מה לנו ולחגים של שמאלנים מומרים ומשומדים?
זה לא בשבילך, ימניים אינם מתענינים במוסיקה קלאסית...הנה משהו עבורך, מעמד שריפת פתילות...מה לנו ולחגים של שמאלנים מומרים ומשומדים?
ימנים מתעניינים גם במוסיקה קלאסית אבל לא לרגל ובהקשר לחג הכריסמס.זה לא בשבילך, ימניים אינם מתענינים במוסיקה קלאסית...הנה משהו עבורך, מעמד שריפת פתילות...
זו אינה בעיה אמונית.ימנים מתעניינים גם במוסיקה קלאסית אבל לא לרגל ובהקשר לחג הכריסמס.
ברור שכל אחד מתחבר למוסיקה ששמע בביתו.ימניים הם חובבי מוסיקה "מזרחית".
צפה פעם באולם קונצרטים בישראל ותעמוד בנקל על הקורלציה בין אתניותם (Ethnicity) של הצופים לבין רפרטואר המופע...![]()
אין כמו מאכלים של חגים וכלל לא משנה של איזו עדה ואיזה לאום.ברור שכל אחד מתחבר למוסיקה ששמע בביתו.
אבל לחבר בין המוזיקה לחג הכריסמס זה רק שמאלנים, אותם החג הזה מרגש
אני יהודי ששומר על עשרת הדברותאין כמו מאכלים של חגים וכלל לא משנה של איזו עדה ואיזה לאום.
לראות אנשים שמחים ואווירה חגיגית זה תמיד יפה ויש ליאליך, סע למושבה הגרמנית בחיפה, מבטיחה לך שתיהנה מהאווירה ומהמאכלים
![]()
אסרטיביותך לקויה אם אתה מדגיש בלא הרף כי אתה יהודי (ולמעשה אינך אלא עמלקי).אני יהודי ששומר על עשרת הדברות
במיוחד הדיבר הראשון והשני
הגמרא עונהאסרטיביותך לקויה אם אתה מדגיש בלא הרף כי אתה יהודי (ולמעשה אינך אלא עמלקי).
אגב, איך אתה, אתה, באת לעולם?![]()
אין סתירה בין הדברים, מותר לך גם ללכת לכנסיה ולהתרשם מיופייה וגם להאזין למקהלה שלהם.אני יהודי ששומר על עשרת הדברות
כל עוד היופי והמקהלה והמקום לא קשורים לעבודה זרהאין סתירה בין הדברים, מותר לך גם ללכת לכנסיה ולהתרשם מיופייה וגם להאזין למקהלה שלהם.
כל עוד אתה לא מתפלל שם, הכול טוב.
אבל לקישוטים של הכריסמס אין קשר ישיר לא לישוע ולא לרוח הקודש.אני יהודי ששומר על עשרת הדברות
כן אין על כיכר עם חנוכייה לצד עץ אשוח.אין כמו מאכלים של חגים וכלל לא משנה של איזו עדה ואיזה לאום.
לראות אנשים שמחים ואווירה חגיגית זה תמיד יפה ויש ליאליך, סע למושבה הגרמנית בחיפה, מבטיחה לך שתיהנה מהאווירה ומהמאכלים
![]()
זה שם היצירה.ברור שכל אחד מתחבר למוסיקה ששמע בביתו.
אבל לחבר בין המוזיקה לחג הכריסמס זה רק שמאלנים, אותם החג הזה מרגש
מומחיות בעבודה זרה אינה מענייניזה שם היצירה.
הציון הסתמי BWV 248 אינו אומר דבר לאיש, זולת למומחה...
מוסיקה קלסית שמים היום בפס קול של כל מיני סצנות בסרטים וסדרות, שבעיקרון בכלל לא מתאימה למה שיש בסצנהזו אינה בעיה אמונית.
איש אינו ממיר אמונתו עקב חשיפה למוסיקה קלאסית.
מדובר בלקוי התפתחותי.
ימניים גדלים על ברכי מוסיקה "מזרחית" ולכן אטומים למוסיקה קלאסית.
צפה פעם באולם קונצרטים בישראל ותעמוד בנקל על הקורלציה בין אתניותם (Ethnicity) של הצופים לבין רפרטואר המופע...![]()
שזה מראה את הצביעות השמלאנית, כי במוסיקה מזרחית המילה בעברית, אבל המנגינה באה מהמדינות השכנות והרי שמלאנים בתור אוהבי ערבים, צריכים לאהוב גם מנגינה ערבית.זו אינה בעיה אמונית.
איש אינו ממיר אמונתו עקב חשיפה למוסיקה קלאסית.
מדובר בלקוי התפתחותי.
ימניים גדלים על ברכי מוסיקה "מזרחית" ולכן אטומים למוסיקה קלאסית.
שבבית של בן גוריון ז"ל חגגו את החג.מה לנו ולחגים של שמאלנים מומרים ומשומדים?
למה ביצירות של באך מקטלגים לפי שם המלחין באך bwv וביצירות של מוצרט מקטלגים לפי השם של עורך הקטלוג לודוויג פון קוכל kv?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.