J.K.Rowling.com

yoavabadi

New member
Very Christams!!!

האו, האו, האו! רולינג נותנת לנו מתנה לחג באתר שלה!!! רמזים!!! תאריך הוצאה אפשרי |בערך...|!! וכו'!!! קראו ותהנו!!

LittleSinner

New member
נצל"ש* - רולינג עדכנה את האתר שלה!

*אני מנצלש"ת כי שמו את זה כבר פה... בדף הראשי מחכה לכולכם מתנת חג מולד
, שם רולינג הוסיפה יומן אישי
, במקום דף ההצגה הרגיל שהיה עד כה. היא כותבת שהיא תתחיל בינואר לכתוב את הספר השביעי ומוסיפה עוד כמה דברים. לכו וקראו. נוסף סקר חדש (לחצו על הסיכות ואז על ה- F.A.Q Poll) לכו ותצביעו -
זהירות! הסקר מכיל ספוילרים
! בעיתון השמועות
(האדום שאומר Roumours) נוספו כמו דברים מעניינים. יש שם ספוילר
אחד, אז אם לא קראתם ספר 6, אל תלחצו על האות האפל
. ובסל האשפה
(עטיפת מסטיק ירוקה ליד היומן של נביא החודש) נוספו כמה דברים שרולינג מסבירה כלא נכונים - כמו שהידיעה שכתבתי פה על הבמאית קולנוע הנורווגית שאמרה שרולינג לא קיימת... חג חנוכה
(או מולד
) שמח לכולם!

מרי15

New member
תודה רבהה!!... ויש לי שאלה

לג'יי קיי רולינג יש כתובת אי מייל שנתנו למעריצים כדי לכתוב לה?

מרי15

New member
כן אני יודעת שהיא לא עונה להמון

אנשים... וחוץ מזה למה לילדים בפורום הזהיש נטייה להרויד מורל של ילדים? בסך הכל שאלתי אם יש...

LittleSinner

New member
לא

יש כתובת של דואר רגיל של הסוכנות שלה, אם את רוצה, אני אביא לך אותה.

LittleSinner

New member
../images/Emo45.gif בבקשה ../images/Emo9.gif

הנה כמה אפשרויות: 1. הסוכנות של כריסטופר ליטל (כולל אימייל): Christopher Little The Christopher Little Literary Agency 10 Eel Brook Studios 125 Moore Park Road London, SW6 4PS UK *אימייל: [email protected] 2. הוצאת הספרים שולאסטיק (ארה"ב): J.K. Rowling c/o Scholastic Books 555 Broadway New York, NY 10012, USA 3. הוצאת הספרים בלומסבורי (בריטניה - הכי עדיף, לפי דעתי): J. K. Rowling c/o Bloomsbury Publishing 38 Soho Square London W1V 5DF UK

Saint Jane

New member
הצבעתי לראשון.../images/Emo58.gif

הכי מעניין לדעת.
למרות שנראה שזו האחריות של הארי למצוא שומר סוד חדש, או משהו כזה.

יש שם דלת

וכתוב נא לא להפריע . כשהשלט הזה נעלם זה אומר שניתן לפתוח את הדלת וצריך רק לגלות איך . לפני יציאת הספר השישי היא פתחה את הדלת כמה פעמים , בראשונה נכתב שם הספר, אח"כ היא נתנה שמות של שלושה פרקים ואח"כ נתנה קטע קטן המתאר דמות כולשהי מהשישי.

וואו..../images/Emo70.gif|&|

יש שם מלא לינקים ריבועיים בתחתית העמוד... עזבו אותם... יש באמצע העמוד ריבוע כזה קטן שרשום בו[ Enter Accessibility Enabled Version ושם יעלה לכם משהו... תחלצו על מתנת חג המולד שיש שם באמצע ותקראו מה שהיא כתבה..
היא תתחיל לכתוב את הספר עם תחילת השנה האזרחית..
בינואר 2006..
חודש הבא..
עוד חמישה ימים..

IronMaiden98

New member
כן, קרוב בהחלט

חחחחח עוד חמישה ימים היא תתחיל מתי היא תסיים, אין לדעת נקווה שילך לה טוב ותסיים אותו מהר, כי אם אני אצטרך לחכות שנתיים עוד פעם, אני אהרוג פה מישהו.

מיטל101

New member
לא..

היא אמרה שהיא מתחילה לכתוב את הספר השביעי בינואר..תחילת השנה החדשה אבל לא ידוע מתי היא תסיים

למעלה