J-Date

• פותח הנושא malu
  • פורסם בתאריך

malu

New member
J-Date

מה דעתכם על התופעה? כל חברי האמריקאים מתעקשים שזו הדרך.

dreran22

New member
המחיר מוגזם

אני חושבת שזה נחמד אבל מציק לי העניין שצריך לשלם כל כך הרבה 40$ לחודש זה ממש מוגזם

../images/Emo5.gif זה לא המחיר...

מה, כולנו נהיינו קמצנים פה? 40 דולר זה אפילו לא דייט אחד ! (אלא אם אתם באמת קמצנים..) הבעיה שלי עם האתר הזה, שהוא מזכיר לי מכולת, שוק בשר , רק תבחר את צבע\סוג\גודל האשה שאתה רוצה ויאללה.....חבל שככה בוחרים היום בני זוג.....

D a p h n e

New member
האמת-הייתי קצת צינית, לא השתמשתי

באתרים האלה בעבר, ומסיפורים של חברים, זה באמת נראה דוחה, וכמו שוק... מקווה לא להשתמש בזה

snow white 7

New member
סליחה ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

באמת בלי להעליב, אבל מה ההתחסדות הזאת
ובחיים אנשים פנויים לא בוחרים לפי ההעדפות שלהם
לא סוקרים את השוק כביכול ובוחרים מה שנראה להם
חוץ מזה, באתרי ההכרויות יש גם מלל, לא רק נתונים פיזיים, גדלים וצבעים, אז מי שרוצה עומק יכול לקרוא את המלל ולהחליט לגביו. לפני כמה ימים שאלתי למה לא מדברים פה יותר על נושאים שקשורים לסינגלים, וענו לי שאם אני רוצה יותר נושאים, אני מוזמנת לבצע ולתרום. אותו הדבר לגבי אתרי ההכרויות: אתם יכולים להפוך אותם למה שיותר מדבר אליכם אם תצטרפו ותעודדו חברים שדומים לכם להצטרף. שוב, כמו שכתבתי בהודעה אחרת, לדעתי זו דרך להיחשף לעוד אנשים וברור שזו לא הדרך היחידה והאבסולוטית, אבל גם אין לפסול אותה על הסף.

snow white 7

New member
דווקא המחיר נותן אפשרות טובה...

... להימנע מלהכיר קמצנים כרוניים

dreran22

New member
משהו שם מסריח לי

זאת אמנם דרך מצויינת להכיר אנשים אבל זה נראה לי מטומטם לשלם בשביל להכיר אותם במיוחד אחרי ששמעתי על כל ההונאות של האתרים האלה שכביכול שמים תמונות של אנשים שבכלל לא קיימים רק על מנת לקדם את השיטה.

snow white 7

New member
ואני היכרתי אישית...

אנשים שהכירו דרך ג'יי דייט, התאהבו וחיים יחדיו באושר... לא יודעת על אתרים אחרים, אבל כמובן שיש אתרים שמרמים. רק ציינתי שזו הזדמנות טובה להיחשף לעוד אנשים מחוץ לעולמנו הקטן. תמיד אפשר לנסות לכמה חודשים ואם לא נראה אז להפסיק.

s h o n 2

New member
דבר מבורך ומפעל כסף עדיר

לדעתי זה רעיון מצויין למי שרוצה חברה או אישה או בעל יהודי ולא רוצה לבזבז זמן בגולה כשהיהודים בתפזורת כה גדולה.אני אישית הולך להירשם החודש ! !

malu

New member
so tell me how it goes

i heard that there are many interesting and funny stories. if i decde to join - ill share as well

newbie2

New member
זאת דרך להכיר אנשים

אבל לא הרבה יותר מזה. לא מזמן נרי לבנה (נדמה לי) פרסמה טור בנושא בהארץ, והיה די משעשע ונכון. בהתחלה זה מסקרן, ואפילו מלהיב - כל הבחורות המקסימות האלה מחכות רק לי.. אח"כ, ברגע שמגלים שה-OWLS ARE NOT WHAT THEY SEEM זה נהיה סתם מטרד.. צריך פשוט לסנן יותר... לחפש למשל רק בחורות שמדברות עברית.. ף-) אני גם לא יכול להתייחס למחיר, כי הם נתנו לי שלושה חודשים חינם, כמתנה על שירות שנתתי להם (אבל אני מסכים האלוף, זה אולי לא זול, אבל בדייט אחד מבזבזים יותר כסף).

snow white 7

New member
זו לא הדרך, אבל זו בהחלט עוד דרך

אין דבר כזה "הדרך", הרי אין רק דרך אחת שהיא נכונה, אבל לא צריך לפסול על הסף אתרים כמו ג'יי דייט. בעולם של עבודה/בית/חברים לא תמיד קל להכיר פנויים אחרים, ולדעתי כל האתרים האלה מהווים דרך נהדרת להיחשף לכמויות של אנשים שלא הייתם מגיעים אליהם אחרת. וכמו שיש סוגים שונים של אנשים בחיי היומיום, ככה זה גם באתרי הכרויות ולכן צריך להיות חשדנים וזהירים.

almiami

New member
פעם היו בישראל

אני לא יודע אם אתם זוכרים, טנדרים עם שלט "פנוי להובלה"....יש את זה עוד ?

Aus wizard

New member
למה לא?

זה דרך מצויינת להכיר אנשים שהם סינגלים יהודים שחיים בחו"ל וגם בישראל, תחשבי על זה בצורה הזאת: אם את מחפשת לקנות אבוקדו אז תחפשי אותו קודם בסופרמקרט לפני שתחפשי אבוקדו בבית מרקחת, נכון? אותו דבר פה אם את רוצה להכיר סינגלים אז למה לא לחפש אותם ברשת ואם כבר אז למה לא לנסות JDATE, גם פה כמו בחיים צריך לסנן ולבחור ואפשר גם ליפול, אבל כשהסטטיסטיקה אומרת שיותר ויותר אנשים מכירים דרך המדיום הזה שנקרא אינטרנט, אז נכון שאפשר להמשיך בשיטות הישנות אבל הקידמה... מחייבת גם לנסות את זה, ועד כמה שאני שמעתי אז יש גם לקוחות מרוצים משם. פורים שמח.

למעלה