J&B + קולה

Oleg Silver

New member
J&B + קולה

לפי מה שהבנתי זה קוקטייל מוכר, אני צודק? יש לכם הצעות למינונים? כל וויסקי יכול להתאים או שחייבים J&B או כל וויסקי סקוטי אחר? אני יודע שזה לפי הטעם אבל בכל זאת...תודה רבה!!!

MidNight Flame

New member
נסיון לתשובה,

מוכר? כן, מוכר... מי שלא יודע לשתות ויסקי לרוב מערבב עם קולה. מינונים? משו כמו 1/3 JB ו2/3 קולה ובעיקרון עושים את זה בעיקר עם JB או שיבאס מהסוג ה"זול" כי דברים יקרים יותר פשוט חבל לערבב.

yanirnattel

New member
נסיון לא מוצלח.. נסה שנית אחרי הביפ

דבר ראשון מה זאת ההתנשאות הזאת גברת? לא מתאים, צורם באוזן "מי שלא יודע לשתות וויסקי לרוב מערבב עם קולה".. שני טון דיבור.. נכון שוויסקי עדיף לא לערבב אבל מי שבכיף שלו לשתות עם קולה... לבריאות. יש עם שלם שעושה את זה בדרך קבע למיטב המשקאות בעולם, וניראה לי שהם נהנים בחיים וזה מה שחשוב, לא? אז בקשר לכמויות.. אני אומר, רק רגש... כל דבר צריך לבוא מהלב.. גם הכמויות בכל קוקטייל שאתה מכין.. עזוב אותך מכמויות רשמיות תכין עם רגש... בקשר לאיזה סוג לערבב.. וואלה כאן עשית צדק עם הבחור... חבל קצת על מותגים יקרים ממש.. אבל מצד שני חס וחלילה לא ליפול לבור של להכין קוקטיילים ממשקאות זולים.. על זה צריך להיות חוק שיוביל אנשים לכלא.. שבת שלום, חג שמח..

MidNight Flame

New member
רק כדי לתת לך להרגיש טיפש -

אני אישית לא שותה וויסקי בכלל אז אם היה נדמה לך שהגדרתי בעקיפין את עצמי כאדם שיודע לשתות ויסקי - תשכח מזה אבל כן, אם יתנו לי ויסקי ברמה גבוהה ביד אני לא אשחית אותו ע"י ערבוב עם שום משקה אחר.

Naughtius

New member
ג'ק דניאלס...

עם קולה נפוץ מאד... (jack and coke). ולדבר אמריקאי כ"כ כמו וויסקי+קולה, נראה לי הגיוני לשים וויסקי אמריקאי :). אחרי הכל, לא נראה לי שבסקוטלנד יחשבו לעשות "פשע" כזה...

1טלינה

New member
קוקטייל מוכר? תלוי איפה

במעט הפאבים שראיתי בתפריט את הקוקטייל הלא-מוצלח הזה, קראו לו: GB עם קולה... הפרשנות שלי: אם כבר מקלקלים לויסקי את הטעם, למה לא לשבש לו את השם באותה הזדמנות?

למעלה