jחזרה לבסיס

אמא של ת

New member
jחזרה לבסיס

זהו. עבר עוד סופשבוע והירוק הצעיר חזר לבסיס אחרי שהיינו אצלו ביום הורים והבאנו אותו הביתה. גם אני שירתתי שם לא רחוק לפני הרבה שנים אבל הפעם שנסענו אליו המקום היה רחוק מאד והמגורים גרמו לי לצביטה בלב.למרות שהוא לא מתלונן המזרן שהוא ישן עליו קרוע ודוחה.גם שני החברים שישנים איתו בחדר הולכים להתפלל והוא צריך להעמיד את כל החדר למסדר. טוב.זוהי טירונות....שיעבור אותה בשלום כי הוא מת על זה

אמא של ת

New member
ודרך אגב

רציתי לדעת אם גם אצלכן הם ממעטים בדיבור ומרבים מ א ד בשינה.אין לי בעיה עם השינה רק שכל גילוי של דאגה מצידי נתקל בסוג של נביחה שאומרת אל תתקשרי.אני בשטח. אל תדאגי .אני יודע להגיע.אני התגייסתי ולא את.מוכר?

עדי 5

New member
מוכר

הי אמא של ת,
גם אני אמא לטירון טרי.
בשבת כשהוא מגיע הביתה הוא מרבה לאכול ולישון.
לשמחתי הוא מספר ומשתף.
שמתי לב שהוא נהנה לספר בזמן שלו ולא אוהב שאנחנו "}חוקרים" מתעניינים.

לגבי היום הורים ותנאי המגורים...
הבן שלי היה במכינה קדם צבאית וכשהגעתי לבקר אותו בקרוואן בו גר מיד רציתי לקחת סמרטוט ולנקות שירותים,ריצפה,פנלים ומה לא.
הוא החזיר אותי למכונית ואמר שהוא מסתדר מצויין ואכן כך היה.
הוא עבר שנה וחצי של חוויה אחרת, חוויה מחשלת,מבגרת ומעצימה.חוויה שעבורי בטח היתה סיוט.

אל תתרגשי,תתמכו בו ותנו לו את הזמן לשתף אתכם.
מאמינה שזה יגיע.

ל י ת י1

New member
אמא של ת|4U

ממעטים בדיבור, מרבים באכילה ומרבים בשינה.
אצלנו בבית מנסים לפתח שיטה של שילוב הכל יחד - לדבר ולאכול תוך כדי שינה.
בינתיים הגענו למצב שהוא הולך מתוך שינה וגם ממלמל קצת....ארוע משעשע מלפני כמה שבועות.
צריכים להמשיך לעבוד על העניין....
בהצלחה לבן.

אמא של ת

איזה יופי שביקרתם אותו רק בקשה קטנה תשתדלי לא לפתוח כל הודעה חדשה פשוט תשרשרי בהמשך

פולי44

New member
אמא של ת, בוקר טוב לך

קודם כל ברכות למתגייס הטרי ובהצלחה! גם אני הזדעזעתי כאשר ראיתי את התנאים בבסיס שבו בני משרת באופן קבוע, לא טירונות, אל תשאלי, חורים בקירות וזה בשיא הקור של רמת הגולן, הייתי בשוק, אבל ככה זה, לא בכל הבסיסים בצבא יש תנאי לוקסוס, והחיילים לומדים להתרגל לזה, תאמיני לי, להם הרבה יותר קל מאשר לנו. לגבי המזרון, אני בטוחה שכבר עשית את זה, אולי אפשר לשלוח איתו סדין נקי וריחני מהבית אם מותר להם?
לגבי זה שהוא לא משתף, לאט לאט, תני לו להתרגל לקצב שלו ואני בטוחה שהסיפורים יבואו
בהצלחה רבה!

reider

New member
בוקר טוב אמא של ת

את יכולה לכתוב לי במסר ...כי גם לנו היה יום ההורים שחמישי האחרון אצל טירון .
אולי הם משרתים באותו מקום .
וגם שלי מסדר את החדר כשהחברים שלו מתפללים .

דברי אתי .
יום מקסים

עדי 5

New member
אופס, והירוק שלי בן המתפללים

לשמחתי איתו בחדר יש שני חבר'ה מקסימים שמקבלים את עיניין התפילות בהבנה.
הבן שלי דואג לעשות מספיק תורנויות ותפקידים כך שהדברים לא נופלים עליהם בלבד.

אמא של ת

New member
ריידר היקרה האם

הבן שלך התגייס לפני פחות מחודשיים ליחידה של האריות?

reider

New member
אכן כן

ליחידה של האריות לפני כחודש בערך (:)
אז נעים מאוד מאוד אמא של אריה טירון
יאללה, מחכה למסר ממך ונמשיך משם

איזה יופי

colibri

New member
אמא של ת

את רוב הדברים החכמים והטובים כבר אמרו לך,
שיהיה בהצלחה!!!

גם אני אמא לאריה מנומר, שנמצא עכשיו בבא"ח כפיר - סמל מחלקה של טירונים... אז הנה, את רואה, הזמן טס לו. ממש.
וכאן בפורום להקת האריות גדלה!

אמא של ת

New member
היום יום ג ועוד

מעט מגיעהיום ו. מהאריה הקטן לא שמעתי רבע מלה מאז שנסע וכתב הגעתי ביי שמשמעו אל תחכי לכלום. זהו. אני בשדה ואין זמן או יכולת או רצון לפטפוטים. לפעמים נדמה לי שרק אני מתגעגעת אליו ולא הוא אלי. גם לכן זה קורה? ודרך אגב הוא בגדוד של ש. הגיבור לחברה ששאלה

למעלה