jחג שמח

jחג שמח

חג שמח לכל אנשי הפורום שתחגגו כמו שצריך ולשכוח אפילו למעט את הקשיים של היום יום אז שיהיה לכם אחלה חג מאחל מכל הלב

עליזה 63

New member
../images/Emo162.gifחג שמח ושהלואי

שכל יחד יהיה לו את יציאת מצרים שלו ושנדע רק אהבה תמיד.

m i c h a l i

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo24.gif

חג שמח לכל חברי וחברות הפורום
ולכל משפחותיכם שיהיה לכולנו אביב בביתנו ופריחה בלב בחג הזה ובכל השנה

ron68

New member
חג אביב שמח ונפלא לכולנו

זהו אחרי ארוחת ליל הסדר הזאת מחר דיאטה. ועוד הזמינו אותנו לאכול צהריים מחר. ויתרתי, מחר אני אוכלת רק חסה. אם אני אמשיך לפי הקצב הזה אני אהיה טנק שרמן. חגי ישראל כבר אמרתי?

s h o o s h a

New member
אחרי ליל הסדר

כנראה שצה"ל יוכל לחסוך הרבה מאד כסף ברכישת טנקים אחרי החג
המצות השנה טעימות יותר מהשנה שעברה [או שנדמה לי?], גם האוכל ... אוףףףף, כמה אוכל. נדרשתי להתקין ליל לסדר לחמישה אבל יכלו להתארח 50. מי בא? היה ועבר. מתי מתחילים להתכונן לראש השנה? [כי לפסח מתחילים מייד אחרי פורים, אז לראש השנה לא תיכף אחרי העצמאות או משהו?] מאחלת לכולנו ימים בהירים ויפים כיאה לפסח ולאביב שהוא מבשר על הגעתו, יופי וחיוך וחירות אישית. חג נפלא הפסח הזה, למרות ועל אף המצות

חג אביב שמח

מצטרפת גמני לכל הברכות אצלי החג היה ממש מקסים השנה ואולי כי לא באתי עם שום ציפיות או אכזבות משנים קודמות והיה פשוט מדויק ונעים ומצחיק וכל מה שליל סדר צריך להיות בעיני הקטנה שלי כבשה את לב כל הסועדים והרגשתי גאה עכשיו, בבוקר שאחרי, אחרי שקמנו בערך ב-8 בבוקר שזה שיא השיאים (לעומת 6 בבוקר כל יום) וברכה בפני עצמה היא כבר אצל אבא שלה ולי יש יום חופשי לעצמי לנשום את החופש, להתרווח, להתבונן, להיות, להקשיב למוסיקה, לשמוח אני מאחלת לכולכם שמחה בחג הזה ובכל השנה סומסומיה

born to be free

New member
חג פסח שמח

היה ליל סדר ממש נהדר. למרות שעד יום ראשון לא ידעתי אם הילדות איתי או לא בסוף לקחתי החלטה והתקשרתי לדודה שלי ואמרתי שאני באה עם הילדות שלחתי SMS לאבא שלהם שהן איתי. ופגשתי את כל המשפחה וזייפנו כרגיל בשירים ושוב הבטחנו שנתראה יותר במשך השנה. נראה מה יהיה. ועכשיו כשהכל עבר אני חושבת שהגיע זמן החירות שלי ואני צריכה לחשוב לאור ההתנהגות של אבא שלהן איך אני מתכננת מחדש את חיי כך שיהיה לי גם זמן לעצמי. חג חירות שמח

חג שמח../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

אחחחחחחח האביב הזה....
כמה יופי טמון בו
חג שמח לכולכם התגעגעתי קצת

mishimashu

New member
חג שמח לכולם

ארוחת החג הייתה מצוינת! חבל שאני עובדת בחול המועד ועדיין לא מצאתי מכונית (אם מישהו מוכר אני רוצה לקנות...) מקווה שניקח מונית השבוע וניסע קצת לים. יש ריח של קיץ באויר איזה כיף לדבר ברבים...

למעלה