IVRIT באנגלית

IVRIT באנגלית

שאלה לכולם - אני מכינה שירון ליום העצמאות ואני מחפשת מקורות עם מילים של שירים עבריים באנגלית. כלומר, מילים עבריות כתובות באנגלית. למשל: אני נולדתי - Ani Noladeti אין לי כח לתרגם את כל השירים לבד... אנא קצת עזרה. אגב, גם מקומות שבהם אני יכולה למצוא מילים של שירים בעברית באינטרנט יהיו לעזר רב (כך שאני לא אצטרך להקליד מחדש את השירים בעברית). תודה, אפרת

hagelslag

New member
שירים בעברית...../images/Emo63.gif

מצרפת קישור לאתר "זמר" שבו מילים של שירים ישראלים (וגם כמה באידיש...) באותיות לועזיות. בנוסף מצ"ב קישור לאתר e-chinuch.org שבו מאגר של שירים עבריים באנגלית, אבל אני חושבת שיש צורך להירשם קודם. אם אתה מחפשת גם שירים בעברית עם תרגום (לא תעתיק) לאנגלית, נסי את הקישור האחרון. בהזדמנות זו רציתי לציין שביקרתי כמה פעמים באתר שבנית (כשעוד היה online), והוא מאד ידידותי למשתמש ומעוצב יפה. כל הכבוד על ההשקעה! לילה טוב, hagelslag

וייס

New member
אם את רוצה...

אני מוכן לכתוב לך את הכל באנגלית. זה יעזור לי, ללימודי "השיטה עיוורת" באנגלית.

../images/Emo26.gif../images/Emo32.gifפורום חדש בתפוז!../images/Emo36.gif

שלום לכולם! חדש! פורום "תרגום ועריכה"! לכל המתרגמים, העורכים, החובבים והמתעניניים! כולם מוזמנים!

shaffavi

New member
אתר אוסטרלי

באתר האוסטרלי הזה ניתן למצוא שירים עבריים כתובים באותיות אנגליות ולחלקם\רובם גם תרגום. לחלקם מצורפת המוסיקה ולמספר קטן גם וידיאו של ריקוד העם. לדוגמא: נוף ילדות למי שמעונין לתרום, ניתן להוסיף שירים לאתר. קרדיט שמי ניתן עם השיר. יום טוב

תודה לכולם - אתם נפלאים!!!

מי היה מאמין שיש כל כך הרבה אתרים עם שירים ברשת... עשה לי את החיים קלים יותר. אפרת

למעלה