IVF

millerit

New member
IVF

היי שוב לכולן למרות תקוות שלי להכנס להריון בדרך רגילה, עיכלתי את העובדה שהרופאים שהלכתי אליהם אמרו שהסיכוי להכנס בהריון יהיה ע"י IVF.(בגלל בדיקת זרע לא תקינה של בעלי) להזכירכן יש לי אנדו' כמובן. לגבי IVF, הייתי רוצה לשמוע ממי שעברה איך מה מי ומו, אם אפשר. האם בצעתם דרך פרטי,ציבורי? מה ההמלצות שלכן? אלו זריקות של IVF אסור לבנות אנדו' לקחת? ועוד המלצות שלכן. תודה מראש, מילרית

ר ו מ י ה

New member
IVF

מסכימה (הפעם) עם הרופאים וגם כתבתי לך זאת בעבר- הסיכויים שלנו להרות באופן ספונטני או דרך הזרעה הם נמוכים להפליא. אני עברתי IVF הן דרך הרפואה הציבורית והן דרך הרפואה הפרטית (רופא + ביה"ח). בתי החולים הציבוריים טובים ויש שם רופאים מקצועיים מאוד. החיסרון הוא בכך שאין רופא אחד שמלווה אותך ואת יכולה לפגוש מספר רופאים במחזור טיפולים אחד. להבדיל, היתרון אצל רופא פרטי (סייג לפחות אצל שלי) הוא בזמינות שלו עבורי בכל שאלה או בעיה. כמובן שיתרון נוסף הוא בכך שאת יכולה לבחור את הרופא האמון עליך. לגבי הזריקות- לצערי כל ההורמונים לא בריאים לנשים בכלל ולאנדואיות בפרט, אך אין לנו ברירה זוהי הדרך שלנו להיכנס להריון. כמובן שיש big no על איקוקלמין עבור נשות האנדו' ואם את פוגשת רופא שימליץ לך על הכדור, עשי לי טובה אישית וצאי מהקליניקה שלו... בהצלחה

טל249

New member
רק תיקון קטן...

אני טופלתי בתה"ש (ציבורי) ושם ניתן לבחור רופא מטפל - שהוא זה ש"אחראי" על התיק ומנהל את הפרוטוקולים. אבל - מי שמבצע את הפעולות (השאיבה וההחזרה) הוא הרופא התורן באותו יום, וזה לא ניתן לדעת מראש, (אצלנו יצא שאת השאיבה עשה לנו מנהל המחלקה ואת ההחזרה רופא אחר). בכל מקרה הרופא שמנהל את הפרוטוקול בתל השומר הוא רופא אחד ולא ועדה או כל פעם מישהו אחר. ולגבי שאלות - אני בכל הפעמים שהייתי צריכה לשאול מישהו משהו לגבי ה-IVF דיברתי עם האחריות, אם הן לא יודעות לתת תשובה הן מבררות אצל הרופא ומתקשרות עם התשובה, והן היו מאוד נחמדות ! אחת מהן אפילו נתנה לי את הטלפון הנייד הפרטי שלה !!! איזו מסירות !!! (אני מקווה שלא התקלקלו בינתיים כי אני יודעת שהתחלפה שם האחות הראשית) ואגב - אולי כדאי להתחיל לאסוף את שמות הרופאים שמזיקים לבנות האנדו (למשל כאלו שממליצים על איקוקלמין - שכנראה שממש לא מבינים בתחום שלנו) כדי שנוכל להזהיר את חברותינו לצרה ולמנוע מהן מלבזבז זמן יקר (שלא נדבר על טיפול שגוי !)

ha1231

New member
גם אני מטופלת בבית חולים ציבורי

בני ציון (רוטשילד) בחיפה ואני מאוד מרוצה, וכמו שטל אמרה גם פה יש מנהל מחלקה שהוא גם עושה שאיבה והחזרה, וישנם עוד 4 רופאים נוספים שנמצאים לפי התורנות שלהם. אך היחס מאוד חם ואישי, וניתן לקבל תשובות בכל רגע נתון מהיחידה. לגבי הזריקות עוברים את זה, כשנמצאים בתוך התהליך זה לא כל כך נורא. מאחלת לך הצלחה והלוואי שיצליח בראשון.

ha1231

New member
גם אני מטופלת בבית חולים ציבורי

בני ציון (רוטשילד) בחיפה ואני מאוד מרוצה, וכמו שטל אמרה גם פה יש מנהל מחלקה שהוא גם עושה שאיבה והחזרה, וישנם עוד 4 רופאים נוספים שנמצאים לפי התורנות שלהם.אך היחס מאוד חם ואישי, וניתן לקבל תשובות בכל רגע נתון מהיחידה.לגבי הזריקות עוברים את זה, כשנמצאים בתוך התהליך זה לא כל כך נורא.מאחלת לך הצלחה והלוואי שיצליח בראשון.

millerit

New member
לגבי אסף הרופא

מישהי מכירה שם רופאים או איך המחלקה שלהם לIVF? בתל השומר אני מבינה שהמחלקה מצויינת, אבל זה קצת רחוק לי.

ר ו מ י ה

New member
אסף הרופא

הבנתי שמדובר במחלקה מקצועית וטובה. העומד בראשה הינו ד"ר רון-אל שהשמועות עליו אומרות שהוא רופא מקצועי מאוד, אך גם רופא שלא פוחד להגיד את האמת בפרצוף, דבר שלא מתאים לכל אחת. מוסיפה קישור למחלקה.

למעלה