IVF

בדיקות דם - ואמורים לתת לך הפנייה

הורמונליות, איידס, ועוד שאני לא כל כך זוכרת.... בדיקת פאפ. וגם בדיקות זרע לבעל..

קליאו

New member
מישהי יודעת?

וכמה זמן לוקח עד קבלת התשובות והאם רק לאחר מכן אפשר לפנות לועדה?

לא ידוע לי בגלל שהיו לי כל הבדיקות

בגלל לפרוסקופיה שעשיתי תקופה קצרה קודם... רק שלגבי הבדיקת דם ההורמונלית, נאלצתי לעשות שוב ולא הייתי ערה 3 שעות קודם (כן, צריך להיות ערים 3 שעות קודם) והבדיקה לא היתה טובה ולכן הייתי צריכה לחכות חודש נוסף כדי להגיע למחזור כי הבדיקה נעשית בסביבות היום השלילי למחזור (עד החמישי). אז שימי לב לזה!! בהצלחה!

vif

New member
לי זה לקח שבועיי ם

לבדיקות ועוד שבוע+בכי גדול למנהל קטוביץ כדי להתחיל תלוי באיזה קופה את אני בכללית הבדיקות מקיפות יש איידס וצהבת ואקג ופאפ וגם בדיקות לגבר איידס צהבת ודסוג דם ובטח עוד ששכחתי

ליאור01

New member
צריך גם

בנוסף לבדיקות דם של שני בני הזוג ( בדיקת סוג דם , איידס, נוגדני אדמת ועוד....) גם צילום רחם ו- EEG . כשיש את כל התשובות צריך להעביר לועדה כדי שתאשר את הטיפול. המון בהצלחה ושתקלטי עוד לפני ביי

33תותית

New member
לפי חוב' של איכילוב

צריך: ספירת דם כללית, סוג דם וRH, סוכר בצום, תפקודי קרישה, תפקודי כליה, נוגדנים לצהבת, נוגדנים לאדמת, VDRL, HIV, משטח צווארי - PAP(אצלי הסתפקו מחצי שנה לפני), מבן הזוג: נוגדנים לצהבת, HIV, סוג דם ו-RH, בדיקת טייזקס. את בדיקות הדם נתבקשתי לעשות בדיוק ביום 3 למחזור (בגלל הבדיקות ההורמונליות). אם אינני טועה, צריכה להיות ערה לפחות שעתיים וחצי במתן הדם. ממני לא ביקשו צילום רחם. ב"מכבי" קבלתי את התשובות תוך שבוע - מלבד האיידס - עוד שבועיים -ישר לרופא. הרופא בינתיים הפנה לועדה וקבלתי אישור סה"כ כחודש לאחר הבדיקות. שיהיה בהצלחה!!

lital1975

New member
בדיקות

אם את עושה את בדיקת ה HIV בבי"ח או במעבדה פרטית זה תיק תק (התוצאות) - רק עניין של מס' ימים. לפעמים אפילו למחרת.

לגבי הבדיקות לקראת IVF

את הבדיקות את אמורה לעשות 3-4 ימים לאחר תחילת המחזור, ובצום. אם איני טועה, בדיקת האיידס לוקחת הכי הרבה זמן. אני מאמינה שתוך 2-3 שבועות תהיינה כל התוצאות.

למעלה