ivf 4 נכשל

בולה101

New member
עצוב לי לשמוע../images/Emo7.gif

אבל מוכרחים להיות שמח מקווה שעד חג
נוכל שתינו לצחוק על הגורל הזה שככה מחליט לו לתעתע בנו. מאחלת לך הצלחה מכל הלב.

לאמאשלהם,קבלי ../images/Emo24.gif חזק

אין מילים לעידוד,אבל אלי תתנחמי בעובדה שכימי זה כמעט הריון,וזה נותן תקווה לפעם הבא.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אמאשלהם../images/Emo24.gif

עצוב שלשמוע על שלילי נוסף, ויחד עם זה משמח לשמוע שהפעם יש שיפור והאנטיביוטיקה עובדת. קבלי
ענק וקחי לך את הזמן לנוח. חודש מנוחה זה ממש כלום זמן ויגמר עוד לפני שהרגשת בכלל שהתחיל. מקווה שהסיבוב הבא יגמר בעובדה מוגמרת שאת הולכת להיות אמאשלו
.
נועם

אמאשלהם

New member
נועם תודה ../images/Emo68.gif

אני מקווה שהאנטיביוטיקה היא ה SECRET SAUCE שיביא את ההצלחה...מצד אחד חבל על כל הפעמים בלי...מצד שני אם זה עבד בפעם הראשונה יש סיכוי טוב. בכל מקרה שלחתי את בעלי היקר למיליון בדיקות, קבעתי לו תור אצל מדג'ר והוא נשלח גם לדיקור...וכל זה עם תוצאות זרע טובות...מצד שני בינינו, מההתחלה הייתה לי הרגשה שגם אצלו יש בעיה, רק שכל הרופאים לא התייחסו לזה בגלל שתוצאות הבדיקות שלו טובות... אז אני עולה על המטוס להיזכר שיש חיים ... נשיקות חברה !!

chompi1

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

האורית, כל כך מצטערת לשמוע. שולחת לך
חזק לעידוד, ומקווה שבפעם הבאה התשובה תהיי חיובית. תחזיקי מעמד...

שולחת לך ../images/Emo24.gif

האורית, מצטערת כל כך בשבילך, מי כמונו יודעות כמה זה קשה וכואב. אבל למרות הכאב, חייבים להמשיך, מאחלת לך שהטיפול הבא יהיה האחרון. אמן

Big Mama 1

New member
האורית ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מצטערת בשבילך, 5 זה מספר המזל שלי, ואני מוכנה להשאיל לך אותו. תתחזקי ותחזרי לחתור במהרה.

h i l a l

New member
שולחת ../images/Emo24.gifגדול לשתיכן

ושהבאם הבאה תהיה הפעם האחרונה

שירן55

New member
עצוב מאוד לשמוע ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אני מקווה שתתחזקי והרי את יודעת מה אומרים 5 זהו מספר מזל
אז שיהיה לך הרבה מזל לפעם הבאה

paz ezra

New member
אני גם

מקווה בשבילך שהפעם החמישית תהיה באמת הפעם המוצלחת. תמשיכי להיות אופטימית.

רוצה לחזק אתכן ולעודד,

ומאמינה ומקוה שבפעם הבאה זו גם הפעם האחרונה... בהצלחה

למעלה