IVF- שאלות של מתחילה
היי,
לקראת IVF ראשון... יש לי כמה שאלות שאשמח אם מישהי תדע לענות עליהן...
קצת רקע- בת 30, פוליציסטית, יש ילדה לי מתוקה בת 1.5 מהזרעה. זרע תקין.
כקגע אנחנו אחרי 4 הזרעות (ראשונה "תפסנו" ביוץ טבעי שלי) ו-3 נוספות עם הורמונים כאשר בכל הזרעה בין 2-3 זקיקים. מציינת שבהזרעה השניה בסבב הנסיונות הנוכחי היה הריון כימי.
סיכמנו עם הרופא שאם ההזרעה הזו לא תצליח נעבור ל-IVF ולצערי ההזרעה לא צלחה..
רציתי לשאול מספר שאלות:
- האם נפוץ שפוליציסטיות עוברות להזרעות? או שזה מצביע על כך שיש לנו עד בעיה שלא עלינו עליה עדיין?
- בגלל שאין לי ביוץ טבעי, אם יש החזרה של מוקפא, האם אצטרך להזריק גונאל על מנת ליצור ביוץ? וגם אוביטרל?
-שאלה מעט טפשית- אבל נותנת לי תחושה של מעט שליטה בתהליך- מהם סיכויי ההצלחה של הפריה?
- האם אוכל להחזיר 2 עוברים בהחזרה הראשונה? או שבראשונה תמיד זה 1? מי מחליט- אנחנו או הרופא?
סליחה על החפירה..
תודה רבה, מאחלת חג שמח ורגוע לכולן, ובשורות טובות
היי,
לקראת IVF ראשון... יש לי כמה שאלות שאשמח אם מישהי תדע לענות עליהן...
קצת רקע- בת 30, פוליציסטית, יש ילדה לי מתוקה בת 1.5 מהזרעה. זרע תקין.
כקגע אנחנו אחרי 4 הזרעות (ראשונה "תפסנו" ביוץ טבעי שלי) ו-3 נוספות עם הורמונים כאשר בכל הזרעה בין 2-3 זקיקים. מציינת שבהזרעה השניה בסבב הנסיונות הנוכחי היה הריון כימי.
סיכמנו עם הרופא שאם ההזרעה הזו לא תצליח נעבור ל-IVF ולצערי ההזרעה לא צלחה..
רציתי לשאול מספר שאלות:
- האם נפוץ שפוליציסטיות עוברות להזרעות? או שזה מצביע על כך שיש לנו עד בעיה שלא עלינו עליה עדיין?
- בגלל שאין לי ביוץ טבעי, אם יש החזרה של מוקפא, האם אצטרך להזריק גונאל על מנת ליצור ביוץ? וגם אוביטרל?
-שאלה מעט טפשית- אבל נותנת לי תחושה של מעט שליטה בתהליך- מהם סיכויי ההצלחה של הפריה?
- האם אוכל להחזיר 2 עוברים בהחזרה הראשונה? או שבראשונה תמיד זה 1? מי מחליט- אנחנו או הרופא?
סליחה על החפירה..
תודה רבה, מאחלת חג שמח ורגוע לכולן, ובשורות טובות