IVF ראשון

01ניב

New member
IVF ראשון../images/Emo12.gif

בנות יקרות, בחרתי לפתוח הודעה חדשה מכיוון שכבר המון זמן לא כתבתי כאן, למרות שאני מבקרת קבועה, אני רואה ואיני נראית, ואכן ע"פ הכותרת גם אני אינני מאמינה שהגעתי לשלב הזה, מי היה מאמין ? בכל אופן הפעם אני עושה את זה באופן פרטי אצל הרופא המקסים שלי, ואת השאיבה אני יעשה בי"ח אלישע בחיפה, חזרתי לא מזמן מבית המרקחת אחרי שהשארתי שם 700 ש"ח ויצאתי עם ערימת שקיות, כמו חולה כרונית, היה ממש פדיחות, בכל אופן הפעם פרוטוקול כולל סטרוטייד, זה מגיע במזרק מפחיד שנראה לי די מסובך לתפעל אותו, מישהי יודעת ? ניסתה ? האם מזריקים רק לבטן או שאפשר גם במקומות אחרים ? ולגבי הדקא האם בעלי יכול ללמוד להזריק אותו כי גם הוא דורש מיומנות מסוימת . בקיצור בנות יש לי המון שאלות פחדים וחששות אבל מקווה שכל זה יעזור, אשמח על כל בדל של אינפורמציה ניב

לילךפ

New member
דבר ראשון../images/Emo50.gifולעיניינינו

אני מטופלת באלישע הם גדולים
מה שלא הבנתי ממך את קיבלת סטרוטייד וגם דקא שתיהן עושות את אותה פעולה תסבירי את עצמך בהצלחה לילך

01ניב

New member
אני בסה"כ קניתי את מה שהיה כתוב

במרשם, אני מחר אפגש איתו ואדע מה עושים, אבל הוא כבר אמר לי שהוא נתן לי תרופה חדשה בעקבות הגירוי שהיה לי בטיפול שעבר, אני מניחה שאני אשתמש איתה, אבל קניתי את כל מה שהוא כתב לי במרשם, וזה נראה לי מינונים לסוס, כי אני מגיבה יחסית מהר מאוד איך באלישע ?

הזרקתי גם וגם

הי ניב, גם אני יצאתי היום מקופ"ח עם שקית ענקית של אמפולות, מזרקים ומחטים - יש לנו מין הובי כזה
דקפפטיל שהיה מגיע במזרק מוכן כבר אין (לפחות לא במכבי) והמחליף הוא דיפרלין, שגם אותו צריך לערבב קודם. שניהם דורשים מיומנות: לשאוב קודם את הממיס, לדקור את הבקבוקון עם האבקה דרך מכסה הגומי, לערבב היטב, ולשאוב בחזרה ביעילות עד הטיפה האחרונה. אני מטה את המחט כך שתיגע בדופן הבקבוק ומטה את הבקבוק לזוית הנוחה. לי הכי נוח להזריק לבטן (את שניהם) ולהזריק לעצמי הכי נוח. אמרתי היום למישהי שאם את מורטת גבות/קו ביקיני/שפם ומה לא - אז דקירה קטנה בבטן לא תזיז לך, מה גם שיש כל מיני שיטות אילחוש המקום. בכל אופן ניב - המון בהצלחה! הלוואי שנועם תעשה לנו
על עוד IVF ראשון.
נילה

01ניב

New member
תודה,נילה

האם הסטרוטייד כואב ? פעם שעברה השתמשי במשחת אילחוש וזו היתה די הצלחה,רק שאני יודעת שאני לא אהיה מסוגלת להזריק לעצמי לכן אני מאוד מקווה שבעלי יסתדר עם הפרוצדורה הזו ! הבנתי שעם הדקא צריך לעבוד מהר, האם כך ?

בבקשה ניב

לי לא כאב הצטרוטייד רק צריבה קטנה של כמה שניות אחרי הזריקה בבטן. בקשר לדקא נועם ענתה לך. ובהזדמנות שוב

רינתילה

New member
היי ניב

גם אני באלישע, והם מאוד נחמדים! דקא מזריקים תת עורית אז ניתן להזריק גם בזרוע וגם בבטן. תבחרי איך שמתאים לך. זו מחט מאוד דקה ולא כואבת. לגבי צייטרוציד, גם אני אמורה לקבל אותו הפעם, אבל עוד לא ביררתי אם זה תת עורי או תוך שרירי. תבררי. לתוך השריר הכי פחות כואב לדעתי זה לתחת (ואז את צריכה את בעלך). אם אין ברירה וצריך להזריק לבד, אפשר להזריק לירך. אני ממליצה לפנות למרפאת האם שלך בקופ"ח ולבקש מהאחות שתנחה אותכם (רצוי ששניכם תיהיו) ו/או תזריק לך בפעם הראשונה. בהצלחה!!! רינת.

נועם@בת

New member
שיהיה IVF ראשון פורה ואחרון

ושהילד הבא יבוא רק מאהבה
איזה דקא קיבלת? אם זה בזריקה יומית את יכולה להזריק לעצמך, או לבקש מבעלך שיזריק. אם זה דקא ארוך, ההזרקה באמת דורשת מיומנות, ליתר דיוק ההכנה של הזריקה. חשוב לערבב את החומר כמה שיותר מהר ולהזריק מיד, אחרת החומר הופך סמיך והזריקה כואבת לאללה. את הסטורטייד אני עדיין לא מכירה היכרות אישית
שיהיה בהצלחה נועם

למעלה