ivf ראשון שבוטל

תותי405

New member
ivf ראשון שבוטל

מרגישה מיואשת,מתוסכלת ועצובה...
התחלתי פרוטוקול ארוך עם הזרקת דקפפטיל 0.05 כל יום במשך שבועיים מהיום ה21 של המחזור הקודם,
לאחר שבועיים התחלנו גירוי עם 225 גונל ו2 מונופור לאחר שבוע כלום לא זז רק זקיקים קטנים,השחלות בדיכוי עמוק.
העלאת מינון ל300 גונל ו2 מונופור לאחר יומיים התחילה צמיחה של זקיק אחד בודד...בשחלה שמאל
נוספו במשך השבוע עוד 2 זקיקים קטנים של 10 ממ בשחלה שמאל.שחלה ימין בכלל לא הגיבה..
היום הופסק התהליך בטענה שיש זקיק אחד בשל ולא כדאי לעשות שאיבה לזקיק אחד,הונחתי להזריק אוביטרל ולנסות טבעי.
מהצהריים לא מפסיקה לבכות, להזריק כל כך הרבה הורמונים במשך כל כך הרבה זמן ובסוף רק זקיק אחד? זקיק אחד יש לי גם ככה כל חודש בלי הורמונים..
למה השחלות שלי לא מגיבות? בגלל הגיל? אני מודעת לזה שאני כבר לא צעירה והזמן דוחק,אני כבר בת 40. הפרופיל ההורמונלי לא משהו, FSH שמתנדנד פעם 15 פעם 10, מה אפשר לעשות לשיפור המצב? בנוסף יש לי חצוצרה אחת, חצוצרה ימנית הסירו בגלל הריון מחוץ לרחם שעברתי לפני שנה.
מקווה שבפעם הבאה יהיה יותר טוב,מפחדת כל כך שיהיה אותו הדבר כמו הפעם.
האם שחלה ימין לא מיצרת זקיקים בגלל שאין חצוצרה ימין ? אולי נפגעה בניתוח?
צריכה עידוד

טוליתי

New member
אויש, זה באמת לא נעים בכלל

להזריק כל כך הרבה זריקות ולא להגיע בכלל למצב של שאיבה זה פשוט עינוי
.
לא כאי להסיק מסקנות מטיפול אחד. ייתכן מאוד ששינוי בפרוטוקול יעזור לך, ובמקרים של פרופיל הורמונלי גרוע במיוחד (מה שכנראה לא המצב אצלך), אפשר ללכת גם על שאיבת ביצית על בסיס טבעי (בתנאי שאת מבייצת עצמונית). בכל אופן, יש פתרונות, אל יאוש!
דבר נוסף, אני מקווה שכל מה שכתבתי תיאורטי עבורך, ומהיחסים החודש הזה תהרי
. מכירה מישהי שביטלו לה IVF, בדיוק מהסיבה שלך, היא המתינה לווסת, הווסת לא הגיעה... והוא כבר בן שנתיים
.

למעלה