ivf - ראשון מתקרב

דניאלה12

New member
ivf - ראשון מתקרב

ביום שלישי הקרוב אני עוברת שאיבה לפני IVF ראשון, והראש לא מפסיק לעבוד, השאיבה תתבצע במדיקל בהרצליה ורק מחר בבוקר הרופא המטפל שלי יסביר לי את התהליך הטכני (הבעל צריך לעבור לפני זה בבר אילן אצל פרופסור ברטוב ל"טיפול" בזרע) ואת כל הדברים הנלווים. מישהי יכולה לספר לי על היום הזה (אם מישהי עברה את זה במדיקל בכלל טוב)? הבנתי שצריך לפני כן צום כמה זמן? ואחרי השאיבה נשארים בבית החולים? כמה זמן?. בקיצור הרבה שאלות ואני חוששת שמחר בגלל הזמן הקצר שיש לרופא (יום כיפור בפתח) אני אשכח לשאול ואז עוד פעם אחזור בלי האינפורמציה.

נטע3

New member
אני עברתי כמה מחזורי IVFבמדיקל

ובסה"כ היה בסדר, די אינטימי והיה לי רופא מקסים שם 0טופלתי באופן פרטי) כך שהיה בסדר גמור ואפילו נכנסתי להריון שם באחד המחזורים אבל לצערי ההריון לא החזיק מעמד, אבל יחד עם זה נתן לי תקווה. אל תדאגי התהליך לא מסובך כלל ושיהיה בהצלחה.

sab sab

New member
היי דניאלה, אני גם במדיקל

ואסביר לך מה מחכה לך: 1.קודם כל את חייבת להיות בצום מ-ל-א 6 שעות וזה אומר לא שתיה ולא מסטיק. 2. תגיעי חצי שעה לפני שעת השאיבה כדי שיהיה זמן למרדים המקסים(דרום -אפריקאי) לבדוק אותך,לשאול אותך שאלות על מצב בריאותך הכללי ולהחתים אותך על תפסי הסכמה לניתוח. 3. את נכנסת לחדר הלבשה שנמצא בתוך חדר הניתוח ומתפשטת לגמרי(את שמה את בגדייך בשקית) ומלבישה את החלוק(הפתוח לגמרי מאחור
)ושמה כובע ונעליים של "דרדסים"!אל תנסי אפילו לסגור את החלוק מאחור מפני שהמרדים מייד יבקש ממך לשחרר... 4.את עולה על ה"חצי-שולחן" עם הרגליים בתנוחה של כסא גניקולוג רגיל, ומלבישים עלייך כיסויים לרגליים(שכל האזור ישאר סטרילי)וקושרים לך את הרגליים בעדינות(שלא תנסי לברוח באמצע שאיבה
) 5.בשלב זה ובמקביל המנתח החמוד כבר מתעסק עם הוריד שלך ומחדיר את הטישטוש העמוק ואת תרגישי סחרחורת את שמאוד מאוד מהר תרדמי... 6. השאיבה בדרך כלל אורכת כ10-15 דק' ומתעוררים מאוד מאוד מהר.יעלו אותך לחדר ויגישו לך ארוחת בוקר נחמדה ותצטרכי לחכות שם בין שעתיים ל4 שעות ,תלוי בהוראות הרופא שלך ובמס' הביציות ששאבו. בדרך כלל אין הרבה כאבים אחרי השאיבה אבל זה מאוד תלוי בעדינות של הרופא שלך ובמס' הביציות ששואבים... מקווה שעזרתי והרגעתי אותך מעט....ב-ה-צ-ל-ח-ה!!

milos1

New member
../images/Emo42.gif IVF

קודם כל - אין לך ממה להלחץ. לבעלך (אם אין בעיות ספציפיות) יקחו את הזרע להשבחה והוא יכול להצטרף אליך מיידית. הצום הוא של כ 6 שעות על מנת להכין את הגוף שלך להרדמה השטחית. ההרדמה עובדת לכ 10-15 דקות והיא מצויינת בהתחשב בכל הלחץ שמדיר שינה מעינייך היום - היא נותת לך להרגע ולגוף שלך קצת להשתחרר מ"הסטרס". לפני הכניסה ימדדו לך לחץ דם, דופק וחום וישאלו למשקלך (לטובת מינון חומר ההרדמה) בחדר ניתוח עצמו יכניסו לך אינפוזיה ואליה את חומר ההרדמה. זהו מאותה נקודה את ישנה שנת ישרים והרופא יוכל להכנס עם האולטרה סאונד לפעולה מאד שגרתית של שאיבת הביציות. אח"כ יעבירו אותך להתאוששות ואחרי כשעה - שעה וחצי ואחרי שתשתיני יוכלו לשחרר אותך. בתקוה שבעלך הוא מאלו המפנקים - הוא יוכל לקחת אותך הבייתה ולהכין לך ארוחה נחמדה ולחכות למחרת כדי לדעת כמה הופרו. בהצלחה. ענת

דניאלה12

New member
מסתבר שזה יקרה באמריקן מדיקל

בראשל"צ. היום הרוםא הודיע לי על שינוי והשאיבה תתבצע באמירקן מדיקל בראשל"צ. אני די בטוחה שמה שהסברתם לי תקף לגבי כל מקום , אבל מישהי טופלה שם? אף פעם לא שמעתי בפורום על המקום.

למעלה