Ivf ראשון בהדסה עין כרם

dandale1

New member
Ivf ראשון בהדסה עין כרם

הרי אין על חוכמת ההמונים...

למישהי יש המלצות על היחידה ?

אמורה לעשות בימים הקרובים ivf ראשון (בתקווה שגם אחרון)
כמה זמן לוקח התהליך? מתי כדאי להגיע ? מה להביא איתי וכד׳
אשמח לשמוע את התובנות שלכן

simba1231

New member
הדסה עין כרם

מתי כדאי להגיע זאת שאלה מיותרת כי פשוט תצטרכי להגיע בהתאם למחזור שלך (מניסיון באוגוסט זה זמן נוראי מבחינת תורים וזמן נהדר להרות...). בגדול מרגע שנכנסים לשגרה אז את יכולה לתקתק את העניין. את מגיעה, נרשמת לאולטרסאונד, הולכת לבדיקות דם וחוזרת לתור של האולטרסאונד, כשאת יוצאת ממנו את יושבת לדקה/ שתיים עם האחיות וזהו המשך הנחיות בטלפון בצהריים (באיזה שהוא שלב אני הצלחתי לתקתק את זה בעשרים דקות מרגע שנכנסתי ועד שיצאתי מהבית חולים אם אין כל מיני הפתעות בדרך. בד"כ אם מגיעים על הבוקר כשפותחים זה הולך מהר מאוד ואח"כ זה יכול להתארך יותר. מה שכן, בפעם הראשונה עד שמסדרים את עניין המדבקות לוקח זמן אז תבואי מוכנה שבפעם הראשונה זה יקח קצת יותר זמן.
חוץ מזה האחיות מקסימות כולן (יש אחת שפחות מבינה עניין לדעתי אבל ראיתי שגם לה יש מעריצות), הטכנאית אולטרסאונד גם מקסימה (וגם חני שלוקחת את הדם).
מקווה שהסיבוב הראשון שלך יהיה המנצח, אבל אל תדאגי את בידיים טובות

shir3001

New member
הדסה עין כרם

מהניסיון הדל שלי, לא ב ivf אלא מול הרופאים בהתייעצויות...
הרופאים שם מצויינים, אני מכירה את לאופר וסימון, שניהם תותחים בתחום וגם אנשים רגישים וטובים. והם מנהלי המחלקה.
אני עברתי מהר הצופים לעין כרם, מכל מיני סיבות שלא אזכיר כאן, אבל בינתים אני מרגישה שזה הדבר הנכון עבורי וסומכת עליהם.
גם האחיות מקסימות.
מעבר לזה צריך סבלנות. לקחת בחשבון שיש עומס ושזה בית חולים ציבורי.
לגבי שאר השאלות לא יודעת, את יכולה להרים טלפון למחלקה ולשאול. אני למדתי בתהליך הזה לא להתבייש ולשאול כמה שיותר שאלות מראש.
מאחלת לך בהצלחה

שירןג7

New member
היי

הייתי אמורה לעשות ivf אבל מסיבות מסוימות זה נדחה.. עושה עוד הזרעה.
אני יכולה רק להמליץ על הרופאים. פרופסור לאופר מטפל בי באופן פרטי והוא הראה לי בטיפול שלו שהוא אחראי ויודע לקחת את ההחלטות הנכונות בהתאם למצב שלי ולמה שאני זקוקה. איכפת לו כל כך מהמטופלות שלו הוא זמין כל הזמן כמעט בכל שעה והוא עושה הכל על מנת שזה יצליח, אגב זה לא רק בפרטי הוא כך עם כולן. עם פרופסור סימון הייתי בקשר כשלאופר לא היה זמין וכולי והוא תמיד היה שמח לעזור למרות שאני לא המטופלת שלו. מבחינת צוות אני סומכת עליהם שם.

dandale1

New member
המון תודה לכולן

בהחלט התרשמתי שהצוות מאוד אנושי (צריך להתרגל לפרוצדורה של לקחת את התיק מדלפק x ולחתים בדלפק y) אבל זה בקטנה את המעקבים אני עושה בקופה, הייתי בהכנה כבר כרגע מחכה לעוד יום מעקב בחמישי ושיעדכנו אותי מתי השאיבה תתקיים.
יום השאיבה שם באמת נמשך עד שעות הצהריים, חברות שטופלו במרכז אמרו שב11:00 כבר היו בחוץ ובהדסה אמרו לי שאני שם עד 14:00

למעלה