IVF פרטי

ro1ro1

New member
לי דווקא יש...

אני מטופלת טריה אצלו, ובשלב זה דיי מרוצה . וגם על מדיקל סנטר שמעתי טובות! בהצלחה.

בוניטה 5

New member
התייעצות בהקשר

הרופא של הודיע לי שאם החודש הטיפול לא מצליח (גונל/ מונוגון + הזרעה) הוא "מעלה אותי כיתה" (לכבוד החופש הגדול...) ל- ivf. כי בעצם "לפי הספר" הטיפול מוצה רק מלשמוע ivf נכנסתי לחרדה. מרוב פחד חשבתי אולי לנסות עוד חודש, חודשיים , שלושה... עם זריקות +הזרעה. הרופא הסכים. (לא סיכמנו כמה חודשים) עכשיו הכל תלוי בי. ברור לי שאני לא יכולה להמשיך עם הזריקות עד אין סוף. (או אוליכן?) מה דעתכן? כמה חודשים נוספים כדי לי לנסות? כבר שבוע אני התלבטות, לנסות עוד חודש? חודשיים? אולי בכלל חבל על הזמן?

פּוֹנְג

New member
המדיקל הוא בסדר גמור

נעים וחברותי ואין תור. אני עושה שם לא דרך המדיקל עצמו אלא עם הרופא שלי, אז אני לא יודעת איך זה כשעושים עם הרופאים של המדיקל.

טוליקי

New member
אני מטופלת במדיקל דרך הרופא שלי

הנפלא (ד"ר ברקוביץ) מאוד נעים שם, אין תורים, הצוות מקסים אחראי ומקצועי (עשיתי שם שאיבה)

בוליקי

New member
מכירה את ד"ר אורביטו

הוא עובד בבלינסון (ממש מקווה שאני לא מתבלבלת). אם אני לא טועה, יצא לי לפגוש אותו או בהחזרה כלשהי או במעקב אחר פרוטקול. זכור לטובה, לבבי ונעים. מחר אני אנסה לשאול את בעלי שיותר מאופס ממני על שמות, פרצופים ובכלל...

זיסקלה

New member
תודה בוליקי כן הוא עובד בבלינסון ..

מסתבר שהראש עדיין עובד את זוכרת נכון , שוב תודה .

שווערצה

New member
אורבייטו ראול

אמנם לא מכירה אותו אישית, אבל יש לי חברה שמטופלת אצלו וממליצה עליו בחום רב (מקצועית ואישית)
אם היא תכנס לכאן היום (קצת עמוס לה בעבודה, מ'לשות), אולי גם את תזכי לשמוע ממנה ישירות את דברי ההלל והשבח

טוליקי

New member
אני הגעתי לרופא שלי (הציבורי)

בעקבות שיטת ברטוב ואני ממש מרגישה ברת מזל הוא הרבה יותר טוב מרופא פרטי, לא לוקח גרוש לעצמו ולהפתעתי הרבה עושה הכל בעצמו וממש מכל הלב, אני נמצאת בסופו של IVF ואני לא יודעת איך להודות לו, את כל ה US הוא עושה בעצמו, תמיד נמצא וזמין בסלולרי, תמיד מוכן להסביר ולהקשיב ואני סומכת עליו לחלוטין לא מאמינה שרופא אחר יתנהג כמוהו, גם אם בתשלום. והוא עובד עם הרצליה מדיקל סנטר שגם שם היחס הוא כמו ברפואה פרטית.

פינקי33

New member
טוליקי וסנונית 1

אתן מקבלות אחוזים מד"ר ברקוביץ?
, יש פה מישהי שהיא לא צל ד"ר ברקוביץ?

סנונית 1

New member
ד"ר ברקוביץ הוא מלאך

וכמו שטוליקי אמרה גם בפרטי לא מקבלים יחס כמו שהוא נותן כי אצלו זו שליחות.

כל הרופאים לועגים לפורום שלנו../images/Emo10.gif

אבל בטח מציצים פה מידי פעם לקרוא מה שאנחנו כותבות עליהם.

סנונית 1

New member
ליאורי דווקא הוא מפתיע

ומתעניין כמה נשים יש כמה כניסות ויציאות יש ביום לפורום, הוא אמנם אומר שאין לו זמן להכנס ואני מאמינה לו אבל הוא הבין את גודל הידע והתמיכה שיש פה.

למעלה