IVF בגיל 46

MAMALY

New member
לי יש חברה שילדה בגיל 46

הריון טבעי לגמרי מעולם לא עשתה טיפולים (טוב יש כאלו מעצבנות.... אפילו שאני מתה עליה והיא חברהמאווווד טובה שלי..חח)
בקיצור
במקרה שלך אם יש תוצאות טובות לכי לפרטי לא מאוד יקר ממליצה על פרופסור רזיאל ועל המעבדה באסף הרופא בכלל תתייעצי איתו מה יש לך להפסיד?
אולי בכל זאת יאשרו לך

העניין הוא לא רק להיכנס להיריון

מה שחשוב זה מה הסיכויים ללדת ילד חי ובריא מביצית שלך. בגילך הסיכויים קלושים. הסיכוי להפלה מביצית שלך בגילך עומד על 50%. הסיכויים ללדת ילד פגוע הינם גבוהים. אני במקומך לא הייתי מסתכנת. הייתי הולכת על תרומת ביצית. יש לי בייבי מתרומת ביצית. אני מלאת אהבה ומקור הביצית לא מטריד אותי. חוץ מזה, כדאי שתדעי שבמקרה שיש לך ביטוח בריאות פרטי, בחלק מהביטוחים הפרטיים יש כיסוי לילד שלישי.

פאריס6

New member
היי שיר השירים

אשתף אותך ,אני עושה דיקור כהכנה לתרומת ביצית והרופא שמדקר אותי אמר לי לא להתייאש וסיפר כי אשתו נכנסה להריון מהביציות שלה בגיל 47 בטיפולי הפרייה לא תרומת ביצית
והיום יש להם תאומים בני חמש ,הם אנשים מאמינים הוא אמר לי התפללנו הרבה,
אני הפסקתי לנסות מהביציות שלי אחרי חמישה נסיונות לא מוצלחים , ומפחי נפש אבל קורים מקרים והכל אפשרי
שיהיה לך בהצלחה

פאריס6

New member
אכן נשמע מופרך

אבל שאלתי אותו במפורש אם זה תרומת ביצית הוא אמר לא זה מהביציות שלה , התפללנו הרבה...... באמת קשה להאמין

שונטל15

New member
IVF46

היי גם אני בת 46 עוד מעט בטיפוליי פוריות עם הביציות שלי ולצערי שום דבר לא נקלט ולא מופרה. אמנם אני עקשנית ושומעת על מקרה בודד כזה או אחר (אבל מקרה אחד או שניים לא יותר) שמישהי בת 46 נכנסה להריון אפילו טבעי.
לצערי גם לי נגמרו הטיפולים ועכשיו ההחלטה היא להמשיך פרטי ,שזה נשמע לי מטורף, כי זה לא כולל תרופות שהן בעצמן יקרות בטרוף ולכן עם כל הצער והכאב שלי בלית ברירה אני אפנה לתרות ביצית.
יש לנו ילד אחד אבל הוא משגע אותנו ורוצה אח/אחות בשבילו אני אלך לתרומת ביצית בלית ברירה!!!
אנו לא בגיל כזה שאנחנו יכולת להמשיך עד אין קץ....זה מבאס אותי מאוד מאוד!!! אבל אני מתה להיות בהריון בשביל הבן שלי!!
אחר כך אלוהים גדול.....אלוהים איתנו כל הזמן ויעשה נס!!! בעזרת השם!!! צריך רק להאמין!!!

למעלה