IVF אחרון

• פותח הנושא irja
  • פורסם בתאריך

irja

New member
לא אינטרס כלכלי של הקופה למימון טיפולים

אלה אינטרס של הקופה להוריד את תקרת הגיל - לא הבנת אוותי נכון.
ואנחנו לא חולקות אחת על דעתה של השנייה.
אני רק אומרת שחבל שהרופאים לא אומרים את כל האמת .
ומנצלים אותנו ואת הקופות עד תום
ושוב איפה ה- 1% ההצלחות - שיקומו בקול גדול :)

פיפי99

New member
אינטרס כלכלית, אכן, וזה סביר

אפשר להשתמש בכסף בצורה שתניב תוצאות טובות יותר למישהו אחר.

והרבה דובר על שתיקת הרופאים.

בטנונית

New member
בשביל הנס שזה יקרה, בגלל שאפשר, ובגלל

שהיה חשוב לי לנסות, למרות שידעתי שכמעט ואין לי סיכוי.
אז המעבר לתרומת ביצית טיפה'לה יותר קלה

פיפי99

New member
את כבר אמרת הכל

את כמעט בת 45, עברת 6 טיפולים (הריון אחד שהסתיים בשבוע 8, שזה, בואי נודה, לא סימן טוב)
בשני הטיפולים האחרונים לא היו עוברים ולא החזרות
ועכשיו הגוף שלך השתגע.

אני במקומך לא הייתי עושה עוד טיפול.
אלא מתנקה מהורמונים, ונרגעת ומתכוננת לתרומת ביצית,

irja

New member
ומה עם טיפול אחרון עם קלקסן ?

עד כה לא עלו על זה שיש לי קרשיות יתר אני ביצעתי על דעת עצמי בירור ואז הוחלט לתת קלקסן לצערי אם אחליט לעשות טיפול אז זה יהיה הטיפול הראשון והאחרון עם קלקסן . והמחשבה שאולי זה מה שיעזור לא מרפה ממני

פיפי99

New member
את משלה את עצמך....

צוואר הבקבוק בגילאים שלנו הוא איכות הביציות, ולא קרישיות יתר.
ולך כבר היו שני טיפולים בלי עוברים......

irja

New member
האשליה נובעת

בעיקר בגלל הרופאים שאינם חד משמעיים . שאלתי האם חד משמעי אין סיכוי - אז אמרו שלא שיש סיכוי אך קטן . אז המילה הקטנה הזאת נותנת את התקווה
ואולי בכך מנציחה את היאוש .
תודה פיפי

אשרת 1972

New member
זה לא נכון כי גם בתרומה יש חשיבות לקרשיות

אני מקבלת קלקסן גם בתרומה

אשרת 1972

New member
את צריכה בדיקות מעודכנות כמו

לivf בנוסף ביקשו ממני גם ממוגרפיה שאחכ אסותא לא ממש רצו תבדקי שיש בדיקת פאפ עדכנית , אין לך טעם לפנות למנור לפני הפגישה עם הרופא , מנור מביאם ביציות בין פעם לפעמיים בחודש את צריכה לפחות חודש וחצי קודם כדי לעבור הכנה , הכנה תוכלי לעשות רק לאחר שרופא יכתוב לך פרוטוקול בפגישה איתו הוא יגיד לך מתי הפעם המתאימה לך שמנור מביאים בה ביציות , לדעתי זה ביולי
עלויות מנור 26900 נכון לנובמבר האחרון , לאסותא עם את עם תרומת זרע אז כ 600 שח בגין הטיפול בעוברים עם את עם בן זוג אז זה אלף כולל הטיפול בזרע ,במכבי מקבלים טופס 17 להחזרת עוברים עד גיל 51 אז את צריכה לשלם השתתפות בלבד כ200 שח .
בהצלחה

irja

New member
תודה אשרת 1972 עזרת לי מאוד

את גם עושה עם וייסמן ?

irja

New member
כן למנור זה ברור אך למפגש הראשוני עם הרופא ?

עוגי555

New member
מסתכלת מהצד...

ואומרת שכן, את משלה את עצמך...
אבל אם אשים את עצמי בנעלייך... הייתי מתה על שולחן הטיפולים וזה כנראה היה סוף הנסיונות להרות מביציותיי.

מה ה- fsh שלך?

במקרה שלי, נמנעה ממני הזכות, או שמא נחסך ממני הסיוט של הפריות.
זה עוד כואב לי בבטן כל יום, כמו שעדות חברותיי היותר קרובות כאן מהפורום... שכביכול לא מיציתי... לא משש ממש ניסיתי...
אולי ואולי ואולי ואולי... אולי לי היה קורה הנס המיוחל...
לי הרופא אמר בפירוש שיש לו פציינטית שהרתה וילדה ילד בריא עם נתונים כמו שלי, אבל שאל אותי אם אני מוכנה לחכות לנס הזה, ולהשאר עם ילד אחד, אולי.
מה שכן אני יודעת. הרבה מהבנות כאן, האמהות המאושרות, לפחות אלה שהיו כאן כשאני הגעתי לכאן, רסק של אבל, יגון ובכי, שהן מצטערות שלא התחילו קודם.

האבל גדול, אדיר, מתמשך, כואב, מפלח, וכנראה לא יעבור לעולם.

אבל.
אני זוכרת שעוד הייתי מועמדת - תקופה קצרה מאוד- והדיבורים על תרומה היו באוויר וישבתי בשערי צדק מחכה לבדיקות מוקפת בעשרות, עשרות! נשים הכל מיני גילאים, עייפות. וחשבתי לעצמי, יש לי את האפשרות לשעוט קדימה, להשאיר את כל זה מאחור עם סיכויים גדולים בעשרות מונים...
וזו הייתה הרגשה טובה ומבטיחה שגרמה לי באמת ללכת קדימה בזריזות.

אבל גדול, אדיר, מתמשך, כואב, מפלח, וכנראה לא יעבור לעולם, אבל אמן ואמן ואמן, כמו שהבטיחו לי כל האמהות המופלאות מהפורום השכן... הוא כן יידחק הצידה כשנחבוק תינוק... הלוואי הלוואי....

בשנים שכביכול הייתי נאבקת על הזרעות או הפריות, אם יקרה לי הנס שקורה כאן לבנות :) אוכל שתהיה לי כבר משפחה קטנה...
בעלי ואני החלטנו שזה יותר מתאים לנו...

למעלה