I've just had sex!

shayCn

New member
מכיר את הטריק עם הסלטים

אבל דוקא סלטים אני אוהב להכין בזמן שהאוכל מתחמם בתנור.
פשוט יש לי קטע כזה שהטעם של הסלט מקבל טעם לוואי כשהוא יום במקרר אז אני מעדיף אותו שטוף,חתוך ומסודר בצלחת רגע לפני שהארוחה מוכנה.
טחינה,כנ"ל.יש לי סטיגמה שהטחינה מתקלקלת מהר,אז אני אוהב להכין אותה במקום.
פיצות,אני אף פעם לא קונה מעדנות וכל הבולשיט הזה.
המצאתי מתכונים לפיצה ביתית שאני מכין א-לל-ה פיצות איטלקיות
עם תירס וזיתים שחורים חתוכים ורצועות בצל על בצק מקומח ורסק עגבניות מעורבב עם קטשופ חריף אש.יוצא פצצות.
תאמין לי,יום אחד אני אמכור את המתכון לדומינוס או אפתח מסעדה.
תבוא פעם,תעשה גיחה לחיפה.נפנק אותך אחויה.
לעבודה אני לוקח סנדביצ'ים וגם בהם רואים השקעה של מינימום BLT של סאבוואי עם רוסטביף ומלא חסה,עגבניות,זיתים וחרדל.ככה אני אוהב.
כשאני חוזר הביתה,אז אני מתחיל לחמם.אוכל א.צהריים בערב.
פסטות זו האהבה השניה שלי אחרי סטייקים ובשר.
אני רוקד עם פסטות,שם גלגלצ בפול ווליום במטבח ומשתולל עם תבלינים,
בולונז,לפעמים פסטות עם שמנת ובטטה.

shayCn

New member
שבי בלול

באלי ובאלי.
כל היום באלה..

מה את..אישה בהריון?..מה זה באלי..
תוציאי ידיים מהכיסים ולכי לפתוח את המקרר!

לא באלי..

באלי שמישו יגיש לי עד המיטה.
ושישקיע.
כזה פסטה עם מלא רוטב סמיך מעל.. וסלט קצוץ בצד.
וקולה. ותותים. ואפרסמון! ואז תה עם נענע.

shayCn

New member
הכל היה נכון

ואז שלפת את האפרסמון..

מה קשור?תגידי לי?..זה בכלל עושה פריחה.עיקצוצים.אדום בטוסיק.

איך בנות היום מפנטזות על זה שגבר יגיש להן ארוחה חמה וגדולה..אוחח
איפה הימים שהכל היה הפוך?איפה??
יאללה,קיביני.
טוב,נו.

לפורר לך גבינה צהובה מעל הרוטב?

זלא

מוצא-חן בעיני הזילזול הזה שלך באפרסמון.
שתדע שזה פרי מאד סקסי. כמעט כמו עגבניה!

shayCn

New member
לא סקסי בכלל

וגם לא טעים לי.
מילא היית אומרת פאפאיה או ליצ'י או אננס
אז סבבה הייתי מקבל.אבל אפרסמון?באמת?

עגבניה זה הירק הכי סקסי.מקובל עליי.במיוחד שרי.

צלשלספק

New member
מסכים איתך שהכי טעים זה סלט טרי טרי.

כזה שנחתך באותו הרגע. כולנו מכירים את הסלטים "העייפים" במסעדות וחתוליות, אבל יש כאלו שיש בהם סלטים די טריים.
יש קצת טעם לוואי מינורי, בקטנה אבל רק אם אטמת ולא תיבלת. אם תיבלת בערב וגם אם אטמת, ושמת במקרר - בבוקר תהיה לך עיסה גועלית של ירקות במיץ, בעעע...

טחינה במקום מסכים איתך, אם יש זמן ויש לך עצבים לנקות אח"כ, סבבה. טחינה מהמקרר, במיוחד אם תיבלת אותה - היא כזאת עיסתית כמו שליכטה, ומרגיש כזה שאח"כ תרגיש קצת בחילה קלה (ולא מאמן שלא עשה צבא
) מעדיף באמת להכין במקום, אתה צודק.

חבל שאני רגיש ללקטוז, אבל נשמעת אחלה פיצה. גילוי נאות, אם אני ממש רוצה לאכול פיצה יש לי תוסף תזונה

אבל עדיין גבנ"צ מותכת שזה הדבר הכי טעים ביקום
יכולה לעשות לי קצת בחילה אם אני אוכל יותר מדי במיוחד בלילה, לא יודע למה.

וואלה אם היית גר במרכז אבל אם אעבור בחיפה בכיף - ברור ואם אתה בירושלים תעבור בכיף.
אני פעם פעמיים בשבוע עובר בציר הזה, לוקח מאבא את המאזדה חמש ומעמיס סחורה, כי בשלוש שלי אין לי מספיק מקום למארזים האלו.
זה לא שהעסק שלי הפך ליותר חזק - השנה הייתה כל כך עלובה שעבדתי כשכיר שבעה חודשים, עד שהפסקתי, החלטתי שאני הולך על כל הקופה.
הלכתי על פרסום יחד עם שותף חדש ממקום העבודה הקודם שלי, לפרוייקט חדש שבטח ראית בפייס,
גידלתי ביצים של קרנף ואמרתי ראס בן אמו, אני מוציא את הפליירים שלי ואני והוא מתלבשים על כל הקמפוסים בעיר.
העיכוב היה בגלל שגרפיקאי דפק לי פארטיה, והוצאתי פלייר לדעתי מאוד מושקע.
שמתי השקעה ראשונית של 10K במלאי, כדי שאני לא אמכור אוויר, שיהיה לי מספיק מכל דבר. מכרתי קצת פה ושם האמת היא לקולגות שתפסו טרמפ על הדרך במחירי הבדיחה שפרסמתי. הקטע הוא שאני מוכר במזומן עם רווח לא הכי גבוה וקונה בשוטף+ 60, וככה מתגלגל לי הלקוחות מממנים אותי, במקום שאני אממן אותם. דוחה חובות של המשכנתא וכו' - ומגלגל סחורה, כל עוד זה רץ סבבה. אבל ברגע שזה נעצר מסיבה זו או אחרת - אז אתה אוכל את כל ה%$#

צלשלספק

New member
תראה, עשיתי את זה לפני שנתיים-שלוש בערך.

אני לא חושב שאתה זקן, רק אל תגזים עם זה, אל תגיע לאן שאני הגעתי.

תקופה די ארוכה היית על סף הטבעונות ועסקתי בספורט אגרסיבי מסיבה מסוימת. ובמוצרי חלב אני לא נוגע בלאו הכי.
התפריט שלי אז היה מורכב מטחינה משומשום מלא, אורז מלא, ירקות ירוקים וכתומים כסלטי ענק, מלח, שום, שמן זית. בלי תבלינים אחרים. את הטונה (במים) והלחם (המלא) והביצים העפתי. היית קונה הכל אורגני חוץ מהירקות, או חלקם - כבר לא זוכר. בקיצור הגעתי למצב שאני יודע בדיעבד שהיה מאוד בעייתי. הגזמתי. וסרבתי לאכול בחוץ או אצל ההורים, גם לא אצל האקסית שלי.

ואני לא אשקר, למדתי לאהוב את זה והרגשתי מעולה מבחינה פיזית היית בכושר שחבל על הזמן. טחנתי מהמזון הבריא הזה בכמויות, ירדתי יותר מדי במשקל, הגעתי ל57 ק"ג שזה די נמוך לגובה שלי. מה ששבר אותי בסוף הייתה הפציעה/פגיעה ברגל שמאל ובגב.

היום אני לא שם.
כן, יש לי את כל מה שציינתי בבית, אבל אני משלב את זה עם ג'אנק ואוכל הכל מהכל.

צלשלספק

New member
שאני אתווכח?

אז ככה.

אחרי שחיסלתי את המרק בצהריים, שהיה אחלה אגב. שדרגתי אותו עם גזר ותפוח אדמה שבישלתי בנפרד ככתוב בהוראות ההכנה (שמתי גזר כי לא הייתה לי בטטה),
עברתי לצ'יפס בתנור כארוחת ערב הכי ג'אנק שיכולה להיות.

מול המחשב...
קופסה של חומוס צבר, שמן זית, חלה של שבת צ'יפס וקטשופ, ביס מזה ביס מההוא, שלוק מהתה עם הלימון . כל עשרים דקות מוסיף מים, מחליף חתיכת לימון.
רוטינה של אחד שמתפנק כשהוא חולה וכואב לו הגרון...

יצר יש..

אבל לא רק.
יש רצון שזה יהיה עם מישהו שאני מכירה היכרות מסויימת (גם אם מינימלית).
אז אני יוצאת לדייטים ואם יש משיכה הדדית אז יופי.
אבל אני לא אצא לפאבים רק כדי לסיים את בערב עם מישהו כי אני חרמנית.

FineSilverMan

New member
לצורך העניין

ההיכרות בפאב היתה כמה ימים לפני זה, כך שיש היכרות מסויימת ואת חרמנית.
יש לך את האופציה לשכב איתו.
השאלה היא תוך כמה זמן.

מבחינתי, בערך שבוע נשמע לי סביר.
לא שזה קרה אי פעם.

למעלה