I've Got You Under My Skin

NoKiA2003

New member
I've Got You Under My Skin

Neneh Cherry מתוך הפרוייקט הראשון בסדרת Red Hot + Blue משנת 1990 שהוקדש לשירים של Cole Porter בשיר נפלא ומיוחד.

נו - איך הייתה הבריתה?

איך היה האוכל? הייתה שתיה? היו ריקודים וזיונים בשירותים? בקיצור - גירסה מאוד מעניינת שנותנת לשם של השיר פרשנות מעניינת בנושא האיידס. היה שם עוד שיר שבונו חידש עם קליפ של וונדרס נדמה לי.

NoKiA2003

New member
היה אוכל לא רע ומתוקים משהו משהו

לא היה אלכוהול אבל היה ממש נחמד, בכלל יש יתרון גדול לארועים בשישי בצהריים. השיר של בונו לא היה מתוך הדיסק הזה דווקא אלא מפרוייקט אחר משנת 2001.

נדמה לי שטעות בידך

אני בטוח שבונו (או U2) השתתפו בדיסק הראשון. הם עשו שם את night and day ובקליפ היה קלוז-אפ מדהים של סכיון גילוח על אצבע. תמיד עצמתי את העיניים בקטע המפחיד.

NoKiA2003

New member
היה שם גם

Annie Lennox - Ev'ry Time We Say Goodbye Erasure - Too Darn Hot Jimmy Somerville - From This Momment On​
ועוד ועוד שירים ואומנים מאד מוצלחים, בקיצור דיסק משובח!

בהחלט

erasure היו טובים, ונדמה לי שגם ה pogues היו שם (השיניים של מה-שמו גורמות לי שוב לעצום את העיניים). אכן משובח - מי אמר שאיידס גורם רק לדברים רעים? יש מוזיקה טובה ונפטרים מהומואים, כושים, נרקומנים וזונות.

דנטל

New member
לא הגזמנו קצת עם השירותים?

כולה בריתה. ורגע, זה לא ברור שיש אוכל ושתיה? אוכל מצוין, אגב, והכי כיף שהעוגות היו חלביות. וכן, גם אני הייתי שם.

דנטל

New member
מתה מעיפות

אבל הולכת לישון יותר מאוחר בדרך כלל. עוד לא בדקתי את פורום סטוצים. וזה מביא אותי לשיר 10 (נא לגלול למטה) מהאלבום Blacks' Magic של Salt-N-Pepa שיצא ב- 1990.

NoKiA2003

New member
והשיר שהכי מתחבר לי עם זה

הוא Remember Me של Blue Boy משנת 1997, השורה היחידה שם שלא נראה לי שיש עליה זכויות יוצרים היא Remember me, I'm the one who had your babies. אז מותר לפרסם אותה פה

NoKiA2003

New member
Your Woman

עדיין 1997, הרכב חד פעמי בשם White Town בשיר לא רע בכלל (כמה כיף לגלות שירים ששכחתי) ואל תגידו שאני לא מצ'פר אתכם

למעלה