Ivanka's run for president in 2028 reminds me of Jeb's run for president in 2016.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
She won't win.

When Jeb ran for president in 2016, his only chance to win the primary was to rely on the fame of his brother former president, George W. Bush, Jr. But George W. Bush's presidency, especially the second one, it's important to remember, was a failed presidency. The presidency of George Bush Jr. was the only thing that gave Jeb any chance of victory, but the fact that his presidency was a failure one, that was actually the biggest obstacle to Jeb's victory. At one point, Jeb even tried to break free fron his older brother George's failed presidency, but it didn't work, and he lost. He didn't even win the primary.

This reminds me a lot of Ivanka's run for president in 2028. Without her father, who is she, what is she, and who will even look at her, and what chance can she have of winning?

Her father's legacy, and relyng of his success and presidency, is her only chance for victory. The problem is that this is also her biggest and most significant chance of losing.

Regardless of whether Donald Trump's first presidency was good or bad, it doesn't really matter, because who will remember it anyway? Eight years will already pass between the 2028 elections and the end of Trump's first presidency, so it is the second presidency of Donald Trump, which I already predicted in February of 2022 and 9 months before he even announced his candidacy, that really matters.

Ivanka's problem is that Donald Trump's second presidency will be the most failed presidency in history. First of all, Donald is not Roosevelt, and no matter what his plan is, he will not be able to lead to an improvement in the second Great Depression, which it is important to mention, will be much worse than the first Great Depression, both in severity, and in length, because remember it will last until the 22nd century, so it is doubtful if Roosevelt would have been able to properly deal with the second great depression, then Trump will succeed? No. No. Under him, there will only be a continuation and deepening of the second great depression, which I prefer not to tell you when it will begin.

It is also important to remember that during Trump's second presidency, World War III will take place, but I am not going to tell you exactly when it will start, that will probably not be a particularly popular war, and that it will also not help the Republicans, let alone Ivanka, the president's daughter during the war, to win the White Huose for the second time in a row.

Add to all this that "she doesn't have it". Ivanka does not have the charm and charisma of her father. She is not as captivating as he is. She is not as inspiring as he is.

Put these three things together, the failure to stop or even just prevent the deepening of the Depression, along with World War III, and the fact that Ivanka "doesn't have it", and Ivanka just won't win.

Ivanka is expected to go further than Jeb Bush ever did, and she has good and even reasonable chances of winning the Republican Party's nomination for the general election, but she is still expected to lose to the Democratic candidate in the general election.

The very fact that her father was the president two non-consecutive times is the biggest chance, as well as the only one, that she ever had, but the fact that his presidency, at least the second one, was a failure, is also exactly the reason why she will lose.

Ivanka's 2028 campaign, like Jeb's 2016 campaign, reminds me more than anything else, a Greek tragedy.

PI NETWORK.jpg

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
She won't win.

When Jeb ran for president in 2016, his only chance to win the primary was to rely on the fame of his brother former president, George W. Bush, Jr. But George W. Bush's presidency, especially the second one, it's important to remember, was a failed presidency. The presidency of George Bush Jr. was the only thing that gave Jeb any chance of victory, but the fact that his presidency was a failure one, that was actually the biggest obstacle to Jeb's victory. At one point, Jeb even tried to break free fron his older brother George's failed presidency, but it didn't work, and he lost. He didn't even win the primary.

This reminds me a lot of Ivanka's run for president in 2028. Without her father, who is she, what is she, and who will even look at her, and what chance can she have of winning?

Her father's legacy, and relyng of his success and presidency, is her only chance for victory. The problem is that this is also her biggest and most significant chance of losing.

Regardless of whether Donald Trump's first presidency was good or bad, it doesn't really matter, because who will remember it anyway? Eight years will already pass between the 2028 elections and the end of Trump's first presidency, so it is the second presidency of Donald Trump, which I already predicted in February of 2022 and 9 months before he even announced his candidacy, that really matters.

Ivanka's problem is that Donald Trump's second presidency will be the most failed presidency in history. First of all, Donald is not Roosevelt, and no matter what his plan is, he will not be able to lead to an improvement in the second Great Depression, which it is important to mention, will be much worse than the first Great Depression, both in severity, and in length, because remember it will last until the 22nd century, so it is doubtful if Roosevelt would have been able to properly deal with the second great depression, then Trump will succeed? No. No. Under him, there will only be a continuation and deepening of the second great depression, which I prefer not to tell you when it will begin.

It is also important to remember that during Trump's second presidency, World War III will take place, but I am not going to tell you exactly when it will start, that will probably not be a particularly popular war, and that it will also not help the Republicans, let alone Ivanka, the president's daughter during the war, to win the White Huose for the second time in a row.

Add to all this that "she doesn't have it". Ivanka does not have the charm and charisma of her father. She is not as captivating as he is. She is not as inspiring as he is.

Put these three things together, the failure to stop or even just prevent the deepening of the Depression, along with World War III, and the fact that Ivanka "doesn't have it", and Ivanka just won't win.

Ivanka is expected to go further than Jeb Bush ever did, and she has good and even reasonable chances of winning the Republican Party's nomination for the general election, but she is still expected to lose to the Democratic candidate in the general election.

The very fact that her father was the president two non-consecutive times is the biggest chance, as well as the only one, that she ever had, but the fact that his presidency, at least the second one, was a failure, is also exactly the reason why she will lose.

Ivanka's 2028 campaign, like Jeb's 2016 campaign, reminds me more than anything else, a Greek tragedy.

צפה בקובץ המצורף 106662
בובה אמיתית.
אני לפעמים משתגע איך יצא דבר כל כך יפה מאיזור חלציו של איש כזה מטורלל כמו טרמפ.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מה זה משנה אם בשרשור בעברית או בשרשור באנגלית?
השרשור בעברית, הוא בשבילכם. השרשור באנגלית הוא בשביל שאר העולם, כולל מיליארדרים, פוליטיקאים ושאר אנשים חזקים ורבי עוצמה מסביב לעולם שארצה בעתיד לשכנע אותם בעובדת גאונותי המופלגת וידיעתי את העתיד ולשכנע אותם לתוך שיתופי פעולה איתי בנוגע למגוון מיזמים. עד עכשיו היו שני שרשורים שפורסמו גם בעברית וגם באנגלית אבל יהיו עוד, וכאשר אני צריך את השרשורים באנגלית למטרה שהסברתי, כל האנשים רבי העוצמה מכל העולם שאני אראה להם שחזיתי את כל הדברים האלו לא צריכים לראות את התגובות שלכם או שלי או בכלל, בעברית, שהם לא יהיו מסוגלים להבין ושאין בהם שום ערך נוסף מעבר לערך הראשוני של הפוסט הפותח. לכן השרשורים באנגלית צריכים לשאת "אופי בתולי" ולהישאר ריקים מתגובות נוספות. התגובות הורסות ומפריעות. למרבה המזל, אני מפרסם כמעט כל שרשור שלי בארבע פורומים שונים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
השרשור בעברית, הוא בשבילכם. השרשור באנגלית הוא בשביל שאר העולם, כולל מיליארדרים, פוליטיקאים ושאר אנשים חזקים ורבי עוצמה מסביב לעולם שארצה בעתיד לשכנע אותם בעובדת גאונותי המופלגת וידיעתי את העתיד ולשכנע אותם לתוך שיתופי פעולה איתי בנוגע למגוון מיזמים.
נראה לך שמיליארדרים, פוליטיקאים ושאר האנשים החזקים ורבי העוצמה מסביב לעולם, באמת מעניין אותם מה אתה כותב?
דיי צא מהסרט הזה שאתה חי בו. :)
עד עכשיו היו שני שרשורים שפורסמו גם בעברית וגם באנגלית אבל יהיו עוד, וכאשר אני צריך את השרשורים באנגלית למטרה שהסברתי, כל האנשים רבי העוצמה מכל העולם שאני אראה להם שחזיתי את כל הדברים האלו לא צריכים לראות את התגובות שלכם או שלי או בכלל, בעברית, שהם לא יהיו מסוגלים להבין ושאין בהם שום ערך נוסף מעבר לערך הראשוני של הפוסט הפותח. לכן השרשורים באנגלית צריכים לשאת "אופי בתולי" ולהישאר ריקים מתגובות נוספות. התגובות הורסות ומפריעות. למרבה המזל, אני מפרסם כמעט כל שרשור שלי בארבע פורומים שונים.
למה הדבר דומה?
לאחד שחושב לשבת ולכתוב ספר
אבל לפני שהוא רשם אפילו את המילה הראשונה על נייר
הוא הלך וקנה מכונת דפוס פלוס חברת הפצה. |פנים|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
נראה לך שמיליארדרים, פוליטיקאים ושאר האנשים החזקים ורבי העוצמה מסביב לעולם, באמת מעניין אותם מה אתה כותב?
דיי צא מהסרט הזה שאתה חי בו. :)
הרעיון הוא שאפגוש אותם ואראה להם את הדברים שכתבתי ומתי כתבתי, לאחר שהתחזיות יתגשמו. כשזה יקרה, הם מאוד יתעניינו במה שיש לי להגיד ובמגוון תוכניותיי.
למה הדבר דומה?
לאחד שחושב לשבת ולכתוב ספר
אבל לפני שהוא רשם אפילו את המילה הראשונה על נייר
הוא הלך וקנה מכונת דפוס פלוס חברת הפצה. |פנים|
זה לא דומה לזה בכלל. אני נוקט כיום ובאמצעות השרשורים באנגלית מאמץ מינימאלי למען פוטנציאל של רווח עצום בעתיד.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הרעיון הוא שאפגוש אותם ואראה להם את הדברים שכתבתי ומתי כתבתי, לאחר שהתחזיות יתגשמו. כשזה יקרה, הם מאוד יתעניינו במה שיש לי להגיד ובמגוון תוכניותיי.

זה לא דומה לזה בכלל. אני נוקט כיום ובאמצעות השרשורים באנגלית מאמץ מינימאלי למען פוטנציאל של רווח עצום בעתיד.
תראה, באופן כללי אני בהחלט מקווה שזה יצליח לך, כי אני בעד מצליחנים.
אבל אתה יודע שזה לא עובד ככה.
תקווה אינה מספיקה במקרים כאלה.
כדי להצליח אתה חייב להיות באמת "תותח על" .
דהיינו, אדם מוכשר בהרבה תחומים, זיכרון פנומנלי לא יזיק גם.
תואר ראשון ובהמשך תואר שני במנהל עסקים, בטח ובטח.
אתה צריך גם להיראות טוב ולדבר טוב, זה פותח הרבה דלתות.
ואם צמודה אליך עלמה מצודדת ויפה כשתיק הג'ימס בונד נתון בידה, זה בכלל יעלה את הסיכויים שלך לקבל המון.
אתה מבין יקירי?
זה לא מספיק להגיד שאתה סופר דרופר, אתה חייב להציג קבלות. :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ואם צמודה אליך עלמה מצודדת ויפה כשתיק הג'ימס בונד נתון בידה, זה בכלל יעלה את הסיכויים שלך לקבל המון.
אתה מבין יקירי?
תיק ג'יימס בונד? רואים שאתה לא מבין בתיקי יוקרה. נראה לי התכוונת בירקין של הרמס, רצוי כזה העשוי מעור של תנין לבקני שניצוד בהרי ההימאליה, ושמשובץ זהב ויהלומים, בעלות של מיליון ורבע שקל.

6_l.jpg
זה לא מספיק להגיד שאתה סופר דרופר, אתה חייב להציג קבלות. :)
אינספור קבלות הוצגו לאינספור הישגים. הבעיה היא בבירור הטיפשות האנושית שאיננה נגמרת לעולם, כמו גם עיניים להם ולא יראו, הלוא זאת כמובן החתימה שלי, מכיוון שזהו הרי, כמובן, סיפור חיי.

1697025914952.png
__צילום מסך_26-6-2024_13525_www.tapuz.co.il.jpeg

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
תיק ג'יימס בונד? רואים שאתה לא מבין בתיקי יוקרה. נראה לי התכוונת בירקין של הרמס, רצוי כזה העשוי מעור של תנין לבקני שניצוד בהרי ההימאליה, ושמשובץ זהב ויהלומים, בעלות של מיליון ורבע שקל.

צפה בקובץ המצורף 107748

אינספור קבלות הוצגו לאינספור הישגים. הבעיה היא בבירור הטיפשות האנושית שאיננה נגמרת לעולם, כמו גם עיניים להם ולא יראו, הלוא זאת כמובן החתימה שלי, מכיוון שזהו הרי, כמובן, סיפור חיי.

צפה בקובץ המצורף 107749
צפה בקובץ המצורף 107750
תראה, אותי לימדו בבית שאם זה מדדה כמו ברווז, נשמע כמו ברווז ונראה כמו ברווז, אז זה בטוח ברווז.
בעיניי אתה לא יותר מאשר ברווז..
גע גע גע גע..
בתירגום חופשי : "אני הכי חכם בעולם".

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
תראה, אותי לימדו בבית שאם זה מדדה כמו ברווז, נשמע כמו ברווז ונראה כמו ברווז, אז זה בטוח ברווז.
בעיניי אתה לא יותר מאשר ברווז..
גע גע גע גע..
בתירגום חופשי : "אני הכי חכם בעולם".
זה מדדה, נשמע ונראה כאילו שאני הבן-אדם הכי חכם בעולם. הבעיה היא הטיפשות האנושית שאינה נגמרת לעולם, ושגורמת לעיניים להם ולא יראו, ולכן לאנשים אין מושג איך אני, או כל דבר כלשהו לצורך העניין, מדדה, נראה או נשמע, למרות שהדברים מדדים, נראים ונשמעים ישר בפרצוף שלהם.

בסין המוטו הוא "לא ראיתי, לא שמעתי, לא דיברתי" כי זה מה שהם מאמינים בו. בכל שאר העולם ועבור שאר 6.7 מיליארד האנשים זה המוטו כי זה מה שהם טיפשים מספיק בשביל שיצא להם ובשביל שהם יחיו לפיו מבלי שהם התכוונו.

אתה לא שונה.

4420643-7453.jpg

למרבה המזל, בעברי עבדתי על פיתרון הבעיה של הטיפשות האנושית שאינה נגמרת לעולם. לפיתרון זה אני קורא "תוכנית הלימודים הפזית". זאת תוכנית לימודים בת 12 שנים שכתבתי בגיל 17 ושמלמדת את הדברים שבאמת צריך אותם במקום את כל השטויות שמלמדים היום, ככה שבאם וכאשר תיושם התוכנית מסביב לעולם, אנשים כבר לא ילכו לבתי-הספר, יהיו שם 12 שנה, ויצאו טיפשים באותה הרמה כמו מה שהם היו כשהם נכנסו לשם, אלא ייכנסו לשם טיפשים, ואחרי 12 שנה יצאו משם חכמים, במקום המצב היום, שללימודים בבית-ספר אין שום קשר לכמה אדם הוא חכם או טיפש, ומי שחכם או טיפש, הוא חכם או טיפש מהבית.

באם וכאשר תיושם תוכנית הלימודים שבניתי מסביב לעולם, תוכנית הלימודים הטובה ביותר שנכתבה מאז ומעולם (ובפער עצום לאין שיעור מהבאה בתור), יהיה מדובר באירוע "תיפקחנה עיניהם" שני עבור הגזע האנושי, 6,000 שנה אחרי שאדם וחווה אכלו את פרי עץ הדעת.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
זה מדדה, נשמע ונראה כאילו שאני הבן-אדם הכי חכם בעולם. הבעיה היא הטיפשות האנושית שאינה נגמרת לעולם, ושגורמת לעיניים להם ולא יראו, ולכן לאנשים אין מושג איך אני, או כל דבר כלשהו לצורך העניין, מדדה, נראה או נשמע, למרות שהדברים מדדים, נראים ונשמעים ישר בפרצוף שלהם.

בסין המוטו הוא "לא ראיתי, לא שמעתי, לא דיברתי" כי זה מה שהם מאמינים בו. בכל שאר העולם ועבור שאר 6.7 מיליארד האנשים זה המוטו כי זה מה שהם טיפשים מספיק בשביל שיצא להם ובשביל שהם יחיו לפיו מבלי שהם התכוונו.

אתה לא שונה.

צפה בקובץ המצורף 110110

למרבה המזל, בעברי עבדתי על פיתרון הבעיה של הטיפשות האנושית שאינה נגמרת לעולם. לפיתרון זה אני קורא "תוכנית הלימודים הפזית". זאת תוכנית לימודים בת 12 שנים שכתבתי בגיל 17 ושמלמדת את הדברים שבאמת צריך אותם במקום את כל השטויות שמלמדים היום, ככה שבאם וכאשר תיושם התוכנית מסביב לעולם, אנשים כבר לא ילכו לבתי-הספר, יהיו שם 12 שנה, ויצאו טיפשים באותה הרמה כמו מה שהם היו כשהם נכנסו לשם, אלא ייכנסו לשם טיפשים, ואחרי 12 שנה יצאו משם חכמים, במקום המצב היום, שללימודים בבית-ספר אין שום קשר לכמה אדם הוא חכם או טיפש, ומי שחכם או טיפש, הוא חכם או טיפש מהבית.

באם וכאשר תיושם תוכנית הלימודים שבניתי מסביב לעולם, תוכנית הלימודים הטובה ביותר שנכתבה מאז ומעולם (ובפער עצום לאין שיעור מהבאה בתור), יהיה מדובר באירוע "תיפקחנה עיניהם" שני עבור הגזע האנושי, 6,000 שנה אחרי שאדם וחווה אכלו את פרי עץ הדעת.
תראה, העולם האקדמי הוא עולם שקט בדרך כלל.
סטודנטים חכמים ונבונים אינם נוהגים לצעוק מעל כל כיכר, "אני חכם, אני אהיה אדם עשיר"..(לאחרונה גם "אני נביא"|פנים|)
לימודים היברידיים ככל שיהיו זה לא אוקספורד וזה לא אומר שהחוגר אמור להתהלל כמפתח.
מה גם שלא שירתת בצבא בכלל.
מעולם לא עבדת אפילו לא יום אחד..
בוא...
אתה לא הילד שכל אמא יהודיה רוצה שיהיה לה. :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
תראה, העולם האקדמי הוא עולם שקט בדרך כלל.
סטודנטים חכמים ונבונים אינם נוהגים לצעוק מעל כל כיכר, "אני חכם, אני אהיה אדם עשיר"..(לאחרונה גם "אני נביא"|פנים|)
לימודים היברידיים ככל שיהיו זה לא אוקספורד וזה לא אומר שהחוגר אמור להתהלל כמפתח.
מה גם שלא שירתת בצבא בכלל.
מעולם לא עבדת אפילו לא יום אחד..
בוא...
אתה לא הילד שכל אמא יהודיה רוצה שיהיה לה. :)
1697025914952.png

evglev1

Well-known member
מנהל

זה בשביל מה לך הפורומים בתפוז? תשמור את הטקסטים באנגלית ב-WORD, אני מניח שאפשר לראות מאיזה תאריכים הקבצים. ובכל מקרה נראה לך באמת מאמין שמי שלא ישראלי ומעולם לא היה ישראלי והוריו לא היו ישראלים והוא לא יודע עברית יגלוש באתר תפוז?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
זה בשביל מה לך הפורומים בתפוז? תשמור את הטקסטים באנגלית ב-WORD, אני מניח שאפשר לראות מאיזה תאריכים הקבצים. ובכל מקרה נראה לך באמת מאמין שמי שלא ישראלי ומעולם לא היה ישראלי והוריו לא היו ישראלים והוא לא יודע עברית יגלוש באתר תפוז?
לא רק זה..
כיום במהלך האנטישמיות שמתפשטת בכל חלקי העולם, כל דבר שמגיע מישראל מבחינת הרוב אשר גר בחו"ל, זה מוקצה מחמת מיאוס.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה בשביל מה לך הפורומים בתפוז?
לא רק בשביל זה :)
תשמור את הטקסטים באנגלית ב-WORD, אני מניח שאפשר לראות מאיזה תאריכים הקבצים.
לא. אפשר לערוך את הקבצים עד אינסוף. אני צריך לכתוב את זה במקום שבו זה כאילו כמו "חרוט" בצורה מאוד ברורה, על גבי רשת האינטרנט, עם חותמת זמן מאוד ברורה. לכן עשיתי את זה בתפוז ובעוד כמה מקומות, באינטרנט.
ובכל מקרה נראה לך באמת מאמין שמי שלא ישראלי ומעולם לא היה ישראלי והוריו לא היו ישראלים והוא לא יודע עברית יגלוש באתר תפוז?
ברור שלא. הרעיון הוא שאזכה להיפגש עם מיליארדרים, פוליטיקאים וכל מיני אנשים חזקים מכל העולם במהלך חיי ושאז אראה להם את אתר תפוז ומה שכתבתי ומתי כתבתי.

אלפיני

Well-known member
השרשור בעברית, הוא בשבילכם. השרשור באנגלית הוא בשביל שאר העולם,

השרשור באנגלית הוא בשביל שאר העולם, כולל מיליארדרים, פוליטיקאים ושאר אנשים חזקים ורבי עוצמה מסביב לעולם שארצה בעתיד לשכנע אותם בעובדת גאונותי המופלגת
צ'מע , מחפוש לא יפה שאתה מנסה להתנשא על סבא ככה. הוא אולי היחיד המסכים להיות סובלני לשטויות שלך.

לא נעים לי לבשר לך, בעצם כן, על מי אני עובד, אבל האנגלית שלך לא משהו.

הילידים אולי מנומסים לכאורה, לכן רק מאחורי גבך לבטח היו מכנים את הסגנון הזה שלך : Pigeon English. אני אומר לך זאת דוגרי.

ראשית , לכל מי שמהוקצע אפילו מעט ברור שאתה עדיין תקוע בשלב שבו אתה מתרגם מחשבותיך לשפה זרה ועל כן אוצר הלשוני שלך דליל.
שנית, גם הדקדוק והתחביר לוקים ואתה מפספס הרבה בחוסר שימוש ב transitional phrasing - תכונה אופיינית לדוברי וכותבי השפה העברית שסגנונה המובנה גם כך נוטה לתמצות יתר. על כן גם מאוד בולט כאשר ישראלי ממוצע, שזה בערך מה שאתה, מנסה לפלס דרכו בשפה האנגלית.

עכשיו רק אל תקשקש בשכל שאתה מבין אנגלית כי עברת מתקדמים 2 באוניברסיטה , או משהו שכזה. במחלקות לאנגלית באוניברסיטאות ארצנו, וקל וחומר במכללות שאפילו מחפפות יותר, מנסים לגרום לכך שסטודנטים יבינו טקסט אנגלי. קרי יוכלו לקרוא. הבעיה שאף אחד שם לא מלמד סטודנטים כיצד לכתוב ברמה אקדמית כפי שנהוג לעשות בכל תוכנית לימודים באוניברסיטה אמריקנית.

Therefore, before you try to arrogantly brag about how much you've accomplished in an attempt to patronize others, I suggest you invest in a competent word processor that has a thesaurus, grammar checker, and style editor functions to improve your own skill level first.

באופן כללי גם רצוי שתלמד עצמך , הן בעברית והן באנגלית, לחלק את דבריך לפסקאות, כי גם ככה אתה חופר ומעמיס על העין.

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
צ'מע , מחפוש לא יפה שאתה מנסה להתנשא על סבא ככה.
היכן התנשאתי על סבא?

עוד פעם ה"מחפוש" הזה. גם משה קרא לי ככה פעם. מה זה מחפוש?
הוא אולי היחיד המסכים להיות סובלני לשטויות שלך.
שטויות? הכתיבה שליי היא האיכותית ביותר והחשובה ביותר בהיסטוריה של אתר תפוז, כמו גם בהיסטוריה של העולם כולו. עוד פעם הטיפשות האנושית שלעולם אינה נגמרת :rolleyes:

1697025914952.png
לא נעים לי לבשר לך
אתה לא מבשר לי כלום. אני יודע הכול.
בעצם כן, על מי אני עובד, אבל האנגלית שלך לא משהו.
כמו מה שהסברתי לדיברגנט החדש, הגולש הטיפש ביותר באתר (שזה ממש מרשים כי יש את סופרמן בעל שם המשתמש האירוני, המומחה לכלום ושום דבר, מוטי חוף, סתוונית333 ופולגאר), אנגלית היא תחום ידע רחב המחולק לאינדקסים, כאשר בין האינדקסים, עלולים להימצא פערים, אפילו משמעותיים, בטח ובטח אצל ילדים שהגיעו ממשפחות איכותיות, במדינה עם בתי-ספר גרועים (לא הכי-הכי באשמתנו כי יש לנו בעיות ביטחוניות שמאלצות להעביר לביטחון הרבה כסף אבל בכל זאת).

ואני מצטט את דבריי לדיברגנט החדש מן ה-22 בנובמבר האחרון:

"יש הבדל בין הבנת אנגלית לדיבור באנגלית לקריאה באנגלית לכתיבה באנגלית, ולכן יש פערים בין היכולות השונות אצל אותם האנשים ממש.

האנגלית שלי היא ברמת כמעט שפת אם, וברמת תלמיד בכיתה ג' שרק התחיל ללמוד אנגלית בשנה שעברה, הכול תלוי על איזה אינדקס אנחנו מסתכלים".

האנגלית המובנת שלי (הבנת אנגלית מדוברת) היא כמעט ברמת שפת אם כי שמעתי הרבה אנגלית בבית כשהייתי קטן, ככה זה האליטות, ולכן היא מצוינת, האנגלית המדוברת שלי (דיבור באנגלית) היא כמעט ברמת שפת אם כי אני עדיין יכול להיתקע עם מילה או שתיים פעם בארבע או חמש משפטים (ככה זה כשהפוטנציאל שלך הוא המקסימאלי ואתה מגיע ממשפחה איכותית שבה שמעת הרבה אנגלית, אבל בתי-הספר גרועים ואתה גר במדינה שאינה דוברת אנגלית כך שאתה לא נדרש לדבר אנגלית בעצמך ולעולם לא זוכה לעשות את הקפיצה האחרונה), האנגלית הנקראת שלי היא טובה מאוד, אפשר להגיד רמה אחת לפני רמת הכמעט שפת אם, ולבסוף, והאנגלית הנכתבת שלי, היא גרועה מאוד, כי כאמור, בתי-הספר גרועים, אני לא באמת נדרש לכתוב באנגלית, וגם זה האינדקס של האנגלית (או של כל שפה כלשהי) שהוא הקשה ביותר, אז זה לא באמת כזה נחשב ובטח שלא מעיד על האנגלית שלי בכללותה, בוודאי בהתחשב בהישגיי הגבוהים מאוד באינדקסים האחרים.

על כן, האנגלית שלי מצוינת.
הילידים אולי מנומסים לכאורה, לכן רק מאחורי גבך לבטח היו מכנים את הסגנון הזה שלך : Pigeon English. אני אומר לך זאת דוגרי.
אם באנגלית נכתבת עסקינן, אז בסדר 🤷‍♂️

אקח מורה לאנגלית בעתיד ואצליח בעצמי במקום שבו בית-הספר נכשל. ללמד אותי לכתוב (כראוי) באנגלית.
ראשית , לכל מי שמהוקצע אפילו מעט ברור שאתה עדיין תקוע בשלב שבו אתה מתרגם מחשבותיך לשפה זרה ועל כן אוצר הלשוני שלך דליל.
האוצר הלשוני שלי מצוין. כל הטקסט הנ"ל נכתב תחילה בעברית ואז פשוט הכנסתי אותו לגוגל טרנסלייט, קראתי את כולו וביצעתי שינויים קלים לפני הפרסום, אז כן, הטקסט מתורגם מעברית לאנגלית.

הייתי יכול לכתוב את הטקסט במקור באנגלית אבל התוצאה הייתה מינימום שני שגיאות כתיב בלפחות שמונים אחוז מהמילים, באדיבות משרד החינוך הישראלי.

בבית איכותי של משפחה איכותית במדינה שאינה דוברת אננגלית, אולי מבינים אנגלית ומדברים אנגלית אבל הקריאה באנגלית והכתיבה באנגלית היא בכל מקרה בתחום האחריות של בית-הספר. מזל שללא קשר לבית-הספר אני קראתי הרבה באנגלית כל חיי אחרת גם הקריאה שלי הייתה מזעזעת.

למרות זאת, ובגלל הפערים באינדקסים ובגלל כישלון בית-הספר למלא את חלקו וללמד אותי קריאה וכתיבה (לפחות את הקריאה אני יודע לבד), למרות שבעצם, אי-אפשר לסמוך על הילדים שיגיעו ממשפחות איכותיות ככה שגם ההבנה והדיבור צריכים להיות בתחום אחריותו של בית-הספר (והם לא. שם, בית-הספר אפילו לא מנסה, והם פשוט קופצים אל הקריאה והכתיבה, כאילו שהאינדקסים לא בנויים אחד על גבי השני וכאילו שלא קודם באה ההבנה ואז הדיבור ואז הקריאה ואז הכתיבה אבל העיקר שבישראל אנחנו מתפלאים על הרמה הנמוכה להפליא של התלמידים באנגלית. הטיפשות האנושית שלעולם אינה נגמרת כבר אמרתי?), אילו הייתי מנסה לכתוב את הטקסט ישר באנגלית, למרות שגיאות הכתיב הקשות, היה ניתן להבחין בשימוש במילים באנגלית ברמה גבוהה מאוד, אילו הייתי נדרש לכך, אבל ספק אם צריך בכלל מילים כאלו בטקסט שכזה. כתבתי לדוגמה את הטקסט במקור בעברית ולא זכור לי שהייתי צריך להשתמש במילים גבוהות בעברית למרות שהעברית שלי היא ברמה גבוהה להפליא. העברית שנחשבת הכוונה. זאת של אוצר המילים. לא זאת של "שלוש" או "שלושה".
שנית, גם הדקדוק והתחביר לוקים ואתה מפספס הרבה בחוסר שימוש ב transitional phrasing - תכונה אופיינית לדוברי וכותבי השפה העברית שסגנונה המובנה גם כך נוטה לתמצות יתר.
אני חושש שהתבלבלנו. השקעתי בדיוק כמעט אפס מאמץ. הטקסט נכתב בעברית ואז הוכנס לגוגל טרנסלייט. לפני הפרסום קראתי את כולו והכנסתי תיקונים קלילים, במקומות שבהם גוגל טרנסלייט טעה.

אילו הייתי מנסה לכתוב את הטקסט באנגלית ובעצמי, היו מאות שגיאות כתיב. הדקדוק והתחביר הם גם כן לא שלי אלא של גוגל טרנסלייט, אבל אם אתה אומר שהם גרועים, אז כנראה שהם היו גרועים באותה המידה או יותר מכך אילו הייתי כותב את הטקסט במקור באנגלית.

אבל שוב, שום דבר מכל זה לא משנה, כי הכתיבה היא רק אחד מתוך ארבע אינדקסים, שזהו גם האינדקס הקשה ביותר, והשימוש באנגלית בפועל שאנחנו עושים, בין אם במדינות שאינן דוברות אנגלית או במדינות דוברות אנגלית, הוא בעיקר בהבנה, בדיבור ובקריאה. כלומר הכתיבה לא מגיעה, בכמויות הממשיות של האנגלית שאנחנו נדרשים לה ועושים בה שימוש, אפילו לחלקה היחסי באינדקסים, ורק בין עשר אחוז לעשרים אחוז מהאנגלית שאנחנו משתמשים בה היא כתיבה.

לא משנה איך אנחנו מסתכלים על זה, האנגלית הנכתבת שלי היא לא מדד לשום דבר. מילא אם היא הייתה אינדקס שהוא הבנייה לקראת אינדקס נוסף, אבל היא אפילו לא זה, היא האינדקס האחרון בסדר הכרונולוגי של רכישת שפה.

האנגלית שלי מצוינת. מצטער לאכזב 🤷‍♂️

ואם הרעיון היה להוכיח שאני לא חכם, שוב אתה טועה. כמו מה שאמרתי לדיברגנט, "האנגלית זה לא משנה בכלל, כי כשאתה חכם בטירוף כמוני, היכולות שלך אמורות להימדד לפי מדדים אחרים לחלוטין. כפי מה שאמרתי, בשבילך אולי אנגלית זה "וואו". בשבילי אנגלית זה לא "וואו"".
על כן גם מאוד בולט כאשר ישראלי ממוצע, שזה בערך מה שאתה, מנסה לפלס דרכו בשפה האנגלית.
אני האדם החשוב ביותר בהיסטוריה למעט ישו. אני לא ממוצע בשום צורה או דרך.

שוב פעם הטיפשות האנושית שלעולם אינה נגמרת.

1697025914952.png
עכשיו רק אל תקשקש בשכל שאתה מבין אנגלית כי עברת מתקדמים 2 באוניברסיטה , או משהו שכזה. במחלקות לאנגלית באוניברסיטאות ארצנו, וקל וחומר במכללות שאפילו מחפפות יותר, מנסים לגרום לכך שסטודנטים יבינו טקסט אנגלי. קרי יוכלו לקרוא.
בשביל להוכיח שהאנגלית שלי מצוינת מותר לקשקש בשכל על זה שעשיתי חמש יחידות באנגלית וסיימתי בציון 80? או זה שקיבלתי 141 במבחן האמיר"ם מתוך סולם של 50 עד 150, מה שממקם אותי באחוזון החמישי?

לא שגאון כל-כך עצום מימדים כמוני צריך להוכיח איזה אנגלית נהדרת יש לו כדי להוכיח כמה שהוא חכם, כן?

סופרמן לדוגמה שחזה בכמה הישגים שלי, ומחזיק בשני תארים אקדמיים ואיי-קיו של 148, חושב שאני יותר חכם ממנו, ואין לזה שום קשר לאנגלית הנהדרת שלי.

איי-קיו כמובן לא באמת אומר שכל, אבל הוא חושב שכן, ולכן הוא חושב שהוא חכם ברמה של אחד מתוך אלף אנשים, ולכן, ומכיוון שהוא חושב שאני יותר חכם ממנו (עובדה שהוא ביקש ממני ללמד אותו איך עושים אלפי אחוזים בשנה לאחר שראה אותי מגיע להישג שכזה אל מול עיניו המשתאות ולסתו השמוטה והעביר מיליונים שלו ושל אחרים ממקום למקום על-פי הנחיותיי), הוא חושב שאני יותר חכם מאשר אחד מתוך כל אלף אנשים.

הוא לא חושב שאני חכם מספיק לקיצון, אני הרי הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה, כפי מה שמוכיחים הישגיי העל-אנושיים, כל אחד מהם יותר בלתי אפשרי מהשני, אבל בסדר. גם זה משהו. אולי יום אחד הסוגד שלי סופרמן יתפקח.
הבעיה שאף אחד שם לא מלמד סטודנטים כיצד לכתוב ברמה אקדמית כפי שנהוג לעשות בכל תוכנית לימודים באוניברסיטה אמריקנית.
אם עד לאנגלית הכתובה האקדמית שלי היינו צריכים להרחיק כדי להוכיח שהאנגלית המצוינת שלי היא בעצם לא משהו בכלל, מצבנו רע מאוד.
Therefore, before you try to arrogantly brag about how much you've accomplished in an attempt to patronize others, I suggest you invest in a competent word processor that has a thesaurus, grammar checker, and style editor functions to improve your own skill level first.​
לא נכון. אני לא יהיר ולא מתנשא. אני בן-אדם צנוע.

לפעמים אני משתמש בגרמרלי. אתה אומר שמוטב היה להעביר את הטקסט המתורגם לאנגלית מגוגל טרנסלייט להגהה ברמרלי לפני שפרסמתי אותו במקום לתקן אותו בעצמי? יכול להיות 🤷‍♂️
באופן כללי גם רצוי שתלמד עצמך , הן בעברית והן באנגלית, לחלק את דבריך לפסקאות,
הטקסט על הריצה הכושלת של איוונקה לנשיאות ב-2028 כן מחולק לפיסקאות 🧐
כי גם ככה אתה חופר ומעמיס על העין.
אני חופר כי אני גאון.

אלפיני

Well-known member
היכן התנשאתי על סבא?
פה, כל זה...

השרשור בעברית, הוא בשבילכם. השרשור באנגלית הוא בשביל שאר העולם, כולל מיליארדרים, פוליטיקאים ושאר אנשים חזקים ורבי עוצמה מסביב לעולם שארצה בעתיד לשכנע אותם בעובדת גאונותי המופלגת וידיעתי את העתיד ולשכנע אותם לתוך שיתופי פעולה איתי בנוגע למגוון מיזמים. עד עכשיו היו שני שרשורים שפורסמו גם בעברית וגם באנגלית אבל יהיו עוד, וכאשר אני צריך את השרשורים באנגלית למטרה שהסברתי, כל האנשים רבי העוצמה מכל העולם שאני אראה להם שחזיתי את כל הדברים האלו לא צריכים לראות את התגובות שלכם או שלי או בכלל, בעברית, שהם לא יהיו מסוגלים להבין ושאין בהם שום ערך נוסף מעבר לערך הראשוני של הפוסט הפותח. לכן השרשורים באנגלית צריכים לשאת "אופי בתולי" ולהישאר ריקים מתגובות נוספות. התגובות הורסות ומפריעות. למרבה המזל, אני מפרסם כמעט כל שרשור שלי בארבע פורומים שונים.

האנגלית שלי היא ברמת כמעט שפת אם
ממש לא. ואני יכול לשפוט כתולדה של ניסיון חיים.

האנגלית המובנת שלי (הבנת אנגלית מדוברת) היא כמעט ברמת שפת אם כי שמעתי הרבה אנגלית בבית כשהייתי קטן
הבנה היא רק חלק מהעניין. חזור וקרא שוב את דברי.
אם כי אני עדיין יכול להיתקע עם מילה או שתיים פעם בארבע או חמש משפטים
הסברתי לך היכן הבעיה שלך. חזור קרא שוב.
ככה זה האליטות,
ככה זה כשמחרטטים.

על מנת לדעת שפה ברמת אם צריך להכיר נואנסים. אין לך את זה כי לא חיית שם. אתה רוצה להאשים נסיבות חיים בכך שלא תרגלת. אתה צודק. אבל יש לכך תוצאה. אליטה אתה לא. אגב, זה לא קשור. ביבי מדבר אנגלית ברמת שפת אם. הבנים שלו ממש לא. ולא מחוסר אפשרויות.

אני מצטט את דבריי לדיברגנט החדש מן ה-22 בנובמבר האחרון:

"יש הבדל בין הבנת אנגלית לדיבור באנגלית לקריאה באנגלית לכתיבה באנגלית, ולכן יש פערים בין היכולות השונות אצל אותם האנשים ממש.
אם זה מה שדייברגנט אמר הוא צדק. אמרתי דברים דומים.

אני חושש שהתבלבלנו. השקעתי בדיוק כמעט אפס מאמץ. הטקסט נכתב בעברית ואז הוכנס לגוגל טרנסלייט. לפני הפרסום קראתי את כולו והכנסתי תיקונים קלילים, במקומות שבהם גוגל טרנסלייט טעה.
אני חושש שאתה התבלבלת. מי שמחרטט בשכל שהוא מייעד דבריו למיליארדים , פוליטיקאים , ושאר אנשים חזקים, ואז אומר כי השקיע אפס מאמץ ולא טורח אפילו לשפץ את הגוגל טרנסלייט שלו . אז מה אגיד. אתה ליצן העושה צחוק רק מעצמך. מילא זה. אבל למה מצאת לנכון לשפוך את הזבל הזה דווקא פה?

בשביל להוכיח שהאנגלית שלי מצוינת מותר לקשקש בשכל על זה שעשיתי חמש יחידות באנגלית וסיימתי בציון 80? או זה שקיבלתי 141 במבחן האמיר"ם מתוך סולם של 50 עד 150, מה שממקם אותי באחוזון החמישי?
מעניין ת'סבתא. זו אנגלית ממוצעת , אולי ממוצעת ומעלה יחסית לתלמיד ישראלי ממוצע. לא ברמה שאפשר לפנות אליה למי שהתיימרת. מיליירדרים אללאק. פחחחח!

לא שגאון כל-כך עצום מימדים כמוני צריך להוכיח איזה אנגלית נהדרת יש לו כדי להוכיח כמה שהוא חכם, כן?
מסתבר שכן. כי גם כשמסבירים לך אינך קולט ורק ממשיך לפאר את עצמך.

אם עד לאנגלית הכתובה האקדמית שלי היינו צריכים להרחיק כדי להוכיח שהאנגלית המצוינת שלי היא בעצם לא משהו בכלל, מצבנו רע מאוד.
לא מצבנו. מצבך. סיימת את מטלות האנגלית שלך. והיא עדיין ברמת תיכוניסט. קיבלת טיפים ממני כיצד להתמודד עם זה ועדיין רק כתבת נהר של שטויות במקום להפיק לקחים. מילא שמבחינה תחבירית אתה כותב ברמה של תיכוניסט ישראלי, העובדה שאתה אפילו לא טורח להעביר את החומר לבדיקת גרמרלי מראה שאינך רציני בהתייחסות שלך לעצמך.

לא נכון. אני לא יהיר ולא מתנשא. אני בן-אדם צנוע.

מרוב צניעות אתה מטריל עם כל התמונות שלך. והראיתי לך בדיוק הכין אתה מתנשא. צריך להיות ממש אידיוט גאוותן וחסר מודעות צריך להיות על מנת להדביק פה טקסט באנגלית ואז להתלונן שמגיבים לך בעברית כי יעדת אותו למיליונרים.

לפעמים אני משתמש בגרמרלי. אתה אומר שמוטב היה להעביר את הטקסט המתורגם לאנגלית מגוגל טרנסלייט להגהה ברמרלי לפני שפרסמתי אותו במקום לתקן אותו בעצמי? יכול להיות
אם אתה משתמש בגרמרלי , לא ראינו זאת פה. מי שמנסה לדוג מליארדרים היה צריך לעשות אלף פעם הגהה על דבריו כולל הגרמרלי והשממרלי ואז ליתר ביטחון גם לבדוק בפעם האלף ואחד.

בכוונה הדבקתי טקסט שלי באנגלית למען יראו כי נאה דורש נאה מקיים.

פה אני מסיים את דברי: ישפוט הקהל ולא אתה אם הטקסט שלך עומד באותו סטנדרט.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
פה, כל זה...
אין פה שום התנשאות על סבא. כתבתי "כל האנשים רבי העוצמה מכל העולם שאני אראה להם שחזיתי את כל הדברים האלו לא צריכים לראות את התגובות שלכם או שלי או בכלל, בעברית, שהם לא יהיו מסוגלים להבין ושאין בהם שום ערך נוסף מעבר לערך הראשוני של הפוסט הפותח". אמרתי "שלכם" (כלומר כולם ולא רק סבא. לכן ברור שהכוונה פה אינה התנשאות), "או שלי" (כלומר גם שלי. אני מתנשא על עצמי?), "או בכלל, בעברית" (העניין הוא עצם התגובות הנוספות, כמו גם עצם השפה העברית, שהמיליארדרים, הפוליטיקאים ושאר האנשים רבי העוצמה מכל העולם לא יוכלו להבין).
ממש לא. ואני יכול לשפוט כתולדה של ניסיון חיים.
כבר הסברתי לך ששפה כתובה היא רק אחד מתוך ארבעה אינדקסים של השפה. ארבעת האינדקסים של השפה הם השפה המובנת (להבין את השפה המדוברת), השפה המדוברת (לדעת לדבר את השפה), השפה הנקראת (לדעת לקרוא את השפה הכתובה), והשפה הנכתבת (לדעת לכתוב בשפה).

כישלון באחד האינדקסים אינו מעיד בהכרח על אי-ידיעת השפה, מכיוון שמדובר באחד מתוך ארבעה אינדקסים. בוודאי כאשר מדובר על האינדקס האחרון של ידיעת השפה שנרכש מבחינת הסדר הכרונולוגי, ולכן מדובר באינדקס הקשה ביותר.

מכיוון שמדובר גם באינדקס האחרון, אף אינדקס נוסף אינו נבנה על גביו, ולכן כישלון באינדקס הזה אינו מעיד על כישלון באף אחד משלושת האינדקסים הנוספים.

עוד כפי מה שנאמר קודם לכן, "השימוש באנגלית בפועל שאנחנו עושים, בין אם במדינות שאינן דוברות אנגלית או במדינות דוברות אנגלית, הוא בעיקר בהבנה, בדיבור ובקריאה. כלומר הכתיבה לא מגיעה, בכמויות הממשיות של האנגלית שאנחנו נדרשים לה ועושים בה שימוש, אפילו לחלקה היחסי באינדקסים, ורק בין עשר אחוז לעשרים אחוז מהאנגלית שאנחנו משתמשים בה היא כתיבה", וזאת, כאמור, שים לב, כאשר הכתיבה היא 25% מהאינדקסים של השפה, כמעט כל שפה.

שורה תחתונה, אינדקס הכתיבה הוא לא עדות לכלום, למעט אולי שמדובר בשפה שנייה של מישהו.
הבנה היא רק חלק מהעניין. חזור וקרא שוב את דברי.
לא, חזור אתה וקרא שוב אתה את דבריי. כבר הסברתי שרוב השפה היא ההבנה, הדיבור והקריאה, ומכיוון שבמדדים האלו הישגי גבוהים מאוד יחסית, אני בהחלט יודע אנגלית. הישגים בינוניים באינדקס אחד, שאפילו לא מגיע מבחינת הכמות הממשית שעושים בו שימוש בפועל אל חלקו היחסי והאחוזי באינדקסים, זה לא נקרא שלא יודעים שפה.
הסברתי לך היכן הבעיה שלך. חזור קרא שוב.
אתה חזור וקרא שוב! 😂

כבר הודיתי ממזמן, לא בשרשור הזה, אלא לפני חודשים ומספר פעמים, שהאנגלית הכתובה שלי היא לא משהו בכלל, ואף הסברתי, ספציפית בשרשור הזה וספציפית בנוגע לקטע באנגלית שבפוסט הפותח של השרשור הזה, שהקטע הפותח הוא מטעה, מכיוון שלמעשה, האנגלית הכתובה שלי היא הרבה יותר גרועה מזה, מכיוון שיש לי מלא שגיאות כתיב. הטקסט הנ"ל הוא ברמה גבוהה יחסית מכיוון שהשתמשתי בגוגל טרנסלייט שאליו הכנסתי את הטקסט לאחר שנכתב במקור בעברית. גוגל טרננסלייט לא תמיד בוחר את המילים הנכונות, ואלו עיקר התיקונים שהייתי צריך לתקן אותו, אבל מבחינת שגיאות כתיב, אין לו כאלו, ולכן נעזרתי בו. זה גם מן הסתם חסך כמות משמעותית של זמן. אם הייתי מתרגם את הטקסט בעצמי, לא רק שהיו מלא שגיאות כתיב, אלא זה היה לוקח שעה-שעתיים-שלוש.

הבעיה, ומה שאתה לא מבין, זה שתוצאות בינוניות באחד מהאינדקסים מתוך הארבע, כאשר זה האינדקס הכי קשה, האחרון שרוכשים אותו מבחינת הסדר הכרונולוגי של לימוד שפה, שהכי פחות משתמשים בו והוא הכי פחות חשוב, כאשר בכל שאר שלושת האינדקסים התוצאות טובות ואף טובות מאוד, זה לא נקרא שלא יודעים שפה.
ככה זה כשמחרטטים.
ככה אתם מכירים אותי? :)
על מנת לדעת שפה ברמת אם צריך להכיר נואנסים.
לא אמרתי שהאנגלית שלי ברמת שפת אם.
אין לך את זה כי לא חיית שם.
🤷‍♂️
אתה רוצה להאשים נסיבות חיים בכך שלא תרגלת.
ואת הבתי-ספר. הבתי-ספר בישראל ברמה לא משהו. אמנם לא לגמרי באשמת המדינה אבל עדיין.
אני מאור פז. אני תמיד צודק.

images.jpg
אבל יש לכך תוצאה.
בהזדמנות אשכור מורה פרטי לאנגלית (עם עדיפות למורה פרטית 😉) שיוסיף/תוסיף על הידע שלי את הידע החסר, במקום שבו המדינה נכשלה ללמד אותי.
אליטה אתה לא.
מה אתה כבר יודע עליי ועל המשפחה שלי? 😉

יש בתפוז אנשים שבגלל שאני המלך של האתר ומרוב ההתלהבות שלהם ממני הם שלחו אחריי חוקרים פרטיים ועשו עליי בדיקות רקע (הם חושבים שאני לא יודע, אבל אני מאור פז למען השם. ברור שאני יודע. ברור שידעתי תמיד. אחר כך דרך אגב, הם גם הכחישו את העובדה שיש להם אובססיה חולנית אליי) ואפילו הם לא יודעים שום דבר גם אם נדמה להם שכן, אז איזה סיכוי כבר לך יש? הדברים היחידים שאתם יודעים ויכולים לדעת זה מה שאני מספר לכם, אבל בגלל צניעותי, מכיוון שאני מלך צנוע מאוד, יש הרבה מאוד שאתם לא יודעים.

ככה זה כשאתה צנוע.

HD-wallpaper-the-king-animal-crown-lion-wild.jpg
אגב, זה לא קשור. ביבי מדבר אנגלית ברמת שפת אם. הבנים שלו ממש לא. ולא מחוסר אפשרויות.
מקרה אחד זה לא דוגמה. צריך לעשות מחקר רציני, ובמחקר כזה, יתגלה שאני צודק.
אני חושש שאתה התבלבלת. מי שמחרטט בשכל שהוא מייעד דבריו למיליארדים , פוליטיקאים , ושאר אנשים חזקים, ואז אומר כי השקיע אפס מאמץ ולא טורח אפילו לשפץ את הגוגל טרנסלייט שלו . אז מה אגיד. אתה ליצן העושה צחוק רק מעצמך.
אם כמצופה, אצדק בתחזיותיי, אחרי שחזיתי בהצלחה, יותר מארבע שנים מראש, את ריצתה לנשיאות והפסדה של איוונקה טראמפ בבחירות של 2028, אף מיליארדר או פוליטיקאי או אדם אחר רב עוצמה זה לא יעניין אותו רמת האנגלית שבה הדברים נכתבו. זה למה לא היה צריך להשקיע ולמה זה לא מעניין.

אם אצדק בתחזיותיי, זה אף יגמד את הישגי לחזות את התמודדותו וניצחונו של טראמפ בבחירות 2024 כבר בפברואר של 2022, שמונה חודשים ושלוש שבועות מלפני שבכלל הכריז על מועמדותו.
מילא זה. אבל למה מצאת לנכון לשפוך את הזבל הזה דווקא פה?
אתה צודק, אכתוב את הדברים במקומות נוספים. פייסבוק, את הבאה בתור להתברך בנוכחותו וגאונותו של מי שקוראים אותו בתפוז "פאקינג מאור פאקינג חיים פאקינג פז" 😉
מעניין ת'סבתא. זו אנגלית ממוצעת , אולי ממוצעת ומעלה יחסית לתלמיד ישראלי ממוצע.
אין פה שום דבר ממוצע. ממוצע האנגלית האמיתי במונחים של הישגים בבית-ספר זה 80 בארבע יחידות. 80 בחמש יחידות זה האחוזון ה-25 לפחות. כמובן שלא מדובר בייצוג אמיתי כי כל מערכת החינוך הישראלית דפוקה, ולכן מוטב להסתמך על ההישגים במבחן האמיר"ם, שממקמים אותי באחוזון החמישי (מילא 80 בחמש יחידות, אבל גם אחוזון חמישי במבחן האימר"ם זה הממוצע, לשיטתך?). מאור נמצא באחוזון החמישי מבחינת דוברי אנגליית כשפה שנייה? זה כבר נשמע יותר נכון 😉

זאת גם לא הפעם הראשונה והמדד הראשון שאני נמצא בו באחוזון החמישי. כנראה שאני פשוט כזה סוג של בן-אדם. אני כנראה פשוט בן-אדם של אחוזונים חמישיים 😂
לא ברמה שאפשר לפנות אליה למי שהתיימרת.
כאמור, האנגלית יותר טובה משל 95 אחוז מכל האנשים בעולם שמדברים אנגלית כשפה שנייה, אבל אל תיתן לי לבלבל אותך עם עובדות 😉
מיליירדרים אללאק. פחחחח!
יצא המרצע מהשק. אתה כועס עליי ומקנא בי על כל ההצלחה הפנומנאלית שצפויה לי בהמשך חיי בגלל חוכמתי האדירה שאיננה נגרמת לעולם 🧐

לזכותך לפחות ייאמר שאתה משתדל לעשות את זה עם טיפת קלאס, בניגוד ללדוגמה ג'ו, שגם הוא רוצה למבורגיני אוונטאדור מצופה בזהב, אבל מכיוון שהוא לא מסוגל לממן אחת ואני כן אהיה מסוגל, אז מתוך קנאתו הוא טוען שמקומי בבית החולים הפסיכיאטרי אברבנאל, שאותו אני בכלל צריך לנהל.

__צילום מסך_4-7-2024_18123_www.tapuz.co.il.jpeg
מסתבר שכן. כי גם כשמסבירים לך אינך קולט ורק ממשיך לפאר את עצמך.
נראה שמי שלא קולט זה אתה. אך אל חשש. תמשיך לקרוא את ההסברים שלי עד שתבין 😊
לא מצבנו. מצבך. סיימת את מטלות האנגלית שלך. והיא עדיין ברמת תיכוניסט. קיבלת טיפים ממני כיצד להתמודד עם זה ועדיין רק כתבת נהר של שטויות במקום להפיק לקחים. מילא שמבחינה תחבירית אתה כותב ברמה של תיכוניסט ישראלי, העובדה שאתה אפילו לא טורח להעביר את החומר לבדיקת גרמרלי מראה שאינך רציני בהתייחסות שלך לעצמך.
פחחחחחחח.....
מרוב צניעות אתה מטריל עם כל התמונות שלך.
זאת לא הטרלה. זה סגנון.
והראיתי לך בדיוק הכין אתה מתנשא.
פחחחחחחחחח.....
צריך להיות ממש אידיוט גאוותן וחסר מודעות צריך להיות על מנת להדביק פה טקסט באנגלית ואז להתלונן שמגיבים לך בעברית כי יעדת אותו למיליונרים.
🧐
אם אתה משתמש בגרמרלי , לא ראינו זאת פה.
אני משתמש בגרמרלי, אבל לא השתמשתי בו בשביל הטקסט הספציפי הזה כי זה לא מעניין. בגללך הכנסתי את הטקסט לגרמרלי לאחר מעשה וגרמרלי מציע 48 תיקונים, אבל מאוחר מידי, ושוב, גם לא מעניין ולא אכפת לי 🤷‍♂️
מי שמנסה לדוג מליארדרים היה צריך לעשות אלף פעם הגהה על דבריו כולל הגרמרלי והשממרלי ואז ליתר ביטחון גם לבדוק בפעם האלף ואחד.
אם למעלה מארבע שנים מראש הצלחתי לחזות את ריצתה לנשיאות ואף את הפסדה של איוונקה בבחירות של 2028, הישג שיגמד את ההישג של עצם זה שחזיתי בהצלחה בפברואר של 2022 וכמעט תשע חודשים מלפני שבכלל הכריז על מועמדותו, את התמודדותו וניצחונו של טראמפ בבחירות 2024, הדבר האחרון שיעניין את המיליארדרים כשאני אראה להם את זה, יהיה רמת האנגלית שבה כתבתי את הדברים. לכן זה לא מעניין, לא היה מעניין ולא יהיה מעניין, ולכן זה לא המקום להשקיע בו.
בכוונה הדבקתי טקסט שלי באנגלית למען יראו כי נאה דורש נאה מקיים.

פה אני מסיים את דברי: ישפוט הקהל ולא אתה אם הטקסט שלך עומד באותו סטנדרט.
הוא לא 🤷‍♂️

כאמור, זאת גם לא רמת האנגלית הכתובה האמיתית שלי, מכיוון שיש לי הרבה שגיאות כתיב, ולכן המצב אף גרוע יותר משנדמה לך, בכל הקשור לאנגלית הכתובה שלי.

הבעיה היא, שאינדקס אחד, שהוא האחרון, הקשה ביותר, והכי פחות משומש, זאת לא דוגמה, בוודאי לא בהתחשב בהישגים המרשימים בכל שאר שלושת האינדקסים.

למעלה