iTunes Match / Google Music

orenfriedman

New member
iTunes Match / Google Music

האם מישהו משתמש ב iTunes Match? אני כנראה אירשם יותר מאוחר היום - אני עסוק בלסדר את ספריית המוזיקה, מה שלוקח כמה וכמה ימים טובים. אשמח מאוד לשמוע ממישהו שכבר משתמש בשירות. ניסיתי את גוגל מיוזיק בשבועות האחרונים (נרשמתי מ IP בארה"ב). הנה ההתרשמות שלי, ולמה אני רחוק מלהתלהב: יתרונות: לא עולה כסף. חסרונות: - לוקח נצח להעלות שירים. יש לי קרוב ל 20,000, ומדובר על משהו כמו 5-10 דקות לאלבום. היות ואין match כמו ב itunes match, אז חייבים להעלות את כל המוזיקה. - השירות הוא 100% סטרימינג. זה בד"כ לא משנה (יש לי תכנית data של 6GB לחודש), אבל זה מונע את האפשרות לשמוע את המוזיקה שלי איפה שאין חיבור לרשת, למשל במטוס. היות ו itunes match מוריד את השירים לאייפון/אייפוד/אייפד אז אפשר להגיע לשדה, לבחור איזה שירים שרוצים לטיסה, ואז להקשיב להם בלי חיבור לרשת. אני טס הרבה (לפחות פעם בחודש) ושומע מוזיקה לאורך כל הטיסה כמעט. - הניגון מתבצע דרך הבראוזר - אין אפליקציה ל iOS וכמובן שהמוזיקה לא משולבת בנגן המוזיקה המובנה. כל פעם צריך לפתוח את הקישור, לעשות login. מאוד לא נוח. - משום מה יש רווח משמעותי של שקט בין שיר לשיר - לפעמים 15-20 שניות או יותר עד ששיר מתחיל לנגן. תגובות?

ShacharWeis

New member
אני לא מאמין בעננים

אני אוהב שהכל אצלי In House יש לי שרת קבצים עם כל המוזיקה שלנו, אני משתמש ב SubSonic כדי לשדר מוזיקה לטלפונים (ומשם לרכב) ה SERVER בחינם ויש CLIENTS לכל הפלטפורמות.

ready2jump

New member
Hi Shachar

could you explain a bit? I'm still in the stone age, saving all the media on the harddrive but certainly would like to get a bit advanced ;) Thank you

ShacharWeis

New member
SubSonic זו תוכנה שרצה על המחשב שלך (השרת)

תוכנה קטנה יותר (Client) רצה על הטלפון או כל מכשיר אחר, ומתחברת לשרת ומקבלת ממנו מוזיקה. חסרונות - אתה צריך מחשב שתמיד עובד בשביל זה יתרונות - שליטה מלאה בתכנים שלך, באיכות קל לארגן את הקבצים ונוח לשימוש אתה יכול לתת לחברים לשמוע את המוזיקה שלך http://subsonic.org/pages/getting-started.jsp

ready2jump

New member
Thanks

do you have any suggestion for the good cloud service similar to Dropbox but with larger capacity?

DTUT

New member
Google Music

אם היה לך אנדרויד אז חלק מהחסרונות היו מתבטלים. המוסיקה מסתנכרנת עם הטלפון, ואתה קובע איזה שירים יהיו OFFLINE על הטלפון. מאד נוח לי , אני יוצר רשימת שירים, מסמן אותה כ OFFLINE וכל השירים יורדים לטלפון.

DTUT

New member
כפי שאורן אמר

ניתן לעקוף את החסימה , צריך להירשם מ IP אמריקאי. לאחר הרישום אין משמעות לכתובת ה IP. אם אין לך אנדרויד אני חושב שכפי שאורן תיאר אתה תוכל רק לנגן את המוסיקה דרך הרשת. אם אתה רוצה הסבר פשוט איך להירשם תגיד ואני אפרט....

drz400e

New member
ראיתי שיש כמה אפליקציות לאייפון בנושא

בכל אופן , אני לא כזה חסיד של מוזיקה....יש לי את 100-200 שירים על האייפון וזה מספיק לי.

WarrenBuffett

New member
לגבי רישום דרך IP אמריקאי:

א. אשמח לדעת איך (דרך פרוקסי?) ב. אין בדיקה אוטומטית ושוטפת בכל התחברות מה ה-IP שלך?

DTUT

New member
הבדיקה היא רק לרישום

אח"כ אתה יכול להשתמש ללא IP אמריקאי. אם אתה רוצה לרכוש שירים אתה צריך IP אמריקאי + כרטיס אשראי אמריקאי. לגבי הרישום: תתקין את התוסף הבא בכרום, תגדיר אותו לפרוקסי בארה"ב. כל מה שנשאר לעשות זה להיכנס לחשבון שלך ואתה רשום...

WarrenBuffett

New member
כלומר זה יהיה במהירות ובאבטחה של פרוקסי.

בעייתי משהו. לא ככה? (גם אם זה רק עבור הרישום). בכל מקרה הורדתי את התוסף וכבר נכנסתי להולו. העסק עובד - תודה!

DTUT

New member
אם הפרוקסי הוא רק לרישום

איך זה מהווה בעיה בשימוש לאחר מכן?

WarrenBuffett

New member
ורכישות, אח"כ, תוכלנה להיות עם ה-IP הקנדי

תחת השם משתמש שנוצר ברישום? אם כך, מושלם. תודה.

orenfriedman

New member
אני עשיתי את זה ככה:

- שיניתי את הססמא שלי בגוגל - התחברתי לשרת בארה"ב, נרשמתי לשירות - התנתקתי מהשרת בארה"ב - החזרתי את הססמא הקודמת שלי בגוגל.

למעלה