ITUNES ומחשב חדש

ziv86

New member
ITUNES ומחשב חדש

שלום לכולם...
לפני כ-3 חודשים היה לי מחשב נייח ובו היה ה-Itunes. לאחרונה הוא נהרס ורכשתי מחשב נייד.
כעת, כשהורדתי את הItunes ואני מחבר את הכבל עם הפלאפון למחשב, זה אומנם מראה לי את הנתונים של הפלאפון, כמו כמה זכרון נשאר בו וכדו', אבל כל התוכן עצמו, אני לא רואה אותו..
מישהו יודע מה אני צריך לעשות?

אם לא הסברתי את עצמי טוב, מה שיכול מאוד להיות שקרה, אשמח אם תתנו לי קישור או תסבירו לי מה השלבים אותם עליי לעשות כשאני עובר ממחשב אחד לאחר

תודה

Powerball

New member
אתה צריך...

להעביר את התוכן שהיה לך על המחשב הישן, ישירות למחשב החדש שלא באמצעות האיפון, ואז לחבר ולסנכרן בין האיפון למחשב החדש.
האיפון עובד מבחינת תכני המדיה רק עם מחשב/איטיונס אחד.

ziv86

New member
עוד שאלה

א. תודה על התשובה
ב. המחשב הנייח שהיה לי נהרס. הפסיק לפעול. היו 2 טכנאים והתיקון המינימלי שלו היה עולה 600 ש"ח. מכיוון שזה היה מחשב שאיתי מ2007 אז החלטתי לא להשקיע בו, ולקנות נייד.. אז איך אני יכול לעשות את זה? יש איזה פתרון אחר שאתה יכול לחשוב עליו?

Powerball

New member
אני לא יודע מה זה נהרס, אבל...

אולי תוכל בכל זאת להציל את המידע שעל הדיסק שלו, אולי באמצעות פרוק הדיסק וחיבורו למחשב אחר או משהו כזה.
קיימות אפשרויות להעלות תכני מדיה מהאיפון למחשב שלא באמצעות האיטיונס, אלא באמצעות אפליקציות אחרות, אבל נדמה לי שזה מחייב פריצה של האיפון. אני בקיא בזה, צריך לברר בפורום.

noa_f

New member
תתקין תוכנה בשם iTools ותנסה להעביר את

התכנים מהמכשיר אל המחשב החדש:
- את כל המוסיקה תייבא אל ספריית אייטיונז, אחרי שהורדת אותה למחשב.
-את התמונות תכניס לתיקיית התמונות במחשב
- את אנשי הקשר אפשר באופן עקרוני לייצא לקובץ, ע״י אפליקציית גיבוי אנשי קשר כלשהי (Backup my contacts או דומה). אפשר גם להפעיל גיבוי שלהם לאייקלאוד ולחסוך את ענין החיבור למחשב בודד.
- תוכל גם להעביר למחשב את כל הסמסים ושאר המידע על האייפון, אם כי אין לי מושג איך מחזירים את זה אח״כ אל המכשיר. בשבילי זה משהו פחות חשוב.

- באייטיונז החדש תתחבר לאותו אפל-איידי שקיים לך במכשיר ואז תוכל להוריד מחדש את כל האפליקציות שקנית אל המחשב החדש, לצורך גיבוי נוסף (לעתים אפליקציות מוסרות מהחנות ע״י אפל או המפתחים שלהן ואז לא תוכל להוריד אותן יותר).

- אימיילים ממילא ניתן להוריד מחדש משרתי האימייל שלך (אם הגדרת את החשבונות כ-gmail, יאהו או אקסצ׳יינג׳)

אחרי שיש לך גיבוי לאנשי הקשר, התמונות מגובות במחשב והמוסיקה גם כבר במחשב ובתוך ספריית אייטיונז - כנראה לא צריך להיות לך אכפת אם המכשיר ימחק ויתמלא שוב רק ממה שיש במחשב.
(שוב, לגבי סמסים ותכנים דומים - אין לי מושג איך מחזירים באופן עצמאי).
תצטרך כנראה להגדיר מחדש חשבונות (אימייל, יומנים) וסיסמאות (רשתות וויי-פיי וכו׳) וכן לסדר את האפליקציות על מסכי המכשיר.

noa_f

New member
ועצה כללית: אחרי שקונים מחשב חדש, רצוי מאוד

להשקיע עוד מאות בודדות של שקלים ולקנות כונן חיצוני לצורך גיבוי כללי שלו. אני מניחה שיש עוד תכנים שאיבדת עם אבדן המחשב הישן וזה יכול לעתים להיות מאוד עצוב וכואב.

מחשב הוא מוצר שחייבים לעשות לו גיבויים סדירים.
מצא לך תוכנה למחשב, שמגבה אותו באופן אוטומטי וסדיר, בלי להפריע לך ובלי שתצטרך לזכור לעשות את זה (ובלי קשר לאפל, אייפון וכד׳).
בנוסף: הייתי שוקלת לגבות את התכנים החשובים והזכרונות שלי גם באיזשהו אחסון ענן כמו דרופבוקס/קופי/גוגל דרייב וכו׳.
אין דבר כזה ״יותר מדי גיבויים״

ziv86

New member
ועוד שאלה אחת (בתקווה שאחרונה)

המון תודה לכל האנשים שענו.
מכיוון שאין לי אף אפליקציה בתשלום, ואפילו לא הזנתי כרטיס אשראי, אז יש לי אולי אפשרות פשוט להוריד את כל האפליקציות שאני רוצה במחשב החדש ואז זה איכשהו יסתנכרן?

למעלה