חבר'ה, רק אם יש לכם כוח לחפירה...
לקחתי לעצמי בכוונה פסק זמן של יום כדי לעכל ולהירגע, כי המילים לא היו מסתדרות לי באופורי'ה של אתמול. לא שהיום הן מראות איזו שהיא כוונה להתארגן יפה, אבל יותר קל לנסות ברוגע הזה. יש לי, לעומת כמה פדלאות פה שסיכמו במשפט(!אחמ קסםסיווןרעות), מלא מה להגיד, אבל קצת מדי
איך להגיד אז יש את הפרטים הטכנים, של הגעה לזאפה עם סיוון יותר מדי מוקדם, אחרי רכבת שכמעט פוספסה ואז מונית שלקחה אותנו למקום מהר מדי. יש את האנשים, שהם החלק הלא טכני בפסקה הזאת - עדי, ואז ורד וירון (?), ואז מירב ושי ואז חאמולה בבום. יש את הקטע של לחכות בתור, ולרוץ באטרף לבר כדי לתפוס מקום טוב, ואז השלב של ה'התלבטות בין המקום המתאים. שתינו, אכלנו, צעקנו, צחקנו, עיצבנו כמה וכמה עוברי אורח, ובעיקר חיכינו. לשמחתנו ה'הופעה התחילה ב22:15 שזה סבבה לגמרי. ואז עלתה לבמה בחורה קטנטנה. מדהים כמה היא נראית טוב, טפו טפו טפו. כבר כתבתי בביקורת על הפלורה ש"אם" הוא פתיחה מעלפת. היא עשתה אותו כל כך כל כך יפה. אני מחכה כבר לשמוע אותו באלבום. אני מתה על המילים והלחן מעולה. שיר לאסף (שלא חיבבתי יותר מדי עד אתמול) קיבל נפח אחר. פתאום משפטים כמו "תן לו בקרים חדשים לעיניו, כי כשהוא לא פוקח - חשוך גם אצלי" חילחלו אלי משום מה וכשיחסתי את זה למישהו שיקר לי, הבנתי כמה הקדשת שיר כזה לבנאדם נלחמת בעצב. רצה הביתה... כמה שאני אוהבת את השיר הזה באלבום וכמה שבהופעות הוא עובר לי חלק בלי לגעת באיזה עצב חשוף, משהו אתמול קרה. היא עשתה משהו עם הגוף, בהבעות הפנים, ובצירוף עם המילים והקול והעיבוד - ממש כאב לי. השיר הזה נורא מדבר אלי והי'יתי מצומררת במשך כמה דקות, על סף דמעות. שאפו אדיר. איתייייי אהובי. הפתיחה היתה אחרת לחלוטין מבפלורה, ואני עומדת על להשאיר אותה ככההה! אותה ואת כל השיר. וואו וואו וואו וואו וואו. השילוב של time after time הרס לי את הבריאות. מבחינתי -זה- שיא הערב, לא רצה הביתה. אבל אולי זה רק העיבוד (והביצוע כמובן) של אתמול. כי בפלורה זה ממש לא הי'ה ככה... כמה אנדרנלין. ה'הקמה של הקהל היתה גאונית. בדיוק כשבאנו לקום כי קלטנו שיש שיר קצבי סופסוף היא אמרה לכולם לקום ויצא מעולה. הי'ה כלכך כיף לרקוווד ולקפוץ (ה' יודע איך הצלחתי עם הנעלי'ים האלה) והאווירה הי'יתה מטורפת. ארץ חדשה. איזהההההההה כיף הי'ה לשמוע אותו. בתחילת השיר, ממש בשני'ה הראשונה כשקלטתי אותו - איך קפץ לי הלב! לא האמנתי שהיא עושה אותו. הוא כלכך שיר להופעההה. החלק של אה אה אה כלכך כיפי. חי'יבת להוסיף את זה קבוע! סאני הי'ה מהמם אבל אהבתי בינתי'ים יותר את הגרסא של האלבום, לא יודעת למה. הי'ה לי כנראה קשה להתרגל לקול של מי שליווה אותה(עוד לא לגמרי זוכרת שמות). הוא מוכשר נורא אבל. אני אצטרך עוד כמה שמיעות

כל הציפורים.. איזה שיר. איזה ביצוע. אוהבת אותו הרבה יותר מאת של סקעת, ואני דווקא מחבבת מאוד את סקעת. אצלה זה יותר אמין, לא יודעת למה. המילים מהממות וגם השיר הזה מדבר אלי מאוד. לקחת את ידי - כמה שהתמרמרתי בפלורה על זה שהוא לוקח מקום של שיר אחר, מהאלבום החדש נגיד - אני נזכרת עכשיו בביצוע ואני פשוט שמחה שהוא שם. באה מאהבההה וואו הי'ה טירוף! אני כלכך אוהבת את השיר הזה והיא עשתה אותו כלכך טוב!!! כמה אנרגיות וואאאאאה. העלי'ה על השולחן, השחרור, ה'התפרצות של קרן על הבמה -מה שנקרא בפי המבקרים (פוחוי) וולגריות - בעיני הי'ה שקט נפשי ורוגע ואושר ובעיקר טוב. קרן נראית כאילו טוב לה כלכך, ואין סיבה שלא (טפו טפו בלי עין הרע), והיא מרשה לעצמה. שוב, כי אין סיבה שלא. נראה שהיא כל כך מאושרת וככה היא חולקת את זה איתנו. וזה מהמם בעיני המילה מלכה יצאה לי מהפה בסביבות ה37 פעמים במהלך הערב. היא כל כך מוכשרת, ביצועים אינטיליגנטי'ים ומתוחכמים וממכרים. ה'הדרן הגיע כלכך מהר, הי'יתי בהלם. איך יכול להיות, לפני 10 דקות התחלנו..בחרתי לשמוח שהי'ה במקום להיעצב על שנגמר במהירות כזאת אוף. אני לא זוכרת עוד שירים שרציתי לכתוב עלי'הם. אני בטח אזכר בהמשך מעבר להופעה שהיתה לא אמיתית, הי'ה את המפגש איתה אחר כך. לא ציפיתי להרבה כי הי'ה מפוצץ ובד"כ אני לא מצליחה כלכך לדבר איתה יותר מדי, אבל הלב שלי אתמול הלך לאיבוד איפשהו ואני עדי'ין בחיפושים אחריו איזה יחס..איזו הקשבה, איזה חום. היא דיברה וצחקה איתי וכל הזמן הסתכלה לי בעיני'ים, ואתם הרי מכירים את העיני'ים של הבחורה. דיברתי איתה מלא והיא היתה כזאת סימפתית ואוהבת. כשקלטנו שהתנחלנו קצת הרבה יותר מדי (או לחילופין, כשאסף דאג להבהיר לנו את זה
) - אמרתי שאני רוצה רק תמונה ושאלתי אם יש מישהו מהפורום בחדר עם מצלמה, ולאן דורון כבר הספיק להעלם. אז היא קמה מהספה ולקחה אותי ביד (
טוב זה הי'ה באמת חלומי כבר) החוצה כדי שיצלם אותנו, ובדרך דיברנו על המתנה. מצאנו את המתחבא(!) והצלטמנו 2 תמונות. הראשונה יצאה מזעזעת אבל הצילום עצמו פוצץ לי את הלב. עמדנו אחת מול השני'ה והיא הסתכלה לי ישר בעיני'ים עם חיוך מעלף, ואיבדתי את עצמי לגמרי שם. חבר'ה, תיזהרו, טובעים נורא בקלות בעיני'ים האלה.. אחר כך ראיתי את התמונה ולמרות אווירת הט"ו באב שאפפה אותה - לא אהבתי והיא הסכימה לעוד אחת, שאהבתי נורא. היחס המדהים, המבטים, החיוכים, ה"תבואי להגיד שלום יותר אחרי הופעות..." והמכלול שנקרא קרן עשה לי לילה מהסרטים. אני יודעת שכל הפסקה האחרונה נשמעת סטוקרית נורא, אבל פשוט אוהבת את האישה הזאת. אוהבת. באמת שלא ציפיתי לדבר כזה, והכל בא לי ממש בבום. אופורי'ה גמורה חי'יבת לפרגן בעצום לנגנים. חבורת מוכשרים וסטלנים וסימפתי'ים כזאת עוד לא ראיתי! עם כל געגועי לגלי'ה - הם פשוט אדירים ומדברים כלכך בגובה העיני'ים. נועם מקסים, הרגשתי נורא בנוח לידו ואני אף פעם לא מרגישה בנוח בחדר אמנים. מסתבר שהוא מכיר חור כמו גדרה ואפילו חור כמו בית אלעזרי (המושב הקודם שלי) וקידרון. עזוב אותך כישורים מוזיקלי'ים, קנית אותי בידע הזה
רועייייייייי הזה מלך! אני לא מפסיקה לסגוד לו. וואו. שמחה שהם איתה. הם עם אנרגיות מעולות ותמיד משדרים כיף. מהאנשים האלה שאתה רוצה להימצא לידם ולהחליף איתם מילה או שתי'ים. כמה מילים על מי שהגיע - אנשים, אני מאוהבת בכם, הי'ה לי יום אהבה לא נורמלי. איזה כיף הי'ה לפגוש אתכם...בע"ה בשבוע הבא שוב. ולשלושת הבנות שהעברתי איתן את היום (בעיקר בהליכה ברחבי תלאביב) : סיווני יקירתי תודה על הכל, מתה עלי'יך. אם כבר להעביר מיליון שעות באטובוסים ורכבות - שזה י'הי'ה רק איתך! נהניתי כלכך. קסמוווש מארחתי הקבועה - תודה רבה רבה, מעריכה את זה בטירוף. הי'ה כיף וטעים היום!!! עכשיו רק נותר לקוות שפנקי'יקים ירוקים לא מזיקים למערכת העיכול איכשהו.. רעותי מון שרי, תמיד אני נהנית איתך, לא משנה באיזה חור אנחנו תקועות. הצחקת אותי בטירוף ב24 השעות האחרונות, אנחנו חי'יבות לעשות את זה יותר... אני פורשת לישון כי קמנו מוקדם היום וכי אני מסטולה לחלוטין. אתמול עשה אותי מאושרת לגמרי ואני נאחזת בו. כמו שאמרה הגדולה מכולן, יש ימים שאני לא מוכנה להיפרד מהם ומנסה להחיות את הלילה כמה שיותר. נשיקות אין סוף, סתיו שאוהבת אתכם מאוד