Its Not Right

Just Me

New member
Its Not Right

I dreamed aboute you last night In my dream I was so happy, I was never that happy in my life maybe because in my dream we were husband and wife. Sudedly the clock was ringing I opened my eyes slowly and relize its time to say goodbye I was so upset I wanted to die. I quickly got back to my bed and closed my eyes I wanted you to come back, You weren`t there it was alredy dark. I sat on my bed and the tears just went out What if I`ll call your name? or even shoute?? I`m just being crazy I know you wont come back And it hurts me like a shark attack. All day long I wait to get to bed in the night to the moment I can see you in my sight. I know that you`re the one for me but should I wait for you forever? even though I know we can be togther? I dont jnow what should I do but in the mean time I`ll see you in my dreams every night I want to stop loving you even its not right.

Just Me

New member
תודה....

היי צחי מה שלומך? תודה על כל התגובות שלך..... ממני

שיר מקסים :)

מתוקה שלי החזיקי מעמד... ואת יודעת למה אני מתכוונת להכל... הכל !!! ותני לי חיוך - בבקשה תאספי כמה בשבילי - בשבילך ! ענבל

Just Me

New member
בשבילך הכל.....

בשבילך אני אחייך המון..... את לא מודעת לעד כמה את עוזרת לי......אז בשביל המלאך שלי... :) :) :) :) :) :) :) :) ;-) אוהבת מאד.....ןתודה...על הכל...הכל ממני

SOMETIMES

New member
לחברתי היקרה...

נראה לי שלאחר חברות של שמונה שנים את כבר יודעת שאיני בין המשוררים אך לכבוד שירייך המהממים אנסה להמציא כמה חרוזים... כל שיר שלך שלך שקראתי צימרר אותי... כי לא ידעתי!!! אהבתך אליו עמוקה יותר ממה שחשבתי ואני מצטערת אם בעבר בך פגעתי כאשר חשבתי ולך אמרתי שאת אובססיבית... לא ידעתי!!! כאשר אני חושבת על מי שעומד מאחורי השירים אני לא מאמינה איך חשבתי שאת (סתם)עוד אחת מהמעריצים במשך ארבע שנים הסתרת זאת מאיתנו, וחבל מאוד שלא שיתפת אותנו... הלוואי שהילדה העצובה תיעלם וחברתי שאני מכירה תחזור... עם הצחוק וגומות החן העצב בעינייך כמעט בלתי נסבל... לפחות לאחרונה הוא קצת נעלם... והכל בזכות ענבל! מצטערת על השיר הנורא אז בקיצור... חברתי היקרה!!! זיכרי שאני נמצאת פה בשבילך ותמיד אהיה אני לצידך!!! אני!!!

Just Me

New member
וואו....אין מילים בפי....

חברה שלי יקרה שלי.... כל מה שאני יכולה להגיד עכשיו זה...וואו! דבר ראשון כן יש לך כשרון...היי יצא לי חרוז.... דבר שני לא הסתרתי....פשוט חשבתי שאם אני אנסה לדבר על האהבה שלי העמוקה כלפיו אני אקבל את היחס הזה שקיבלתי מכמה אנשים שאני חושבת שאת יודעת מי אלה.... ואני לא צריכה שאנשים יגידו לי זו רק אובססיה את רק עוד מעריצה וזה יעבור כי אם אלו התשובות שאני אקבל אז אני מעדיפה כבר לשמור את האהבה שלי לעצמי.... בכל אופן...אני שמחה שסוף סוך אני יכולה לשתף אותך בזה כי אנחנו באמת מכירות 8 שנים אחת את השניה והגיע הזמן לחברות האמיתית לא??? כל מה שנשאר לי להגיד זה תודה על השיר ותודה שאת כזו חברה....ותמשיכי לכתוב! בהצלחה במבחן מחר! :) ממני

למעלה