It's not fair to deny me

Jagged chaos

New member
../images/Emo41.gifמקום 8../images/Emo41.gif

אכן תמונה קשה של אלאניס באקסטזה דרמטית יוצאת מהמים באיזו תחרות.. נקודת אור: ב-1997 היתה שמועה שהיתה תחרות שחייה לגברים בלבד, אלאניס התעצנה מהראיון.. ויצאה מהבית שהיא לבושה כמו גבר (עם כובע מים וחליפת גלישה לגברים כנראה) ורשמה את עצמה בשם בדוי לתחרות. מתוך 250 גברים אלאניס הגיע למקום 50 בערך... כשיצאה מהמים היא התוודתה בזהותה האמיתית ואמרה "זה היום הכי טוב שהיה לי כי הצלחתי לנצח 200 שוביניסטים". כמובן שהכל בגדר שמועה..

Rוית

New member
אוי זה ממש שמועה שטותית..

אם אני זוכרת נכון, היא פה בטיאטרלון.. נרשמה כמו הרבה מפורסמים בזמנו... סחטיק עליה, מקום חמישים!
אגב אמיל, שירשור מעולה!

Jagged chaos

New member
../images/Emo41.gifמקום 7../images/Emo41.gif

היינו אמורים לחזות את הדבר הזה כבר כשהיא התחילה עם פס בפוני ועם ציטוט "all these symptoms for simpler cause" (סימפטומים למטרה שטחית).. אלאניס לפני איזה שבוע וחצי עשתה ת'טעות הזאת.. אף אחד עדיין לא יודע איך נחרץ גורלו של השיער הברונטי
נקודת אור: אלאניס הבטיחה שאחרי הכריסמס היא מורידה את זה

Jagged chaos

New member
../images/Emo41.gifמקום 6../images/Emo41.gif

זהו אינו סימבה ולא מופסה... זוהי אלאניס עושה שטויות בגיל 18 עם מראה פרחו'לה קצת... נקודת אור: נו...היא היתה ילדה בשנות ה-80.. מותר לה

Jagged chaos

New member
ודרך אגב ../images/Emo6.gif

על זמנים כאלה אפשר להבין למה אלאניס התכוונה ששרה "ההזיות היקרות שהיו לי בראש לא ביאסו אותי כשהייתי קטנה.."
.. היא בטוח על איזה הרואין שצילמו ת'דבר הזה.. עכשיו הכל מובן כבר

Jagged chaos

New member
../images/Emo41.gifמקום 5../images/Emo41.gif

כן.. אני מהאנשים שבכלל לא אהבו ת'בדיחה ההזויה הזאת של אלאניס בג'ונו 2004.. אלאניס מחתה נגד הצנזורה בארה"ב..אז בדרך איפנטלית, רדודה ופרובוקטיבית עד כדי גיחוך החליטה לעשות ת'דבר הזה
נקודת אור: יש שתי אפשרויות שהיא תעשה את זה - או שהיא טיפשה או שהיא אמיצה... טיפשה אנחנו יודעים שהיא לא
...

Jagged chaos

New member
../images/Emo41.gifמקום 4../images/Emo41.gif

הדבר העצוב הזה שנקרא "השיער של אלאניס מוריסט". בעבר - אחד הדברים היותר מגניבים, בעבר היותר קרוב - דוגמא מאוד רעה לחקות ילד חרדי בן 9 עם פאות... בד הייר דיי מטורף.. הפאות כאן בקריזה על אלאניס.. ו-וואלה שימו עליה כיפה - היא נראת לכם כמו ילד של אלוהים.. ועוד יותר מזה - פעם מישהו העלה את התמונה שבצד שמאל..ואמר: "סלחו לי על ההשוואה בינה לבין קוף!". תבינו שהמצב היה כל כך עגום שמישהו אחר הגיב ב- "דווקא קוף זו חיה חמודה
!!". נקודת אור: הקטע עם היהדות מציל אותה עוד פעם
....

Jagged chaos

New member
../images/Emo41.gifמקום שלישי../images/Emo41.gif

כמה שזה היה צפוי...
בפורום כינינו ת'שיער הזה "הבואש שעל אלאניס".. ללא ספק התספורת הכי לא מוגדרת של אלאניס... פוני עם פן, השאר מתולתל ונפוח וגוונים\פסים\ווטאבר.. מיקי בוגנים היה רואה אותה היה דוקר אותה ככה.. נקודת אור: היתה ליוסי תאוריה שאולי היא סתם רוצה להביע הזדהות עם השיר החדש שלה דאז - we're never gonna survive unless we get a little crazy

Jagged chaos

New member
../images/Emo41.gifמקום שני../images/Emo41.gif

כמובן, מהפריימירה של de-lovely ב-2004. בשביל להבין כמה בעעע יש בתמונה הזאת, עליכם לשמור אותה ולראות אותה על רזולוציה גבוהה יותר - ככה תבינו כמה טונות של טונות של איפור אלאניס שמה בפנים.. אלאניס עם שיער מעאפן, מכניסה את עצמה לתוך קערת קמח שנראת כאילו יש לה מחסור חמור בשמש על העור, אודם אדום פחד ושימלה אדומה נוצצת ,שרשרת שאם תשימו אליה לב טוב טוב תראו שיש שם גם כמה שבלולים ועגילים שאין לי מושג איך כוח המשיכה לא מוריד את אלאניס למטה יחד איתם.. מי שראה פעם "פיטר פן" בערוץ 1 (זה שטינקרבל בו שם ורודה) יימצא מהר דימיון בין אלאניס למכשפה פאנדורה.. רע רע רע רע רע רע
נקודת אור: שזאת היתה הפריימירה האחרונה של de-lovely..
.. מי יודע מה יכל לקרוא אם היו עוד כמה..

Crazy Figgy

New member
היי הו, הרחקת לכת.

המכשפה היתה מכוערת ומפחידה הרבה הרבה הרבה יותר! אבל אם כבר נכנסים לניתוח האיפור- איפור עיניים מוצלח
, שפתון מוגזם טיפה ומייק אפ מאוד לא מתאים ומוגזם שמונע מאיתנו לראות את העור האמיתי של אלאניס. אבל, וזה אבל גדול, באור הזרקורים שמופעל על אלאניס שם, אני מתפלאה שלא שהיא לא נראית עוד יותר רע. אי אפשר להסתיר שום חצ'קון, נקודת חן או פגם כלשהו באור כזה. גם הבנאדם היפה בתבל לא יראה במיטבו תחת כזה אור חדר ניתוחים. על הלבוש והאביזרים רק אגיד שהם לא נוראיים בכלל. אבל כידוע, יש לי משהו לדברים נוצצים... וד"א, המכשפה הזו גרמה לי לסיוטים כשהייתי קטנה

Jagged chaos

New member
../images/Emo47.gif מקום 1../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif../images/Emo47.gif

כל מילה נוספת מיותרת.

Woodstock99

New member
אכן יש פה כמה תמונות מזוויעות ../images/Emo5.gif

לפחות אנחנו יודעים שיש הרבה יותר תמונות שהיא נראית בהן מדהים
והתמונה האחרונה הרגה אותי מצחוק, the horror

freakyme

New member
היא חייבת למצוא את המייק אפ שיתאים

לצבע שלה, פעם היא לבנה מדי ואח"כ כהה מדי..בעיה..

למעלה