it's Money-Time!

bumperz100

New member
it's Money-Time!

יופי, כותרת מרשימה שמשכה תשומת לב. ועכשיו לעיקר. המטרה שלי ואני מאמין של רבים בליגה שלנו היא משיכת שחקנים חדשים. הליגה חייבת עוד שחקנים אחרת קבוצות חדשות לא יקומו והקבוצות הישנות יהיו אולי בסגל קצר. ניסיתי מס' פעמים לשלוח הצעות לשיווק וגיוס לדבר הזה שמכונה "הנהלת הליגה" אבל לא עשו עם זה כלום. אז אולי כאן מישהו ייקח את הרעיון וירים את זה. כמובן שיום העיון שמאורגן זה רעיון נהדר ויתרום הרבה, רק ששם צריך להביא את ה"לקוחות" ל"מוצר" ואני מציע דרך פשוטה להביא את המוצר ללקוח. לדעתי השוק העיקרי שלנו צריך להיות סטודנטים (לא בצבא ולא זקנים מדי...) ומכאן שעיקר מאמץ הגיוס אמור להתרחש בקמפוסים השונים. לפני מס' שנים ערכתי באונ' העברית בהר הצופים יום גיוס- אירגנו מראש מול אגודת הסטודנטים שיאשרו לנו "להרים" דוכן בפורום (זה מעין מרכז הקמפוס, כולם עוברים שם מתישהו) וארגנו שתי שולחנות שעליהם פרסנו את הכתבות מהעיתונים וכל מיני חומר מודפס שיצא על הליגה, כולל פליירים שהיו פעם. בנוסף הבאנו מחשב נייד שהקרין ברצף כל מיני סרטונים מהליגה. כמובן שכיום יש כבר יותר חומר מודפס ויש ממש שידורים של ערוץ 5 ככה שזה יותר קל. תלינו מאחורינו על הקיר מודעה (משהו שימשוך את העין ויגרום לאנשים להתעניין) ושמנו על השולחנות גם ציוד- קסדה ומגיני כתפיים כי זה תמיד יוצר עניין. אני ועוד חבר הסתובבנו במסדרונות (עם ג'ינס, שולדר-פדס וחולצת השחקן שלנו) ודיברנו עם אנשים, כאשר עוד חבר אחד נשאר לאייש את השולחן. יוצא שמדובר בערך ב-3 חבר'ה עם מינימום השקעה והמון המון חשיפה. נרשמו אצלנו מעל 50 איש ומתוכם הצטרפו כבר באותה שנה 4 שחקנים. אני יודע שמבחינת אחוזים זה לא נשמע משהו אבל חשוב ליצור עניין ובאזז סביב הליגה, בעיקר בקמפוסים בהם יש המון בחורים צעירים ומשועממים
אפילו מרצים, ובעיקר הרבה בנות, התעניינו מה זה. יש קבוצות חדשות (יותר או פחות) בבאר שבע, הרצליה, פתח תקווה ובצפון. גם הוותיקות יכולות להרוויח ממשהו כזה שלא צריך אישור מאף אחד רק חצי יום פנוי, קצת חוצפה (שמי שמכיר יודע שלי אין בעיה עם זה...) ותעוזה והמון מצב רוח. יש מלא קמפוסים, אוניברסיטאות, מכללות ומה לא, שכעת לקראת סוף סמסטר ב' זה הזמן ליצור עניין אצל חבר'ה חדשים שיתחילו לבוא לאימונים שלכם ואולי יצטרפו. כמובן שזו רק הצעה, תחשבו עליה קצת. מי שירצה עזרה ברעיונות תמיד יכול לפנות אליי.

Yo-man

New member
ועכשיו לדבר האמיתי!!!

יופי, עוד כותרת מושכת. רציתי לשאול אם יש בפורום מישהו מהקבוצה של פ"ת שיכול לתת פרטים על מצב הקבוצה. כמה שחקנים יש כבר? האם יש מאמנים? מה עושים כדי להתכונן לעונה הקרובה? יש סמל? יש שם? צריכים סיוע??? גיא, הרעיון שלך סבבה. הבעיה היא שהנהלת הליגה פחות מתעניינת בגיוס שחקנים ויותר עוסקת בגיוס כספים. אני לא אומר את זה כביקורת, אלא כעובדה. בלי הכספים האלה הקבוצות לא יוכלו לשחק, וסומכים על הקבוצות שידעו איך לשמר את עצמן או להתפתח לבד. מה שאומר שהרעיון שלך מצוין אבל מתאים לכל קבוצה כמיזם פרטי. מי שיש לו את הצורך וכח אדם לכך, אני מאוד ממליץ על הרעיון שעלה פה. זה באמת הקהל הנכון בגיל המתאים וההגשה הנכונה. מי שקצת מכיר את הספורט יראה את הציוד ויידלק, מי שלא מכיר לפחות יסתקרן. ושלא תחשוב שלשופטים את את אותה בעיה. ולנו קמפוסים לא ממש עוזרים וחולצת פסים ו"דגל" צהוב זה לא הציוד הכי מרשים
בינתיים אין הרבה שינויים בסגל, אבל אני בטוח שלשנה הבאה גדי ישמח לעוד זברות פעילות. אם אתם מכירים מישהו או רוצים בעצמכם להצטרף לצוות השופטים של הליגה - פנו אלי או לגדי.

מנצל"ש - שמועות רצות. מישהו מוכן לעשות סדר?

אשמח אם מישהו ישתף אותנו בקצת פרטים פרטים לגבי הקבוצה שקמה\עומדת לקום\היא סתם פיקציה בפתח תקווה.

bumperz100

New member
יורם הכניס אותי להריון!

מספיק מושך??? אני מסכים איתך בהחלט ולכן אני מציין במיוחד שאל תפנו להנהלת הליגה. זה צ-ר-י-ך להיות פרוייקט פרטי של כל קבוצה כי הליגה מתעסקת בדברים אחרים, ובלי שחקנים כל הכסף שבעולם לא יעזור. אז אני דווקא כן אומר את זה כביקורת, ולא חסר ביקורת על "הנהלת הליגה" (מנהל זה קצת יותר מדוייק מהנהלה...). אם אנחנו הישראלים לא נרים את זה, זה יתרסק בדיוק כמו ליגת הבייסבול המהוללת שהיתה פה. פוטבול ישראלי ולא פוטבול אמריקאי בישראל. viva la revolucion!

למעלה