IT'S GOOD TO BE HOME!!!!!!!

IT'S GOOD TO BE HOME!!!!!!!

שלום לכווווווווווווולם גם לוותיקים וגם לחדשים מה נשמע אריק? מזמן אבל מזמן לא התראינו לא תאמין אריק,השאיפה לממר"ם התגשמה! סיימתי קורס מחשבים ביחד עם 43 קורסיסתים אחרים ובערך חצי מהם ביקשו את ממרם.היו הקצאות רק ל 2 אנשים ואני הייתי האחד מהם! ממרם פשוט מקום מ-ט-ו-ר-ף אבל מטעמי ביטחון שדה אני אשאיר את זה לדמיונכם בלבד... מה חדש עם כולם? איזה אוספים שהם לשם שינוי לא בולים\מטבעות התווספו לנו? מישהו חדש שמתעסק בבקבוקים? אריק לך בכלל יש כמה אוצרות שאתה עדיין מחזיק אצלך בשבילי אם אני לא טועה... אז שתדע שאני את הסדיר שלי בממרם מעביר בשלישות ברמת גן ככה שזה בטח לא רחוק ממך... בהזדמנות חגיגית זו אני פונה לירון,אספן התגיות,אם אתה עדיין פה אנא השאר הודעה תחת ההודעה שלי בבקשה... טוב לראות שכולם פה עדיין אוספים רותם

אל תלכלכך, אז הייתי כמה שעות בחוץ.

אהלן אהלן. אז מה, כבר לרדת עלי? אנחנו הזקנים יש לנו זמן תגובה יותר ארוך. תתרגל. ולעניין: קודם כל, אני באמת שמח בשבילך שהצלחת להתברג לאן שרצית. ועוד אני שמח שאתה קרוב אלי, ככה אוכל אולי סוף סוף להתפטר מהקטבוקים המיותרים האלו, שתופסים את כל אדן החלון במטבח, ואני לא מצליח להסביר לאף אחד למה אני שומר אותם. ואפילו במפגש ירון הביא קטבוק ממש יפה, ולקחתי אותו לשמור עבורך. ולמה לא הגעת למפגש בשבת האחרונה? אתה יודע, השלישות נמצאת באותו הרחוב... האם זה אומר שנראה אותך כאן קצת יותר עכשיו? הצטרפו המון אספנים חדשים בהמון תחומים, אבל תצטרך לגלות אותם לבד. קרא קצת אחורה, לא יזיק לך להתעדכן.

אוו אריק,סוף סוף סיגנל אוף לייף

טוב מאוד לשמוע ממך קפוץ אלי לבסיס אם אתה כבר בסביבה ונראה לך את נפלאות הטכנולוגיה... מה המצב אצלך? המזחלות עוד סוחבות? אריק פרט לי בבקשה יותר על האוצר שנמצא לך בסמוך לחלון,אני מאוד מסוקרן.ומה שיותר מטריד אותי זה,הכיצד להניח עליו את ידי? רותם

למעלה