It's Friday, Friday, gotta SAKMASH on Friday!

N o R i K o

New member
It's Friday, Friday, gotta SAKMASH on Friday!

Everybody is looking forward to the movie, movie~

מזכיר לי את זה

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Billy Shirs

New member
מסכמ"שת וכו'

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: המממ ממש קשה לי להיזכר מה קרה השבוע

המלצה לסופ"ש: אל תראו את הראיון עם פיטה, הוא קצת מאכזב

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: הפאקינג. סרט.
מילות סיום ומסר לאומה: הפאקינג. סרט!!!!!!!!!!!
תמונה לסיום, אם בא לכם: רק אני חושבת שזה מצחיק להפליא?

מסכמשת סכמש

(צריך לעשות מזה את התרגילי לשון האלו.... סמי מסכמש סכמש מסוכמש....
)

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: טעמתי סושי (צימחוני
) בפעם הראשונה בחיי! לכבוד יום הולדתי, חברה שלי לימדה אותי להכין סושי (יש לה אפילו מין מחצלת סושי כזאת בשביל זה), וזה היה ממש כיף. הטעם נחמד, אבל הכיף האמיתי זה להכין. :)
המלצה לסוף השבוע: לישון, אני מתה מעייפות אחרי עשיית עבודות בהיסטוריה עד אחת עשרה וחצי בלילה. חוץ מזה אני ממליצה לכם לקרוא את משחקי הרעב שוב. ככה אני מבלה את זמני בזמן האחרון :)
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני עומדת לראות הסרט! אני מקווה שיצא לי לראות ביום שישי. הידד :)
מילות סיום ומסר לאומה:
(החלטתי לתת לו לסמל את כמות הדברים השנונים שיש לי להגיד עכשיו... ננסה בפעם הבאה
)
תמונה לסיום, אם בא לכם: נוותר על זה. למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא פאנארטים טובים של משחקי הרעב והארי פוטר?

Ayelet 363

New member
שבת שלום!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: דלקת שקדים. לא כיף. וההתמכרות שלי ל- Defying Gravity הביאה אותי השבוע לשמוע אותו בכל מיני שפות שונות... וגם עוד שניים שירים מוויקד בשפות שונות...

המלצה לסופ"ש: לא המלצה גדולה, רק שיר- אבל הסינגל החדש של קין- Silenced By The Night
ובלי שהיה פרק חדש, גלי הצליחו להתעלות על עצמם השבוע.

מוסיפה קישור חשוב- http://www.allout.org/stpetersburg-dont-go

pennylane11

New member
טוב, נו, יש לי מה להגיד 3:

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: טוב, זה לא חיובי ממש, אבל פרצו למעבדה שלנו בחמישי ושברו את הרובוט שבניתי כבר איזה חצי שנה :< לקחו לנו את הזוויות והמנועים והגלגלים והכרטיס מנועים - חיישנים - RunLoad ואת הCPU (שזה בעברית פשוטה - החלקים שהכי מסובך למצוא או אלה שמכינים לבד). ועכשיו זה כל העבודה מההתחלה, ויש לי בגרות בחרא הזה. וגם: שברתי את השיא של עצמי בNyanCat - שלוש וחצי שעות רצופות שלו, והייתי ממשיכה אם לא היה אמצע הלילה ולימודים למחרת...

המלצה לסופ"ש: השיר החדש והמדהים של כל החתיכים אצלי! http://www.youtube.com/watch?v=CR3Q1pHHDgU
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני אמורה לקבל לוח תגבורים לפסח הקרוב (שבתקווה, לא יכלול רובוטיקה מעבדה) ואז לבחור משמרות לעולמות. ואגב, מישהו הולך לעולמות בפסח הקרוב? זה יהיה סופר דופר מגה פוקסי אוסום, וגם אני אהיה שם!
מילות סיום ומסר לאומה: צריך להמציא שוקולד עם פצפוצי ריטלין. וגם: תתפלאו איזה אנשים מגניבים אפשר למצוא ברובוקאפ.
תמונה לסיום, אם בא לכם: וויייייי זה אני ציירתי! כמה חוסר כישרון! |ForeverAlone|

N o R i K o

New member
OMG את מהמממתתתתתתתתת

;_____; הלוואי עליי לצייר ככה!

ואני בעד מפגש פורום בעולמות, מי זורם? D:

pennylane11

New member
את האמת זה לא בדיוק שלי

כאילו, אני ציירתי, כן, וזה לא בהעתקה של לחרוט מעל וכזה, פשוט הסתכלתי על ציור קיים ועשיתי משהו ממש דומה... אבל תודה

ועולמות לגמרי זורם, אני גם ככה אהיה שם בשני הימים, כנראה משעות הבוקר עד סביבות 10-11 בלילה, אז תגידו רק מתי (ונוודא שזה לא מתנגש עם ההרצאות המגניבות שיש השנה!)

N o R i K o

New member
באמת מעין, נראה לך שאני לא מכירה את המקור?

אבל גם לצייר בהעתקה לא הייתי מצליחה ככה

אני אציץ בתוכניה ואסתכל על ההרצאות, נשתדל לתאם יום ושעה D:

pennylane11

New member
חחחחחחחחחחחח זהו, זה נורא ברור,

במיוחד כשמכירים את המקור
אבל לא נורא, אני נורא גאה בזה בכל מקרה.

Billy Shirs

New member
אני אהיה שם, כנראה

צר לי על הרובוט שלך, אבל היי, לפחות את יודעת להכין רובוטים, וזה פאקינג מגניב.

pennylane11

New member
פחות מגניב משאת חושבת...

זה לא חמוד כזה שעושה דברים. הוא עוקב אחרי פס שחור על רצפה לבנה, ואם אני אכניס לו תוכנה הוא גם יזיז את המחושים שעשיתי לו או ילך למקומות, אבל זה פחות או יותר כל מה שהוא יודע לעשות בינתייםXD אבל הרעיון מגניב, והביצוע שיהיה לנו בסופו של דבר גם אמור להיות ממש יפה, כי הענף רובוטיקה שבחרנו הוא רסקיו (AKA רובוט ששמים אותו בבית קטן עם קומות ומכשולים והוא הולך בבית ומתריע אם יש שם נפגעים אומשו. וזה מגניב רצח)
ויש הרצאות כלכך טובות בעולמות השנה שזה דורש ללכת... יש שם כבר איזה שלוש שאני ממש רוצה לשמוע, נקווה שלא יתנגש לי עם המשמרות

Billy Shirs

New member
נו?! זה פאקינג מגניב!

כל הכבוד על זה, באמת

ובקשר להרצאות, גם אם הן נשמעות מעניינות בתוכניה הן לא תמיד ככה במציאות... קחי בחשבון

פעם הייתי בהרצאה בשם "מה תרצה להיות כשתהיה מת". זה נשמע נורא מעניין, על סוגי הלא-מתים השונים בקולנוע, אבל בפועל זאת הייתה סקירה מאוד מתישה של כל (כל!!) הסרטים האלה לאורך ההיסטוריה.

pennylane11

New member

טוב, אני מתכננת על למה גיקים אוהבים פנטזיה, איש רע עם תא טלפון (כי נו באמת, אני לא מאמינה שזה ישעמם אותי!) ואולי גם זאת של שאר הדוקטורים, נראה. בגלל שאני אתנדב אז ישמרו לי כרטיסים כמעט לכל מה שאני ארצה, אז אני מניחה שלא תהיה לי בעיה כמו שהייתה באייקון (הו, בואי נגיד שיש כרטיסים ואפשר לקחת אותם בקופה ואז ניתן לאנשים תמימים ללכת לקופה ונצעק עליהם שנגמרו הכרטיסים!)...

Billy Shirs

New member
לא הלכתי להרצאות כבר מלא זמן...

בין היתר כי הפסקתי להתנדב
רק הלכתי לאייקון בשביל המפגש החברתי, והדוכנים כמובן. נראה מה יהיה בעולמות, עוד לא עברתי על התוכנייה, אבל אני גם לא יודעת איך אני אעבוד אז זה גם כן בעייתי... בינתיים אני מעדיפה לא להתחייב לכלום

pennylane11

New member
באייקון השנה הייתי רק בהוריבל

כי הייתי בחזרות בטירוף של החיים, וגם זה רק כי זה היה ממש ממש *ממש* מגניב והבטחתי לחברה
אבל הקטע החברתי זאת בכל מקרה הסיבה המרכזית, לפחות בעיניי, ללכת לכנסים כאלה. פוגשים שם אנשים ממש מגניבים D:

למעלה