It's all over...

Orenseg

New member
אוי נו,

לא אפס. קמתי בשבת בבוקר, צחקתי וכתבתי תגובה אימפולסיבית בפורום. הוא לא באמת אפס, אבל שווה פחות ממה שעושים ממנו. טוני פארקר קלע 55 נקודות בתחילת העונה מול קבוצה שגם ככה מתקשה לשמור על שחקני חוץ (היא אפשרה למלו לקלוע עליה 33 נקודות ברבע) וספגה מעמדת הרכז יותר מכל קבוצה אחרת בליגה (חוץ מהקווינס של בנו אודריך, אבל הם לא באמת בליגה). כמו שכתבתי קודם, הוא תלוי בעיקר במצ'אפ שנותנים לו - והפעם המצ'אפ היה נוח במיוחד. זה לא אומר שהוא קולע ככה מול קבוצות רציניות. הוא נתן באזר ביטר מול הסיקסרס? יופי לו. בדרך כלל זה לא יקרה, והוא הפסיד לקבוצות שלו (הספרס ונבחרת צרפת) יותר משחקים מאשר ניצח. אם פארקר היה קולע לפחות חלק מהחטאות העונשין שלו ביורובאסקט 2007 ולא מפסיד לה את כל הארבעה, צרפת בכלל לא היתה נופלת לטורניר המוקדמות של יורובאסקט 2009. אם פארקר היה קולע אפילו זריקת עונשין אחת מול טורקיה בספטמבר, צרפת היתה עולה ליורובאסקט 2009 לפני ישראל. אלה חמישה מקרים רצופים של כשלונות בקראנץ' טיים במסגרות של פיב"א, ועכשיו בכלל לא בטוח שפארקר ישחק עם הנבחרת בטורניר 'ההזדמנות האחרונה' (ובכלל לא בטוח שצרפת תעלה גם איתו). בשישי האחרון היו לו (79.2% מהקו העונה) ארבע זריקות עונשין, והוא קלע 0 מ4 כשהספרס הפסידו ב3. MVP של הגמר ב2007? היתה סדרת גמר ב2007? מי ניסה לשמור על פארקר, לארי יוז? הסדרה הזו לא היתה תחרותית (מה שמחזק את טיעון המצ'אפ), ולא בטוח שהספרס בכלל היו אמורים להגיע לגמר ההוא.

אתה פשוט כל כך לא אובייקטיבי שזה מדהים

באמת? איזה ייתרון יש לפארקר? על מה הוא קיבל MVP של הגמר ב2007? איך הוא הצליח לקלוע 55 נקודות במשחק בתחילת העונה? איך הוא נתן באזר ביטר מול פילדלפיה? אתה באמת רוצה להגיד שהוא עד כדי כך גרוע? אתה יודע מה, אתה לא חייב לחשוב שהוא מ5 הרכזים הטובים בליגה (והוא בבירור כן) אבל מפה ולהוציא אותו אפס שלא יכול לשחק זאת קצת הגזמה... אני מעדיף את פארקר של היום על נאש של היום בכל רגע, ואני יודע שלנאש יש בעיות גב והוא משחק כבר 27 שנה על רגל מעץ ולא יודע מה עוד....

rapgamer4ever

New member
הוא לא הגיע לצבע בדיוק בגלל גארנט

שיצא בזמן (מהצבע) ומנע ממנו את החדירה או לחילופין הספיק לחזור מספיק מהר אחרי החסימה. אגב, זה לא בושה לקבל בראש מזריזות הרגליים של פארקר. אני פשוט אומר שהעובדה שטוני נעצר במשחק האחרון לאו דוקא אומרת שרונדו בריא נועל אותו.

תום116

New member
שני דברים:

1. לטוני פארקר אין אופי של ווינר וזה ידוע לא מהיום. הוא לא לוזר, אבל גם לא ווינר. משהו באמצע. 2. מי היה מאמין? אתה צוחק עליי? שהיה במכבי וכולם רצו לזרוק אותו, אני הייתי אחד היחידים שצעקו איזה פוטנציאל אדיר יש בשחקן הזה. בכל מקרה, הוא תפור על הNBA הרבה יותר מאירופה באתלטיות שלו ובסגנון משחק, זה היה ברור אז וזה ברור עכשיו שהוא מתחיל לקבל יותר דקות. נ.ב אני שמח לראות את ולאד ראד משתלב היטב בשארלוט. לא התאים לנו, אבל בקבוצה בסדר גודל הזה- הוא מועיל הרבה יותר. הלילה משחק פחות טוב שלו, אבל עדיין ניצחון יפה של שארלוט. בכלל, כל הכבוד להם על מה שהם עושים בחצי השני של העונה, אין לי נתונים מדוייקים אבל לדעתי הם בחמישייה הראשונה או משהו כזה. מקווה שהם יצליחו לעשות את הפליאוף בסופו של דבר ולא שיקאגו או מילווקי, קבוצה שמתעלה מול הגדולות גם ואולי היא תצליח לעשות משהו.

Orenseg

New member
גם אני האמנתי בו משום מה,

למרות שהיו לי את כל הסיבות לא להאמין: גובה, הגנה, קליעה לא יציבה, רמת קבלת החלטות נמוכה, גיל (הוא כבר בן 26, מה הסיכוי שהוא יממש את הפוטנציאל?). להגנתו יאמר שלמכבי יש הנהלה מחורבנת שמביאה זרים בלי קשר לשיקולים מקצועיים, ולכן הוא לא שיחק ליד שחקנים שמתאימים לו ומשלימים אותו. היום אנחנו רואים ששחקן בקליבר של קרלוס ארויו לא מסתדר כשבונים סביבו קבוצה שלא מתאימה לסגנון המשחק שלו. ובכל זאת, הוא הושמץ כ"כ הרבה שלא היה לו סיכוי להשאר פה בסוף העונה ההיא - בטח אחרי סיפור הדריסה והטיפול הלקוי שלו במאליק דיקסון, שהוביל לסל הניצחון של חולוניה. ולאד ראד? תעזוב את ולאד ראד... בוריס דיאו!! OMG

chaiel49

New member
אני האמנתי!

בתור שונא מכבי מושבע(!!!!!) התפללתי כל יום חמישי שהשחקן הזה יעזוב את מכבי...

לגבי ביינום - לא מפתיע, ובכל זאת...

להיות שחקן משני בנ.ב.א. זה לא כמו להיות שחקן שאמור לסחוב קבוצה באירופה. הןא אתלט, עם חדירה מעולה, וקליעה לא רעה. מצד שני - קבלת החלטות מהגיהנום, סוליסט בדרך כלל וגרוע במשחק העומד (זה שמשחקים באירופה, טנדמה לי גם שבסן אנטוניו ;) ). לדעתי במכבי הוא לא התאים, ובנ.ב.א להיות רכז מחליף (שלישי אם איני טועה) דווקא תפור עליו. אם הוא היה משחק במכבי 20 דקות למשחק היה מעמיד יופי של מספרים לדקה, אבל זה לא מה שרצו ממנו.

Oxycodone

New member
ניצחון יפה של ניו גרזי

אני מקווה שאכשהו הם יתפסו ריצה ויתפסו את המקום השמיני. חוץ מזה ביינום משחק טוב ומתאים להיות רכז בליגה.....סוף סוף משחק בלי איבודי כדור. אגב פרינס עם 12 אסיסטים גם. וגארנט חזר...ולא נראה משהו - אולי יקח לו זמן להכנס לכושר.

הוא השתפר מאז שהוא הגיע אלי לפנטאזי

פרינס יענו... גארנט לא היה נראה משהו (למרות שהיו לו איזה 4 דקות טובות בתחילת הרביעי עם הטבעה וג'אמפר אבל עצם העובדה שהוא חזר עושה פלאים לסלטיקס, הוא פשוט מכניס אותם למוטיבציה מטורפת... אני חושב שהפציעות שעברו על הסלטיקס יעשו להם רק טוב בטווח הארוך בכך שהם עזרו להכניס את הספסל לרוטציה, בעיקר את ביג בייבי...

תום116

New member
מסכים ולא מסכים

מצד אחד, מסכים עם דברייך שעכשיו העומק של בוסטון חזק יותר, ששחקנים כמו דיוויס ופאו קיבלו יותר דקות והיו להם כמה משחקים מצויינים שסביר להניח, העלו להם את הביטחון באופן משמעותי. מצד שני, בטווח הארוך אולי, אבל בסופו של דבר אי אפשר להתעלם מזה שהפציעות חיסלו להם את הסיכוי לסיים עם המאזן הטוב במזרח(עד הפציעות הם היו ממש צמודים לקליבלנד).

לא יודע מה קרה לס"א

הייתה איזה דקה לסיום המשחק, בוסטון הובילו 76 74 ואז פינלי הלך לקו והחמיץ את שתיהן, הספארס השיגו סטופ בהגנה ופארקר נשלח לקו אך גם הוא החטיא את 2 הזריקות, בוסטון עשו סל ופארקר החטיא עוד שתי זריקות.. בסוף פינלי קלע שלשה עם 1.1 שניות על השעון ופירס עם 2 מהקו סגר את התוצאה על 80-77...

ikrmr

New member
קרה לה דבר נפלא מבחינתי!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה קרב PG ענק

פארקר היה מדהים - עד ל2 דקות האחרונות כמובן, שם החטיא ג'אמפר ו4 מהעונשין... - החדירות שלו והמהירות...כמעט אי אפשר לעצור אותם. אבל גם רונדו היה גדול, ביום שפירס היה חלש ובמחצית השנייה בכלל שותק ע"י בואן וגארנט לא יכל לשחק בסיום, לקח על עצמו והחזיר לפארקר לא מעט פעמים. מילה טובה גם לפרקינס ששיחק אחלה הגנה על דאנקן במיוחד לקראת הסיום וקלע סל חשוב ברביעי. מעבר לזה, משחק דרמטי אבל לא ממש איכותי. בוסטון היו חדים יותר בסיום (אם נקרא ל6 החמצות רצופות לא חדים) ולקחו את זה.

לאוס

New member
הסלטיקס לא ניצחו

אלו הספרס שהפסידו והקלישאה הזו, לצערי, מעולם לא היתה נכונה יותר. לפני שאני בא בטענות לפארקר, שאכן יצא אחוש-לו-לו-לוזר, אני מפנה אצבע מאשימה לשניים אחרים שלא היו במשחק: רוג'ר מייסון ומייקל פינלי. מייסון קיבל כל כך הרבה סט-שוטס, כל כך הרבה מבטים פנויים מקו השלוש ופשוט החטיא אותם אחד אחרי השני. זה התפקיד שלו בקבוצה ואם היה חכם מעט יותר, היה מנסה לחדור (ולשחרר מסירה או משהו) רק כדי להראות שהוא לא כזה חד מימדי. זה לא ממש קרה. ופינלי... אוי פינלי. 1:19 לסיום, 76:74 לבוסטון, להחטיא ג'אמפר מהבייסליין ולסחוט עבירה, זה מילא, אבל 0 מ- 2 מהקו?! 0?!? זה מומנטום חביבי! אין לי ספק שההחטאות של פארקר נבעו מאלו של פינלי. זה מנטלי. ושאף אחד לא יעבר לי את השכל עם השלשה שצימקה ל 78:77, כי ברור שזה לא שינה יותר מדי. סתם הוסיף ארבע דקות של פרסומות לשידור. מקבוצה כמו הספרס ציפיתי ליותר. המשחק היה לנו בידיים, ושלוש פוזשנים רצופים אנחנו ובוסטון "קחו אתם", "לא לא, קחו אתם", "לא, אורלנדו כבר קרובים, בחייאת קחו", "עזבו, יש לכם יוסטון משחק הבא, נצחו, עלינו". דרעקס.

Orenseg

New member
אבל מייסון כזה חד מימדי.

הוא לא חודר לסל ברמה גבוהה ונחשב בעיקר לסט-שוטר. בגלל זה הוא מתאים כ"כ לספרס.

chaiel49

New member
לגבי הסלטיקס...

גארנט - בלעדיו הסלטיקס בחיים לא היו מנצחים, ואני מבטיח לכם אתזה. רונדו - היה מעולה! אוי אני כ"כ אוהב את השחקן הזה. אפילו אני שהייתי "צדיק בסדום" שהאמנתי בו תחילת שנה שעברה לא חשבתי שהוא יהיה כזה טוב. לא שאני מאמין גדול ב+/- אבל היה לו + 18 בעוד שלאפחד לא היה + דו-ספרתי.

chaiel49

New member
ולגבי הספרס:

לפי ESPN ב105 משחקים האחרונים שהספרס ספגו 80 או פחות נקודות המאזן שלהם היה....103-2! אתם קולטים מזה? יותר מפי 50!!! לא כולל המשחק האחרון חחח

למעלה