ITOUCH

avikiman

New member
ITOUCH

תקשיבו אני רוצה לקנות ITOUCH ואני לא יודע איזה ומאיפה לקנות התקציב שלי זה 300-500 ש"ח ואני לא צריך הרבה ג'יגה 4 אפילו 2 יהיה בסדר, עכשיו מצאתי שתי נגנים אחד עם מצלמה: http://reltronics.shopy.co.il/products/108512 ואחד בלי:http://reltronics.shopy.co.il/products/108513 אבל יש אפרות להוסיף מצלמה עם אותו מגה פיקסל וראיתי שכתבו ששאר הנגנים של הITOUCH חוץ משל אפל הם לא טובים וחבר שלי אמר לי ששלו לא לחץ אחרי חודשים אז הוא זרק אותו ואני רואה אצל ילדה אחת בכיתה שלי שהוא עובד מעולה... אז אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזררררההה.... ואגב היתי בפורום נגני IPOD ואמרו לי לעבור לפה...

יאיר B

New member
מה זה ITUCH?

יש איפוד טאצ' אם לזה אתה מתכוון, אבל הוא עולה הרבה הרבה יותר. הנגנים שקישרת אליהם הם מה שאנו מכנים "נגני מדבקה". בשורה התחתונה - זבל אלקטרוני. אתה חייב מסך מגע כזה? ב-500 ש"ח אפשר למצוא דברים נחמדים מחברות בעלות שם. פורום איפוד הפנה אותך לכאן בגלל שמה שאתה שואל עליו זה חיקוי (ולא כל כך מוצלח) של האיפוד טאצ'.

avikiman

New member
דרישות

מחיר:עד 300 ₪ מקסימום 400 תמיכה בקובצי: תמונות, וידיאו מסמכים אפשר עוד ומיקרופון. גודל מסך (באינץ') : 2.5 אינץ' אולי 1.8 נפח זיכרון (בג'יגה בייט) : 2 ומעלה כרטיס זיכרון: לא חייב אפשרות הרחבה או כרטיס תוספות: רדיו לא חייב משחקים רצוי ומחשבון גם יהיה נחמד תמיכה בעברית: מלאה, וצריך את שמות השירים . מקור אנרגיה: בטרייה פנימית נטענת ע"י המחשב סוג זיכרון: דיסק קשיח מטרת הנגן: נסיעה ושמיעה בבית. בעיקרון שמיעה בבית. שליטה בנגן: כל הכפתורי מגע והכול יהיה מאוד נחמד. אבל קצת כפתורים לא משנה לי כי מסך מגע בסופו של דבר לא יהיה טוב אז עם נגן עם מגע אז איכות טובה. איכות שמע: איכות שמע טוב ואיכותית. פורמטי מוזיקה: MP3, OGG, WMA, FLAC, WAV, APE, ACC ולוידיאו חובה AVI חיבור לרשת: לא חובה: Bluetooth סידור בנגן: תיקיות תמונות וידיאו מחשבון אפשר משחקים יהיה נחמד לא חובה מיקרופון ורדיו גם יהיה נחמד

or121210

New member
תראה,

הדרישות שלך ממש גבוהות ביחס למחיר. לכן או שתעלה את התקציב שלך לסביבות עד 600-650 ש"ח, או שתוותר על חלק מהדרישות שלך ד"א אתה לא צריך לשלוח לי הודעות, גם כי אני נמצא הרבה בפורום ולכל תגובה לתגובה/הודעה שלי נשלח לי מסר, וגם כי יש הרבה אחרים שיכולים לעזור לך בפורום.

avikiman

New member
שיניתי

אוקי קודם הבלוטוס לא צריך כפתורי מגע לא צריך וזהו שיהיה בעיקרון רמקול מובנה 2 ג'יגה אפשר גם 1 שיהיה פורמט וידיאו AVI שיה מסך בגודל 2.5 אינץ' לא פחות בגודל של כף היד בלי האצבעות שיהיה עברית מלאה גם בשמות השירים תמונות ומשחקים ומחשבון אם אין אין זה לא חייב ורדיו לא צריך... והמחיר עד 400 ש"ח מקסימום 300...

tweeg

New member
אתה צריך פסיקים?

כי אני כן הe100 של איריבר הוא הנגן היחיד בערך עם הגודל מסך הזה ורמקול מובנה עם אתה נשאר עם שתי הדרישות האלה הוא האפשרות היחידה שלך

avikiman

New member
אבל ותמיד יש אבל

אני צריך נגן שתומך בפורמט AVI אבל תודה בכל זאת

or121210

New member
כמעט כל הנגנים מצריכים המרה של וידיאו

* איכות השמע של ה-E100 בינונית * אני בספק אם יש בו משחקים או מחשבון * יש עברית הפוכה (משמאל לימין), יש תוכנות שמסדרות את זה * אי אפשר לראות מסמכים בנגן * אאל"ט הוא תומך רק בפורמטי המוזיקה ; MP3, OGG, WMA * עובד לפי תגיות, לא לפי תיקיות

avikiman

New member
אז

יש אולי עוד נגנים בשבלי לא חייב משחקים ומחשבון

or121210

New member
לפי דעתי, לך על ה-D2 ותרוויח

הוא עונה על כל דרישותיך (חוץ מהתקציב והמרת הוידיאו)

avikiman

New member
אוקי

וואי הנגן נראה טוב רגע המסך מגע לא יהרס והפורמט AVI כלול ואגב תודה רבה שאתם עוזרים לי.. מה זה נגן מדבקה? קישוריים יעזרו מאוד...

יאיר B

New member
המסך מגע לא יהרס אם תשמור עליו ולא תלחץ חזק/

תשמור שלא ישרט. לגבי סרטים - עדיין צריך להמיר אותם עם תוכנה יעודית (מגיעה באריזה). נגן מדבקה - זה כמו הנגנים שקישרת אליהם בהודעה הפותחת - כאלו ללא חברה מוכרת שהם העתק של נגנים של חברות מוכרות.

avikiman

New member
רגע

היה לי נגן ורציתי להמיר לאבי והתוכנה AMV CONVETER משהו כזה לא מצליחה ואני לא מצליח יש לך איזשהי תוכנה? ושוב תודה

יאיר B

New member
לא מפתיע.

AMV CONVETER ממירה לפורמט AMV... נגנים טובים מגיעים עם תוכנה משלהם להמרה לפורמט שהם מכירים.

למעלה