itaihasid

orsher

New member
itaihasid

שלום לך. מעניין לשמוע שיש חברה שמשחקים בכפר סבא. אתם משחקים כל שישי קבוע? כמה אנשים מגיעים בד"כ? tackle או tach?

lobongulu

New member
אני גם משחק איתו

אנחנו משחקים כל יום שישי בארבע (גם כשגשם) במגרש אתלטיקה של גלילי

itaihasid

New member
אהלן

המגרש יוצא ממש על אז"ר (או בן יהודה, הוא באמצע) אם אתה כפרסבאי אני אגיד לך שזה המגרש ספורט של כצה-גלילי (איפה שרצים אלפיים וכל הדברים הללו) אם לא תפנה אליי בפרטית ואני אכוון אותך במדיוק איך להגיע. אנשים, זה לא משהו קבוע, יש את האנשים הקבועים שזה בערך 10 אנשים ועוד מתחלפים תמידיים שזה יוצא משהו כמו 14 איש במשחק (כולל הקבועים), אבל כמובן שיש משחקים שבאים רק 8 אנשים או משהו כזה.. אבל נשמח אם תבוא ותביא חברים.. (איזה יופי, בשלושה ימים כבר קיבלנו 2 פניות מאנשים, ואהלן יוני, אני שמח שקפצת לבקר בפורום)

orsher

New member
א אהלן

אמרת שאתם מתחילים ב4. עד איזו שעה. כמה רחוק המגרש מכביש 4 ואיפה הכי קרוב הוא מתחבר אליו (כלומר צומת רעננה כפר סבא צפון או רעננה כפר סבא מרכז.)

lobongulu

New member
בגדול משחקים עד שש וחצי שבע

תלוי כמה אנשים מגיעים, לפעמים אנשים צריכים ללכת מוקדם, תלוי בכל מיני גורמים... למגרש הכי נוח להגיע מרעננה צפון, לכיוון כפר סבא, אחרי הצומת עובר שלושה רמזורים ופונה ימינה אחר כך (לא ברמזור). מצד שמאל יהיו מקומות חניה ותחנת אוטובוס, תחנה שם, כניסה ליד החניה, יש שם הרבה אנשים שמשחקים כדורגל במגרש שליד או כדורסל באולם ספורט, תשאל איפה המגרש אתלטיקה יראו לך, ואנחנו שם... להתראות יום שישי

lobongulu

New member
הרבה הרבה לפני

זה בקריית התיכונים, ליד פנימיית אונים אם אתה מכיר...

orsher

New member
לא לא מכיר. אבל כנראה שנתראה

אם לא שישי הזה אז בשבועות הקרובים. דרך אגב נכון לעכשיו יש לנו משחק ליגה בספורטק ת"א ביום שישי ב11 בבוקר. החבר'ה שלך מוזמנים בהחלט לבוא לצפות. כמו כן הבנתי שאתה בסופרבול לא פה ורובנו נראה אותו יחד ב..(שכחתי תשם סתכל בפורום) יהיה טוב אם יגיעו כמה נציגים שלכם לדבר על המשחקים בכפר סבא במחצית.

lobongulu

New member
זה לא אני זה איתי...

איתי יהיה בתאילנד ואליו התכוונת, אני במקרה גם לא יהיה בארץ, לוס אנג'לס
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה במשחק ליגה והתראות יום שישי...

itaihasid

New member
אז כמו שיוני אמר לפניי

אני יהיה בתאילנד, ויוני יהיה בארה"ב (לדעתי הוא יאחר עם הטיסה ולא יראה את המשחק אבל זה סיפור אחר) ושאר האנשים שמסוגלים להגיע לפריים או בצבא או בשנת שרות... אז לדאבוננו לא יהיו נציגים כפר-סבאים (רמשיים וידועים) בצפייה, אבל כשאני אחזור אני שואף להגיע למשחק בתל אביב, ולהביא את תל-אביב לכפר סבא (על הפרוייקט הזה דובר מקודם ועוד פרטים יבואו בימים הקרובים אני מקווה) ואז נוכל לעדכן את כולם ולראות ולהראות.. אם אתה חפץ לדעת, אני אישית יהיה החל מהמשחק של ה-17 לחודש... (לפני זה אני לא אוכל לעדכן אותך איך להגיע ואם תרצה אני אביא לך טלפון של אחרים שמסוגלים לכך ועברו הכשרה מתאימה להכוונה טלפונית)

lobongulu

New member
אני נוחת שאחת עשרה שעון לוס אנג'לס

והמשחק מתחיל בשלוש
אבל לא נורא, תהנה בתאילנד... אור, אני אהיה יום שישי הזה אם אתה צריך משהו

למעלה