ITAI I would like to know what is the meaning of the israeli name: Itai tHANK YOU.
A asw New member 7/11/05 #1 ITAI I would like to know what is the meaning of the israeli name: Itai tHANK YOU.
D double O S New member 7/11/05 #2 ../images/Emo26.gif../images/Emo96.gif Possibly means "with me" in Hebrew. In the Old Testament this is the name of one of King David's mighty men
../images/Emo26.gif../images/Emo96.gif Possibly means "with me" in Hebrew. In the Old Testament this is the name of one of King David's mighty men
O or99 New member 7/11/05 #3 אני לא בטוח שיש לו משמעות בעברית... מכיוון שבמקור הוא לא שם עברי. אתי היה גִּתִּי. שמואל ב טו, יט
א אִיתַי New member 7/11/05 #6 למען האמת תמיד היה ידוע לי שאיתי הוא שמו של אחד מעוזריו (הצבאיים) של דוד. אין לי פרטים נוספים על שמי, מצטער.
למען האמת תמיד היה ידוע לי שאיתי הוא שמו של אחד מעוזריו (הצבאיים) של דוד. אין לי פרטים נוספים על שמי, מצטער.
א אדרם ד חולם New member 7/11/05 #5 שמואל ב פרק כג כט חֵלֶב בֶּן-בַּעֲנָה הַנְּטֹפָתִי; אִתַּי, בֶּן-רִיבַי, מִגִּבְעַת בְּנֵי בִנְיָמִן. אבל איך נעלם אתי הגתי מרשימת הגיבורים?
שמואל ב פרק כג כט חֵלֶב בֶּן-בַּעֲנָה הַנְּטֹפָתִי; אִתַּי, בֶּן-רִיבַי, מִגִּבְעַת בְּנֵי בִנְיָמִן. אבל איך נעלם אתי הגתי מרשימת הגיבורים?