It Won't Be Soon Before Long

גליזה

New member
It Won't Be Soon Before Long../images/Emo88.gif

האלבום החדש של מארון 5, שעתיד לצאת בשבוע הבא (24.5), כבר הודלף לרשת. מה איתכם? יצא לכם לשמוע את האלבום או שאתם מחכים שייצא לחנויות באופן רשמי? ולאלו שכבר שמעו - מה יש לכם להגיד עליו? עמד בציפיות?
שימו לב!
אסור בתכלית האיסור לדבר על הורדות ע"ג הפורום, או לציין את שם הקובץ להורדה (זו בדיוק הסיבה שנמחק השירשור הקודם, ואני מתנצלת אבל נאלצתי למחוק אותו
|
נו, איך?

Runt

New member
האמת,

שונה מידי מהאלבום הראשון לטעמי. לא שציפיתי למשהו בסגנון מסוים, בכלל, לגמרי, אבל חסר לי ה-vibe של songs about jane. לא יודעת, זה מוזר. באלבום הזה נראה שהמוזיקה לא תואמת למילים והם לא ממש משכו את המנגינות עד הגבול. אבל גם את האלבום הראשון לקח לי זמן לאהוב, למרות שהיה לו מן charm כזה שאין בשני. אז נמשיך לחכות

מיצי007

New member
קניתי אותו דרך הITUNES

יצא במכירה מוקדמת. בגלל זה הוא גם הודלף לרשת. האלבום עצמו סבבה, סגנון שונה לחלוטין מהאלבום הראשון. יותר פאנק גרוב, יותר דיסקו של שנות ה70. יש כבר כמה שירים שממש הפכו להיות חביבים עלי. מומלץ:)

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif האלבום דיי טוב אחרי הכל

יש שיר או שניים שהם דיי אכזבה ויש שירים מצויינים אני עדיין לא מסוגלת להחליט אם יש אחד טוב ואחד פחות טוב

McFreaKy

New member
אני ממש אוהב אותו. ../images/Emo3.gif

(ואני קורא סמוי פה בערך מאז ששמעתי אותו
) אני חושב שלא שמעתי יותר משניים - שלושה מסינגלים מSongs About Jane אז אני לא יודע עד כמה הוא שונה ומה ההבדלים ביניהם, אבל באלבום הזה יש לי כבר לפחות 4 שירים בריפיט כל היום.
אני "אשיג" גם את הקודם ואראה (או שמא אשמע
) איך הוא בעייני. אני זוכר שאת She Will Be Loved טחנתי והוא גם היה באיזה 3 סדרות שאני ממש אוהב (סמולוויל
) אז גם הייתה לזה השפעה. וThis Love גם מאד אהבתי. למרות שSWBL ממש רגוע כזה ולרוב אני אוהב שירים יותר... קצביים? מלאי חיים?
ואלו השירים שאני במיוחד אוהב באלבום החדש: Makes Me Wonder Can't Stop Wake Up Call Little Of Your Time
רק למה הוא כ"כ קצר?
אני שומע אותו בדר"כ לפחות פעמיים ברצף וזה מרגיש כמו פעם אחת.
אגב, אני חייב לציין, שאני ממש אוהב את הקול המאד ייחודי של הסולן. והשבוע ראיתי איזה ראיון איתם מאחורי הקלעים של הקליפ ודווקא בדיבור יש לו קול רגיל לחלוטין, אז זה היה קצת מפתיע.
כלומר, לא ציפיתי למשו מוזר וחייזרי, אבל קצת, חשבתי.
ושלום למנהלות שלכן.

Mrs Brightside

New member
אני שמחה שאהבת אותו../images/Emo9.gif

אגב אני ממליצה לך בחום אחרי שתשמע את האלבום הראשון לשמוע עוד שני אלבומים שהם הספיקו להוציא. אחד אלבום קטן אקוסטי,והשני אלבום של הופעה חיה. ושלום גם לך
,אתה מוזמן להשאר

טרודייי

New member
ארבעת השירים האלה הם השרים היחידים שבינתיים

התחברתי אליהם. אני כנראה צריכה לחרוש על הדיסק כמו שעשיתי עם TBDT של אבריל כדי לאהוב אותו [ומכאן אני יכולה להבדיל בינו לבין SAJ שהתחברתי לכולו מההתחלה.]

גליזה

New member
גלו../images/Emo99.gif

Wake Up Call כ"כ גורם לי להזיל ריר!!
עכשיו אני יותר חורשת על If I Never See Your Face Again שהוא גם מעולה
ו Little Of Your Time שקסי. בהחלט

Mrs Brightside

New member
אנחנו בעמוד הראשי של הפורומים../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

אני אעלה צילום מסך יותר מאוחר,אני עייפה:$

McFreaKy

New member
את! ../images/Emo3.gif

כשהתחלתי להתמכר אליהם רציתי לסמס אותך כל הזמן אבל התעצלתי.
יש לך מסן?
(את זוכרת אותי, כן?
גל, שוב שיניתי כינוי)

למעלה