IT IS THE FINAL COUNTDOWN!!!

The Shoe

New member
מי ייתן ושנינו נקבל אותן

אמן!

שנה אזרחית מצויינת לכולם..

אכן.. מחר השנה האזרחית עומדת להסתיים... אז שתיהיה לכולנו... שנה טובה, ומוצלחת בהכל. מה שאני מצפה מהשנה הזאת ... ללמוד לתאוריה ורישיון נהיגה. להצליח בבגרויות... ושיהיה לי חבררררררררררר

tttttttttt1

New member
אווו עכשיו מתחילים אנשים לדבר

שנה טובה גם לך.. ואני גם איתך בבקשות..חברה לא תזיק...
..

../images/Emo4.gif

ואני מסיימת את השנה האזרחית עם צום
[
] לא מצפה כלום מהשנה החדשה האמת, או אולי כן דבר אחד - שהחוק החדש של התיאוריות לא יכנס עד מאי, זה יעזור לי בחיים
ואולי עוד כל מיני דברים.

tttttttttt1

New member
צום? למה צום?

בהצלחה עם העוד כמה דברים...לגבי החוק-אין לי מושג מה איתו...

hadarh111

New member
עצוב:/

כאילו לא אתה שבכלליות העם שלנו רובו יודע מה זה סילבסטר אבל רק דתיים יודעים מה זה עשרה בטבת ועזוב שאתה ואחרים לא צמים סבבה הרי זה עניין של בחירה הרי אתם חילונים אבל לפחות לדעת את ההסטוריה של העם שלך:/

tttttttttt1

New member
להגיד לך את האמת-

אם הייתי יודע שאנחנו בטבת אז היתי יודע על מה הצום - אני יודע שצום 10 בטבת זה צום על המצור שהיה בירושלים....אבל באמת שאני לא כל כך עוקב אחרי החודשים העבריים...וזה לא רק באשמתי...אנשים התרגלו כבר....

hadarh111

New member
חחחחחחח

אני בעד לעשות לך קורס להכרת הלוח היהודי וחגיו... בסוף הלימוד תיבחןP: לא סתם אני צוחקת בכייף איך שנוח לך לועזי עברי.. מי אני שאחליט:)

tttttttttt1

New member
יאאאאאאאאאאא

איזה נחמדה את שאת מנדבת אנשים...ועוד למטרה כל כך נעלה...ישר כח

Black Balloon

New member
לא יודעת ;[

הייתי רוצה להתחיל ללמוד לתיאוריה, להצליח בבגרויות, חבר!111
, להכיר אנשים נחמדים חדשים, להיות מאושרת ו.. לא יודעת מה עוד. שנה אזרחית טובה לכולם ובהצלחה בהכל

tttttttttt1

New member
קיבינימטטטטטטטטטטטטטטטט

כתבתי תשובה כל כך יפה וכל כך ארוכה ומפורטת שמסבירה למה צריך אהבה וחבר/ה - ואז הייתה הפסקת זמן זמנית!!!!

למעלה