IT IS THE FINAL COUNTDOWN!!!

tttttttttt1

New member
אופסססססס

הפסקת חשמל זמנית.. אבל - איזה כיף לדעת שאנשים באמת קוראים את מה שאתה כותב

tttttttttt1

New member
you know

השעון עוצר פתאום, הכל קופא...
<ממש התוכנית של אורי גלר פה...> <<הבהרה - אני לא סובל אותו!!>>

מממ.

מה שאיחלתי לעצמי בשנה העברית אני מניחה
הצלחה בבגרויות,בלימודים וכו'. ופרופיל בצו ראשון [שיהיה מתישהו בסוף שנת 2007] שיאפשר לי לעשות יותר מקילוף תפוח אדמה...

tttttttttt1

New member
../images/Emo6.gif

לא לזלזל במקלפי תפוחי האדמה..אם הם לא היו עושים את זה - מה היית אוכלת? חחחחחחחחחח

tttttttttt1

New member
חודש טירונות לאכול אורז?

פיייייייייייייייייייייי איזה עצירות שתהיה לך :-|D

nemo the great

New member
הופה!!!.... אללה אללה ../images/Emo19.gif

אללה דברים חדשים שנה חדשה.. ארנק חדש חחחחח מה הקשר?! "מה אתה אומר מה הקשר דרור ב'מת.." "אה נכון צודק אחי קנית הרגע ארנק חדש" "וואלה רואה אז יש אישזהיא קשר".. "טוב".... חחחחח כמו בצאט אני מדבר עם עצמי!
אני מצפה מהשנה שיהיו לי הרבה כוחות נפשיים ואז פיזיים.. שאני יפסיק להיות כזה קיצ'ייי דיי ישנאו אותך.. האמת אבא שלי מת בגלל שהיה רגשן ובגלל שאהב לעזור לאנשים..
... אז.. ללמוד לקח.. אני צריך טיפה קשיחות טיפה חוצפה נועזות גסות.. עד כמה שאומרים לאנשים לא להיות כאלה אני צריךךך להיות כזה... משגע הא? ... אני רוצה מישי לידי.. מישי לאהוב לחבק להרגיש ללטף להיות איתה.. להחזיק אותה!!..
מי רוצה חיבוק? חחחח!!! אללה לשנה החדשה קניתי לי עכשיו ארנק בלייזר יפההה ושני חולצות מרנואר.. נו אתם מכירים את רנואר.. יפים כאלה ספורט אלגנטיים.. יאללה שנה חדשה... מעכשיו.. 07/.../... זה יהי מוזר!!.. חחחח אללה יומן חדש!!....

tttttttttt1

New member
הבנתי אותך

אז בעצם בהודעה שלך יש רמז דק - מסר סמוי.... אם הבנתי נכון - אז מגיע לך מזל טוב....אני חושב שהצלחתי להבין שקנית ארנק חדש...אני עדיין לא בטוח בזה
אני מקווה שמשאלותיך לשנה החדשה יתגשמו.. שנה טובה =)

lover boy6

New member
וואו שאלה טובה חח

אמממ הייתי מצפה השנה להשיג חברה חדשה רישיון לאוטו לעבור בגרויות בהצלחה רבה.. להשיג חברה חדשה כבר אמרתי..וזהו כעיקרון אניחושב.. וזהו

tttttttttt1

New member
בהצלחה עם חברה, בהצלחה עם רישיון

וכמובן - בהצלחה בבגרויות, שזה לא פחות חשוב

lover boy6

New member
אממ שחכתי משו אני גם רוצה שהתוכנית

של אורי גלר תרד משידור היא מעצבנת והוא מציק לי הוא משדר לי צורות של דגים באמצע הלילה!! חחחחח

tttttttttt1

New member
במילה אחת-

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח <טוב נו, מילה אחת ארוכה
>

למעלה