it goes like this

דריה23

New member
it goes like this

כמעט ושכבתי עם חבר שלי. אנחנו בתחילת הקשר ממש וואמרתי לו שאני לא שכבתי עם אף גבר קודם.. אני לא מתביישת או משהו אחר הוא גם ממש הופתע ממני.. לא משנה זה לא העניין. אחרכ אמרתי לו שאיתו אני רוצה הוא היה נלהב מעט וזה כי.. כשהעניינים התחממו במטרה שנשכב ( אחרי ערב יחסית ארוך שהיה בהתחלה עד שהעלנו את זה) או אמר לי שhes little big fela קצת עייף.. אני ישר לא רציתי שהוא התאכזב וילחץ ויחשוב שזה מרתיע אותי אפילו שקצת התאכזבתי. אבל, אני תוהה מה קרה יכול להיות שזה הגיוני או, שפשוט הוא עשה תרגיל עליי כדי להתחשב בי ולא רצה שאני ארגיש לא בנוח.. אולי הוא הרגיש שזה עניין גדול ואחרי תחלית ערב מאוד ארוכה בינינו אולי הוא לא רצה שפתאום נשכב ככה פתאום.. אני לא רוצה להאמין שאחרי 3 שעות וללא גמירה "הוא " עייף.. :)p

ToryMaster

New member
לא רוצה להאמין?

כי מה יותר הגיוני מזה? זה קורה לכולם, בחיי, זו תופעה טבעית לגמרי. בפעם הבאה, קצת פחות משלוש שעות

שגיתא

New member
דריה היקרה ../images/Emo140.gif ../images/Emo54.gif

לצערי הרבה גברים נרתעים מלהיות הגבר הראשון של בחורה, כי יש טענה שלרוב היא מוצדקת שהאישה מתאהבת בגבר הראשון שלה, וגם לפעמים מרתיע אותם "המעמד המחייב"
הזה שלהיות מאד רגישים, ויש גברים שמאד מוחמאים וזה מחזק להם את האגו הגברי שהנה בחרת בם כדי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה, והאמת את הפעם הזאת לא שוכחים לטוב ולרע וכבר נאמר כאן שלמרות שאנשים בעיקר נשים מצפות לזיקוקי דינור שלא תמיד מתממש בחוויה הראשונה, הזיקוקי דינור יכולים להתקיים רק כשאת רגועה ובטוחה בבחירתך, ושיש לך בן זוג שקשוב אליך כמובן רגש של אהבה או חיבור רגשי רק מתבלים את החוויה
אולי הוא באמת רוצה שהפעם הראשונה שלך תהיה מיוחדת לאחר ערב רומנטי מה שנקרא מצב של התשוקה מהולה ברגש, אבל לא כל כך הבנתי את המובן של המשפט באנגלית בכל מקרה נראה לי שכדאי שתקיימו שיחה לברר את העניין הבכל מקרה ברוכה הבאה מימד נשי נוסף בגופך תהני ובעניין אחד אני נודניקית
אבל לא לשכוח סקס בטוח בהצלחה שגיתא

למעלה