it´s time to say hello

assafcohen1

New member
it´s time to say hello

for the last few months i have been reading all the massages, never wrote anything. i think it´s about time to say hello: i´m assaf, 22, now travelling south america, in 2 weeks i´m going back to san francisaco, and lucky me, i´ll be there in the gay parade... and than back to israel... assaf sometimes i will write in hebrew, but most of it, english i guess, sorry

שמגג

New member
היי

חמוד, מה קורה? מה שלומך? צר לי שככה אנחנו מדברים אבל אם תפתח את הדואר שלך תראה שיש גם הודעה קצרה ממני:) ברוך הבא... למרות שגם אני לא ממש וותיק או מתמיד.. חכה מעט ותתקבל רשמית... האחד והיחיד...

MARMELAD

New member
היי! ברוך הבא אסף!

ואחלא לראות אותך כאן שוב, שמגג..... כבר חשבתי שנעלמת!

שמגג

New member
בשביל להעלים אותי צריך קצת יותר מזה

למשל חלק יגידו ש k 300 יעזור וחלק יגידו שגם פצצת אטום לא תעלים אותי... כל אחד והסגנון שלו... (נשמע כמו אחלה פרסומת למוסף מסויים של מעריב... ואולי היתה אחת כזו) האחד והיחיד

לירונר

New member
ברוכים הבאים שניכם...

את אסף כבר הכרנו, מה עם שמגג
נשמח לדעת קצת יותר... ואתם מוזמנים לכוס קפה (
)....

almog4

New member
ברכת הדרך גם

מִמֶנִי ואגב, אסף, יש לי שאלה: אחרי חודשיים בדרופ אפריקה- האם זה נכון מה שאומרים על השחורים ? אלמוג.

assafcohen1

New member
אמריקה לא אפריקה

ולגבי הלטינים- זה כבר דיון אחר. מפתיעים{ ולאו דווקא לטובה. חוץ מהארגנטינאים.

assafcohen1

New member
נתהפך הוא!

זה העם עם הגברים היפים ביותר!!! כמות גברים יפים כל כך לא ראיתי בשום מקום אחר... אח, ארגנטינה... ארגנטינה...

שמגג

New member
השמגג הוא...

חייל לפני שיחרור, נחבא אל הכלים ולפעמים מחביא כמה בעצמו ויחשוף עוד חלקים על עברו כמפלצת חד עינית ואסטרונאוט חסר חוש הומור וכל זאת בראיון חושפני בערוץ.. כלשהו אגב אם מישהו רוצה לנסות ללמוד קצת על עולמו האמיתי של השמגג ניתן לקרוא את כלל היצירות של "אחד" באתר "סיפורים" אח איזו פירסומת... האחד והיחיד

שמגג

New member
מי, אני? מהמם?...

לא רק שאכלו בורקס אפילו ישבו ביחד להופעת ג´אז יהודי(או שלפחות נראה לי שזה היה השם הסופר-יומרני שלה...)

למעלה