It´s Time To Say Goodbye..

חולוני

New member
It´s Time To Say Goodbye..

כמו שמרמזת הכותרת, אני נפרד ממכם לחודש ויומיים.. אני טס היום (בעצם זה יהיה כבר מחר) ב-01:30 ללוס אנג´לס.. אני מתחיל בלוס אנג´לס והסביבה (סן פרנסיסקו, לאס וגאס), משם אני ממשיך לטורונטו, ומשם אני לניו יורק, חוזר שוב לטורונטו ומשם חזרה לארץ ב-18.8. (אני אנחת בארץ ב-19.8..). בין היתר אני גם מתכוון ללכת להופעות הבאות (במידה וישארו כרטיסים..) - Deep Purple + The Scorpions בלוס אנג´לס. The Strokes + The White Stripes בניו יורק. והופעות חינם (שלזה אין צורך להשיג כרטיסים..אז אני בטוח אלך..) של Sonic Youth ו-They Might Be Giants בסנטרל פארק בניו יורק. ואולי אם יצא לי אני אקפוץ לעוד איזו הופעה שתהיה בסביבה.. טוב, אז זהו.. תהנו לכם בחופש..ושיהיו לכולם חיים יפים.. אני לא טוב בפרידות, אבל זאת רק פרידה זמנית...אז אין צורך להתגעגע..

חולוני

New member
ברור.. ../images/Emo13.gif

אני מתכנן לצלם את כל ההופעות עם מצלמת הוידאו הדיגיטלית שאני מתכנן לקנות שם..

תהנה! ודווח לנו...

איך דיפ פרפל והסקורפיונס נראים עכשיו... כי הם כבר די זקנים ויש לי הרגשה שזה יהיה די מצחיק

חולוני

New member
בקשר לדיפ פרפל אני לא יודע..

אבל ראיתי שנה שעברה הופעה של הסקורפיונס באחד הערוצים.. ואני חייב לציין שהם עדיין לא איבדו אנרגיות בהופעות.. ככה שאני חושב שצפויה חוויה די נעימה..

אני לא מדבר על האנרגיות...

אני מדבר על זה שזה די מצחיק לראות אנשים שהיו יכולים להיות סבא שלך מנגנים בהופעת רוק עצבנית עם כל הטררם...

LuNaTiC

New member
אה, והנה ההודעה הרשמית.. ../images/Emo6.gif

אמרתי את דבריי... תהנה!!

PORCUPINE

New member
תהנה... כולנו מקנאים בך...../images/Emo10.gif

ונשארים פה לספוג את הלחות...

למעלה