It´s Hot in NellyVille

Helicon HipHop

New member
It´s Hot in NellyVille ../images/Emo180.gif

שנתיים שלמות ישב לו Nelly באחוזת הפאר החדשה שלו כשהוא סופר את הבוחטות מ- 9 מיליון העותקים שהספיק למכור מהאלבום הבכורה המצליח שלו "Country Grammar" . עכשיו הוא חוזר עם אלבום חדש- NellyVille - בו ישתתפו בין היתר ג´סטין טימברלייק (אן סינק) וקלי רואלנד (דסטניז צ´יילד).
"Hot In Herre" הוא הלהיט הראשון מתוך האלבום. הסינגל הופק ע"י צמד המפיקים המצליח ביותר בעולם בימים אלו- הנפטונס, והוא – איך לא?- כבר מככב בראש מצעד הסינגלים האמריקאי! מה דעתכם על הסינגל ? יכנס או לא יכנס לגלגל"צ ??
** לידיעתכם - האלבום החדש של נלי שיצא לחנויות ביום רביעי הקרוב משתתף במבצע "קיץ צעיר" **

דיסק מומלץ מאד!!

אני יודע שאתם לא אוהבים פה את נלי אבל תבדקו אותו לפני שאתם אומרים משהו דיסק טוב!

Psycho MC

New member
אני שונא את נלי!

ואני שונא את הסגנון שלו!!! שם עליו איזה 50 שרשראות, מדביק איזה פלסטר בלחי, תמיד עם כובע כי התספורת שלו לא משהו, ורוקד עם אנ´סינק כמו איזה הומו... זוהי דעתי עליו, ואני מבקש שאף אחד לא יבוא אליי בטענות לגבי הדעה שלי!!!

B-BALL

New member
הגבת על הרבה דברים בקשר אליו

על ה50 שרשראות שלו, על הפלסטר בלחי, על הכובע, על התספורת ועל זה שהוא "רוקד עם אנ´סינק כמו איזה הומו"....מה דעתך המוזיקה שהוא עושה?

B-BALL

New member
הגבת על הרבה דברים בקשר אליו

על ה50 שרשראות שלו, על הפלסטר בלחי, על הכובע, על התספורת ועל זה שהוא "רוקד עם אנ´סינק כמו איזה הומו"....מה דעתך המוזיקה שהוא עושה?

Psycho MC

New member
גם את הראפ שלו...

אני לא סובל... על מה הוא בכלל מדבר? וגם הקול שלו לא משהו... השיר היחיד שאני יכול לסבול זה "#1" שזה עוד בסדר אבל האחרים לדעתי גרועים... וגם הסינגל החדש "Hot In Herre" גרוע מבחינת הליריקס... זה מה שאני חושב על המוזיקה שלו!!!

הגבה בקשר אליו..

יש לו שני שרשראות #1 & nelly נו? לכל הראפרים יש מלא שרשראות אז מה הקטע פה?!?!? ... בשיר עם אןסינק יש בעיות בזה אתה צודק.. יותר מדי מסחור.. יותר מדי פופ, נכון, אבל אל תשכח שגם הנפטונס הפיקו את השיר.. והמוזיקה שלו טובה מאד לדעתי, אני אוהב את זה וגם עוד 8 מליון שקנו את הדיסק שלו... אז אתה לא יכול להגיד שהוא לא טוב כי אתה חושב ככה... הוא טוב וגם מי שמפיק אותו-jay-e ובכל מקרה כל אחד והטעם שלו... והמוזיקה שלו טובה!!!!

asdfgh

New member
הנפטונס

מאז שהם הפיקו שיר לבריטני ספירס הכבוד שלי אליהם ירד לאללה!

Psycho MC

New member
אני לא אומר...

...שהוא לא טוב בכלל!!! אני אומר שאני חושב שהוא גרוע

Psycho MC

New member
ואם כבר...

...העניין של השרשראות... אז ראיתם פעם את דרה עם שרשרת?! גם בלי כל התכשיטים הוא הראפר הכי עשיר בעולם! סתם התגובה שלי לא קשורה ורשמתי אותה כשהיה לי משעמם...

^G.G^

New member
אחי נלי מסריח!!!!!!

חוץ אולי משני שירים יפים הוא סתם ראפר מסריח אין לו ליריקס בגרוש והוא סתם זמר פוזה לא שווה כלום הוא אפס.............

dj alex karpel

New member
אין ספק

אין לי ספק שזה להיט רחבות היסטרי נלי ראפר מצוין הטקסטים שלו איך לומר.....

dr fuck

New member
גם

גם אני לא אוהב את נלי יש לו שירים טובים פה ושם אבל אני אפילו לא מחשיב אותו לראפר אמת יש לו קול כאילו סרטו איזה דיסק של שנות ה60 אבל זאת דעתי

D1GanGstA

New member
סוף סוף אני רואה קצת

אני רואה קצת אנשים שאוהבים את נלי פה לא יודע למה כולם שונאים אותו אבל אני אוהב אותו ושונא את כול מי שנמצא ומשחק אותו מבין בראפ כולכם פה פרקים מגעילים שחושבים את עצמם לראפרים

Psycho MC

New member
יש כאן אולי...

...שניים-שלושה שאוהבים את המתרומם הזה! כל מי שאומר שהליריקס שלו דפוקים, הסגנון שלו די דבילי, ויש לו קול של איזו ילדה - מבין ועוד איך מבין בראפ אמיתי !!!

the incognito

New member
שניכם דפוקים

אני אישית לא אוהב את המוזיקה שלו, אבל אם מישהו מסכים או לא מסכים עם הדעה שלכם לא אומר שהוא מבין או לא מבין בראפ.

למעלה