ISSUE REFUND LINK לא מופיע לי

daphne86

New member
ISSUE REFUND LINK לא מופיע לי

שלום לכולם לאחרונה החזרתי מוצר שלא הייתי מרוצה ממנו, הבחור קיבל את המוצר אתמול ואמר לי לעשות ISSUE REFUND עשיתי את התהליך לפי ההוראות שיש באתר פייפל. הבעיה שאין לי שום לינק ללחוץ עליו לISSUE A REFUND באף אחת מהעסקאות שעשיתי ראיתי שלא מופיע לי הלינק הנ"ל. מה ניתן לעשות? תודה רבה, דפנה.

daphne86

New member
העסקה התרחשה ב13/03

וגם על עסקאות חדשות שעשיתי שבוע שעבר כלל לא מופיע לי הלינק לISSUE A REFUND. אולי אני עושה משהו לא נכון? אני נכנסת לחשבון שלי, ותחת MY ACCOUNT יש HISTORY אני נכנסת לשם מחפשת את העסקה שעשיתי עם הבחור נכנסת לDETAILS ושם לא מופיע לי אופציה לREFUND רק לינק לRESOLUTION CENTER.

daphne86

New member
אני קניתי מהבחור.

והיה בינינו הסכם שמתי שהוא יקבל בחזרה את המוצר שקניתי ממנו הוא יחזיר לי את הכסף. לאחר מכן הוא שלח לי מייל לפתוח ISSUE REFUND.

טלי5555

New member
טוב

אופציית ISSUE REFUND קיימת רק אצל המוכר. הוא זה שמבצע את ההחזר. או שהוא לא מבין, או שהוא עובד עלייך... כמה פידבקים יש לו?

daphne86

New member
וואלה לא יודעת.

מוזר. הפידבקים שלו דווקא מאוד טובים אני תמיד הולכת על מוכרים עם פידבקים גבוהים. אולי אני לא הבנתי אותו. אני אחכה לתשובה ממנו ונראה.

daphne86

New member
כנראה הכוונה שלו הייתה שאפתח DISPUTE

ודרך זה אני אבקש החזר כספי. בכל מקרה בטעות סגרתי את הDISPUTE שהיה לי פתוח איתו כבר, שלחתי מייל לפייפל שייפתחו מחדש את הקריאה.

טלי5555

New member
חסר הגיון

אם הוא קיבל את הפריט הוא יכול להחזיר לך מיידית את התשלום. זה לוקח 20 שניות.

daphne86

New member
כן אני יודעת...

אני לא מבינה מה הקטע שלו. אולי בירוקרטי יותר. העיקר שהוא מספיק ישר להודות שקיבל את הפריט בחזרה :) שלחתי לו את זה בדואר הכי זול שיש (גם המשלוח חזור עלי??). אז אם כבר הוא הודה שהפריט אצלו, אז אני מאמינה שהוא ייתן לי החזר כספי.

למעלה