Israeli Palm User Group

Israeli Palm User Group

היום יש לי חדשות טובות. הוצע לנו חדר ישיבות בחברה גדולה בארץ (שקשורה לפאלם, ונא לא לנחש), עם כל הציוד המתקדם להצגה (מקרנים, סטנדים וכו´), לשם העברת הרצאות ומיני-כנסים בנושא מחשבי כף יד. המקום נמצא במרכז הארץ, ליד תחנת רכבת, כך שנוח להגיע לשם לכולם, וחניה ענקית ליד. חשבתי על מפגש חודשי קבוע, באותם התאריכים כל חודש, ל-UserGroup, הדבר שונה בתכלית ממפגשי הקבב-חומוסצ´יפסלט שלנו, היות ופה זה יהיה הרבה יותר רציני, וכמובן בלי אוכל "כבד". כמו כן, היות ויש מקומות ישיבה רק ל-30 איש, הרישום יתבצע דרכי. מה שאני צריך מכם, זה רעיונות לדיון במפגשים. אני חשבתי על הדברים הבאים - סקירת חומרה חדשה (מכשירים שיוצאים) והדגמתה - סקירת תוכנות חדשות והצגתן - גלישה סלולארית (החברות והשיטות) - טיפים וטריקים הנכם מוזמנים להציע נושאים למפגש הראשון, אולי זה שיהיה ב-10.10

elotan

Member
בבקשה

OS 5.0 BlueTooth (וכל שאר החיבורים האלחוטיים, 811.2 וכו´) חומרה חדשה - אולי המכשירים החדשים של סוני, שנראה סופסוף במה מדובר? אולי גם יבוא איזה נציג שלהם ויעשה לנו איזה דיל טוב (לא בשבילי, אבל אולי יהיה מישהוא שירצה)

medic1

New member
../images/Emo65.gifלחלק את התפגישןת לפי נושאים

ולמה כוונתי, פעם למתעניינים בניהול זמן למשל ופעם לאנשי מכירות והתאמת הפאלם לצרכיהם. פעם למפתחי תוכנות, לתלמידים וכול"י. הבנת את זה מר בחור ??

al-x

New member
אבל זה עלול לגרום לאנשים מסויימים

להמנע מלהגיע, הרי כמו שלרופא או איש עסקים אין עניין בהתאמת הפאלם לצרכי התלמיד כך גם לתלמיד לא יהיה עניין בהתאמת הפאלם לצרכי הרופא וכו´. אפשר לחלק כל מפגש לנושאים שהעלית, זה יהיה יותר יעיל לדעתי.

AYELET1

New member
מסכימה עם אלכס.

לא נראה שבצורה כזו תהיה בעיה לצמצם נוכחות ל-30 איש. למעשה בחלק מהמפגשים תהיה בעיה רצינית לאסוף יותר מ-4 איש

medic1

New member
צדקת. כל אחד יבוא......

לנושא שיעניין אותו. ככה זה בחיים. לא הבנתי למה זה ימנע מאנשים מסויימים להגיע.

yaniv79

New member
מה הסודיות? איזו חברה? איפה היא..

נמצאת? חייבים להציג דברים כדי להירשם? ניתן להגיע כצופה בלבד? תודה

אין סודיות, פרטין יוצגו בהמשך

מן הסתם גם יוצגו לפני שתרשמו. לגבי הצופה, עדיין לא החלטתי.

kobi10

New member
נראה כמעניין , מעוניין לבוא ,

יש הרבה נושאים פתוחים לדיון טלפונייה - למשל . sony - כפי שציינו כאן , תחזיות . בעצם מה לא ............................................

meduza74

New member
רעיון מעולה ../images/Emo45.gif

נראה לי שארצה להצטרף למפגשים יותר "מקצועיים" (בלי להעליב את החומוס-קבב המסורתי של הפורום....).

liat sa

New member
נשמע טוב , נשמע ....

מעוניינת לבוא , אולי תדחו את המפגש הראשון ל 17.10 ואז זה גם מספר ימים לאחר יום הולדתי ואוכל להביא עוגת גבינה לאמנון .

ron20

New member
רעיון מצויין ../images/Emo127.gif

אמשח להשתתף, אמנם יש לי פאלם V (אצל האשה), אבל היות ודיברת על "מחשבי כף יד" גם לפוקט יהיה מה לומר... ה 10 זה עוד 4 ימים ...

פוקט פיסי לא ב-PUG

אם תרצו לארגן משהו דומה גם לפוקט פיסי, אני מניח שאפשר יהיה לעשות זאת במועד אחר. במפגשים של ה-PUG נתעסק אך ורק בפאלם. המפגש נדחה מה-10.10 ל-17.10, בשלב זה, בגלל שלא היה מספיק זמן להודיע עליו. בסוף השבוע אדע סופית אם הוא יתקיים ואוציא הזמנות אישיות לחברים הקבועים.

ron20

New member
תראה ...

בפורום PPC אין קהילה מגובשת (בטח לא ברמה של "פאלם וחברים"), אני אישית לא רואה סתירה כל כך גדולה בין פאלם ל PPC (הכל בקטגוריה של PDA) בכל מקרה, הבנתי, אם יתארגן משהו דומה גם לפורום השכן אשמח לעזור וכמובן להשתתף, נראה לי שכדאי לארגן מפגשים מקצועיים גם שם... בסוף יהיה לך כל 3 ימים כנס (וכולם נטולי קבב)

אני גם לא רואה, אבל אני מעדיף

להענות לבקשות החברה המארחת, מאשר לעשות "רווח" מ-85 ש"ח לכרטיס.

imiller

New member
פורום ל"הקבצה ב"

אשמח אם יתקיים פורום לפחות מנוסים אשר מבקשים ללמוד. מוכן להציע מקום +כיבוד עשיר ללא תשלום כולל כל הציוד הנדרש להדגמות וללימוד. 056232400

למעלה