IsraBall Game

MiamiD

New member
IsraBall Game

יש לי רעיון קטן למשחק הגמר, אולי נזמין כל אחד את חברים, חברות, ידידים, הורים וכל מי שבא ליד נציע להמן לקנות כרטיס ב 10 ש"ח למשחק. במידה וזה יתפס את הכסף שנצבור נקח אותם לצרכים של הליגה, כמו תשלום עבור מגרש נורמלי, או כל דבר אחר שליגה צריכה, יש לי כמה חברה שמוכנים ורוצים לבוא ולתרום 10 ש"ח, כולל כל משפחה שלי 50 ש"ח. התחלה לא רעה

modz0r

New member
אפשר פשוט לשים קופה..

לבקש מאנשים לתרום קצת אם הם מוכנים.

modz0r

New member
זה נשמע לא טוב :)

אני לא מתכוון שנשים קופה כמו איזה קובע נרקוד ונקפץ בשביל שאנשים יתרמו לנו אגורות. אלא שבמקום שנגיד שכרטיס עולה 10 ש"ח וזה, נגיד שמי שמוכן מוזמן לשים קצת כסף כאילו שקנה כרטיס.

modz0r

New member
כן..

ולא שמתי לב לזה אחרי ששלחתי את ההודעה, אה? :)

FootballH

New member
אני בעד

צריך לדאוג לכל הרכיבים שיהיו במקום אבל זה אחלה רעיון. כל המשפחות והחברים יודעים שאנחנו עושים את זה ממימון עצמי. נראה לי שהם ישמח לעזור לנו בסכום פעוט של 10 שקלים.

DEJ

New member
לא בטוח

כשאני חושב על זה, אז ישר עולות לי בעיות משפטיות ומינהליות בעניין הזה: צריך להדפיס פנקס קבלות, עם מספרים עוקבים, ולראות שכל מי שנתן כסף קיבל קבלה. צריך מישהו שיעמוד בקופה / בשער וייקח כסף. אם אין גדר - צריך לראות איך מבצעים את זה כדי שאנשים לא יתרגזו על זה שהם שילמו ואחרים לא. והכי חשוב - חבל לאבד אנשים שיחליטו שהם לא רוצים לשלם כלום. נראה לי שמכל הסיפור הזה אולי יצאו עם 1000 ש"ח. אם המשמעות היא לאבד אפילו 10 צופים, זה נראה לי לא כדאי. אם יש אפשרות להרחיב את מעגל הצופים, אפילו האקראיים, זה עדיף על איסוף כסף, בסכומים האלה.

modz0r

New member
כן..

בגלל זה אמרתי שעדיף סתם לשים קופה ולהגיד שמי שרוצה לעזור לנו מוזמן.

DEJ

New member
לא הבנתי....

אתה חושב שזה הרבה, או מעט? 100 איש * 10 ש"ח. וזו הייתה ההערכה האופטימית.

omrili77

New member
זה נראה לי המון

עשיתי 1000/10 ומן הסתם יצא לי 100... זאת הערכה מ-א-ו-ד אופטימית! איפה נמצא 100 איש שיהיו מוכנים לטפס על הגדר...?

DEJ

New member
אז תרדו מזה

אם זה המון, אז חבל על כאב הראש. אסור לקבל כסף בלי קבלות. חבל להסתבך בגלל כסף קטן. ואם אתם חושבים לגייס ככה 500 ש"ח, אז המאמץ לא שווה את זה.

למעלה