isola cactus

shushonatan

New member
isola cactus

ISOLA CACTUS היא תערוכה מורחבת של מיצגים וצילומים המוצגת בבית גבריאל בכנרת. ירידת מפלס המים בכנרת חשפה אי. השפל, הזמניות והארעיות הם המוקד לתערוכה בה נבחנים הקווים האדומים של מי הכנרת מול קווי המתאר של החברה הישראלית. זהו מסע של חיפוש קשר בין אדם למקום. תצפית אישית ממרחק הזמן אל עכשוויות מרוסקת. פתיחת התערוכה: 18.11.2001 בבית גבריאל בכנרת. שושו נתן - אמן בינתחומי פיסול-תיאטרון-וידאו-צילום-ציור-כתיבה.

איזה יופי ! ../images/Emo5.gif

שמעתי על התערוכה הזו ואני מתכוונת לעלות צפונה באחד הטיולים הקרובים ולבקר בה עד מתי התערוכה תימשך? בכל אופן העבודה מצוינת בהחלט ראויה לדרוג של 9 בסולם הירוקת הקציפתית ואם יש לך עוד עבודות להציג כאן זה בכלל יהיה 10 ירוק (אפרת מקווה שזה בסדר שאני מזמינה אורחים אליך ל
? ) הקציפה

shushonatan

New member
isola cactus

התערוכה תימשך עד 15/12/01. במיוחד בשבילך מצורפת עוד עבודה. אחרת. שושו.

וואו זאת מצוינת

ישר התחברתי אליה ועשיתי את האסוציאציה למצב העלוב שבו נמצאת מדינתינו. אולי אני גם אקפוץ, זה אפילו די קרוב.. לפני כחוש היתה שם גם תערוכה יפה עם תמונות של צלם וגם בהם היה מים ועירום מאד יפים ומשולבים היטב.

שושו , זה נהדר ! ../images/Emo5.gif

עבודה מדליקה ! כל מילה מיותרת אני חושבת שראיתי כבר עבודות שלך, רק לא זוכרת היכן הפעם העבדה קיבלה 10 בסולם הקציפה , גם בגלל שזו אומנות כמו שאני אוהבת, וגם בגלל שהעלית אותה מוקדשת לי
ובאמת באמת יהיה נהדר אם תציג כאן בפורום עבודות שלך, אומנות כמו שאומנות צריכה להיות
ואתה כבר מקבל אייטם במדור סופהשבוע שלי לסיכום השבוע בפורומי האומנות והעיצוב הקציפה

nina@

New member
שתי העבודות מצוינות ../images/Emo108.gif

העבודה השניה ומזכירה עבודה שהוצגה בפסטיבל החג של החגים לפני כמה שנים האם הצגת שם?

משובח!!! וברוך הבא!!../images/Emo39.gif

שלום שושו!! איזה תענוג! עבודות נהדרות - הראשונה אהובה עלי ביותר - היא פשוט יפהפיה!! אני שמחה שבאת אלינו ונשמח כל כך לראות עוד מעבודותיך! שיהיה בהצלחה בתערוכה! תבוא אלינו עוד!! אפרת

למעלה