Isn't it ironic?

AdiGoldman

New member
Isn't it ironic?

סוף סוף הגיע השבוע האחרון שלי בעבודה... ומה מסתבר. זה גם השבוע האחרון של מנהלת הסניף הנוראית ביותר שאי פעם היתה.. היא קודמה לנהל סניף אחר.. אבל כמובן שהיא לא תפסיק להיות מגעילה. היא אמנם בדקה לי סופית את עניין הפיצויים (עד 45 ימים מיום הגיוס) כך שבעיקרון יום שישי זה בדיוק 45 ימים. אז במקום לשבור את הראש ולחפש עכשיו משמרת ליום שישי איפשהוא, ביקשתי ממנה משמרת ליום ראשון. לא רוצה גם השנה לעבוד בפורים. ואז היא ביקשה שאני יעבוד בפורים בסניף שיהיה שלה משבוע הבא.. ולא הסכמתי, אבל בסוף היא הכריחה אותה לעשות משמרת אחרונה ביום שני.. שזה לגמרי מבאס כי זה אמנם לא פורים-פורים אבל זה תענית אסתר אז אני לא אוכלת, שזה לא משנה לי ספציפית כי הסניף לא כשר אבל אני גם לא שותה וזה מפריע..

amazone

New member
זה יום חג

את לא חייבת לעבוד מצד שני בגלל שהיא כלבה היא יכולה להגיד לך אז אל תעבדי בכלל ואז הלכו הפיצויים

AdiGoldman

New member
בדיוק

ואז היא גם התחילה להגיד שהיא חושבת שבכל רשת מקדונלדס, אני היחידה שכל כך כל כך שומרת... שזה כל כך בולשיט כי הרי יש גם סניף בבני ברק אז אני בטוחה שיש עוד יותר שומרים ממני... טוב מה אני יעשה?

amazone

New member
בשביל עוד יום אחד?

לדעתי כפרה - חבל להפוך עולמות בקרוב זה כבר לא יהיה הבעיה שלה חוץ מזה היתה לה האפשרות - או פורים או תענית [אפשר נגיד לעבוד בוקר כדי להספיק להתחפש לערב או ההפך בהתאם ללוז שלה...]

פיספסת את הקטע

הבחורה שומרת מצוות והיא צמה בתענית אסתר, התחפושת פה לא מהווה פרמטר. המסכנה תצטרך לעבוד כשהיא בצום מלא ועוד להגיש אוכל ושתיה לאנשים, שזה ממש חוצפה מצד הבוסית.

amazone

New member
אני לא אומרת שזה בסדר

אני אומרת שהייתה לה האפשרות לעבוד או בפורים או בתענית, היא בחרה לעבוד בתענית שתבקש להשתחרר אחרי שעתיים על תקן "אני לא מרגישה טוב יש לי בחילה"

למעלה