Is there anything in this life but

Bruce Wayne

New member
Is there anything in this life but

Is there anything in this life but grief? אנג'ל 5
משהו שכתבתי... הוא הביט בפנים שהיו שייכות לפרד. דבר שבעבר, גרם לו לחוות תחושה של התעלות. המבט בעיניה הבורקות גרמו לו לחוש בחמימות, גם בזמנים הקשים ביותר שעבר. איליריה הביטה בהם דרך עיניה של פרד. הן היו קרות ומחושבות. ריקות מכל רגש. הוא לא היה מסוגל להמשיך להביט בה. הזכרונות החלו לצוף במוחו. הוא אהב את פרד יותר מכל דבר אחר בעולם הארור הזה. היא הייתה כל עולמו. העובדה כי היא איננה, כי היא אבדה לו לנצח, וכי הוא לא יכול לעשות דבר כדי לשנות את זה, הכתה בו. עולמו אבד. הוא לא היה יכול לחיות עם התחושה הזאת עוד רגע אחד נוסף. הוא ראה את נוקס עומד לצידה של איליריה, מסופק ורגוע. נוקס שגרם להם לבטוח בו. גרם לפרד לבטוח בו. האחראי הראשי למותה. ווסלי ידע שהוא לא יהיה מסוגל לחיות עם עצמו אם נוקס יתחמק מלשלם על מה שעשה. הוא הביט בנוקס בתיעוב מוחלט וירה פעם אחת.

buffgirl

New member
אהבתי. ../images/Emo58.gif אנג'ל 5

פשוט, תמציתי, מרגש, מכיל את כל מה שצריך. אולי הייתי מוסיפה תיאור נוסף ש לווסלי, כי כמו שראינו בפרק הוא היה ממש עצוב, בכה ונשבר לגמרי. חבל שלא העברת את זה בפאנפיקון הזה. בכל מקרה, אהבתי מאוד

buffySpirit

New member
../images/Emo58.gif סוף אנג'ל 5

הו, כן, תראי את כל העונה, ואז תוכלי להגיב לי על 521 522. בקשר לפיק - הוא מצויין. מעביר את מה שצריך להעביר. רק כמה דברים: המשפט האחרון הוא השיא. דווקא בו כתבתה משהו שלא מעביר רגש. הייתי מציע לכתוב מה קרה כשווסלי הרים/אחז באקדח, כיוון וירה. גם עוד כמה פעולות היו עוזרות. לפי הכתוב, מסתכל מהצד היה מבין - ווסלי הביט באילרייה, הסיט את מבטו כי לא יכל עוד להסתכל, ראה את נוקס וירה. תיאורים של פעולות היו מוסיפים אפילו עוד, ובזה נכללת גם הפעולה האחרונה. שוב, העברתה מצויין את התחושה, אבל בדבר אחד, אפשר לשפר. "הזכרונות החלו לצוף במוחו". יש כזה דבר בפיקים שאומר: don't tell - show. למשל, ברוה המקרים שאומרים "היא שנאה אותו באותו הרגע", בהרבה יותר עדיף לכתוב משהוא, כגון פעולה, שמראה את זה. משהוא כמו "היא זרקה עליו נעליים, לאחר שאמר את הדברים הקשים עליה". או, אפשר גם לכתוב 'שנאה', אבל עדיף שלא סתם באוויר. משהוא כמו "היא זרקה עליו את הנעליים בעיניים שונאות". ובחזרה לפיק שלך - "הזכרונות החלו לצוף במוחו". אם תכתוב כמה מהזכרונות שלו כלפיה באותו הרגע, זה יאדיר את התחושה. אחלה פיק

למעלה