is there anybody home?

nowhere2go

New member
is there anybody home?

לא נרדמת.. מי מתנדבת לבדר אותי?
טליה

nowhere2go

New member
great!

אז מה עושים כשלא נרדמים??? השעות שינה שלי התחרפנו לחלוטין בחודשיים האחרונים....

Blank Smile

New member
חחחח

את שואלת אותי?? אני כבר... מה התאריך היום? כבר כמעט 4 חודשים הולכת לישון ב3,4,5 וקמה ב2 בצהריים!! מה עושים? נמרחים מול הטלויזיה.. אבל הכי טוב זה לקרוא ספר... חצי שעה ותראי איך את נרדמת
המ.. האמת, לא נראה לי שאני מכירה אותך.. איך קוראים לך?

nowhere2go

New member
אז ככה

אני די חדשה פה - שבוע בערך :) טליה, נעים מאוד! (22 .. קשישה אני ידעת)... בכל מקרה, ספר זה לא טוב, אצלי ספרים משיגים מרה הפוכה, אני לא עוזבת את הספר עד שאני מסיימת אותו.. הרבה פעמים אני נכנסת למיטה ב 1.00 (לפעמים טיפה לפני) - וכשאמא קמה ב 6 היא רואה את האור דולק בחדר ואותי בעמודים האחרונים של הספר. מכאן נובעות בעיות השינה - רק שאני בד"כ לא משלימה את השעות האלה (אלא אם יצאתי לרוץ באותו יום ואז זה מסט 8 שעות). ואי חפרתי על שטויות....

Blank Smile

New member
הא, נכון,

השרשור הצטרפות שלך אפילו עדיין בעמוד הזה..
אז שוב, ברוכה הבאה
22 זה לא קשיש, עוד שנתיים ואני אצלך
המ... אז אולי... אה... חלב חם?
סתם, לא יודעת, אם היו לי רעיונות הייתי ישנה כבר
אז טליה, מה את עושה בחיים?

nowhere2go

New member
חלב?! לא בבית ספרנו

שונאת חלב - לא מסוגלת לגעת בזה (וקפה.. ותה.. ונס) - עד היום ההורים שלי מנסים. משתדלת להנות מהם בעיקר ולעבוד .. רציתי להתחיל ללמוד השנה - אבל בספטמבר הקרוב אנחנו חוזרים למקורות .. ולהתחיל אומר להשאר פה לבד לתקופה ארוכה - קשה .. אז ויתרתי.. ככה שאני אתחיל שנה הבאה. אני אוטוטו סוגרת 22 ומתחילה את שנתי ה 23 :) אני קשישה.. 23 זה כמעט 25.. ו25 זה רבע מאה :) (השעה, לא להתיחס לשטויות, אני אכחיש). מה איתך?

Blank Smile

New member
../images/Emo6.gif

רבע מאה, אהבתי
אני.. משוחררת טריה [טריה... בסוף החודש זה יהיה 4 חודשים..], עושה כרגע... כלום, בעצם.. בחיפושים אחרי עבודה. מחר יש לי ראיון
אם לא, אני מוותרת והולכת לעבוד אצל חברה שלי, בבית קפה שיש בבית חיל האוויר וזהו. התיכנון בגדול זה לעבוד, חו"ל כמה חודשים, לחזור לארץ, לעבוד מלא, לעבור לדירה משלי/להתחיל ללמוד.. מה שיבוא קודם

Blank Smile

New member
אה, שכחתי להגיב על החלב..

ודווקא רציתי! לא אוהבת חלב?? הזויה! מילא נס, מילאאאא תה, אבל מה עם שוקו??

nowhere2go

New member
להגנתי יאמר שניסיתי...באמת

אני פשוט לא מסוגלת לשתות את זה.. אחי מסוגל לשתות חלב כאילו זה מים.. בלי כלום.. לי אפילו הריח של החלב עושה רע.. שלא לדבר על הטעם... ניסיתי את כל סוגי החלב שקיימים - אפילו בלי הריח (כשהאף סתום, כי הרי כשאין ריח - אין טעם) - שום דבר... אז פשוט לא שותים חלב ... אפילו ההורים התיאשו כבר :)

למעלה