?is ther life after love

m L m

New member
?is ther life after love../images/Emo14.gif

לכל דרך יש קשת ולכל משאלה יש כוכב לכל דמעה יש כתף לבכות עליה ולכל לילה יש את הגיטרה אבל כל טיפש הוא טיפש בודד ואני טיפשה גדולה. בגלל שכל לילה אני חושבת עליך, וכל לילה אני מתה. האם יש חיים אחרי אהבה? יש דברים לא בטוחים אבל יש דברים שאני בטוחה בהם. כמו מלאכים בשמים ואלוהים במרומים. אבל- האם יש חיים אחרי אהבה? אתה הבאת לי סליחה אבל לא יכולת לשכוח לא, לא היית צריכה לספר לך לעולם. את מה שאני חיה בצער האמת נמצאת בנינו ואני לא יכולה לקחת אותה בחזרה. לא, זה מאוחר מדי לשקר עכשיו זה מאוחר מדי בשביל זה... האם יש חיים אחרי אהבה? יש דברים לא בטוחים אבל יש דברים שאני בטוחה בהם. כמו מלאכים בשמים ואלוהים במרומים. אבל- האם יש חיים אחרי אהבה? הנה אני, ושם אתה. כל כך רחוקים בוא ונדמיין שאני מעולם לא הייתי- בזרועיתיו, בליבו. האם אנחנו לא יכולים פשוט להתחיל את הכל מחדש??? האם יש חיים אחרי אהבה? יש דברים לא בטוחים אבל יש דברים שאני בטוחה בהם. כמו מלאכים בשמים ואלוהים במרומים. אבל- האם יש חיים אחרי אהבה? האם יש חיים אחרי אהבה?
לאחרונה אני התחברתי מאוד לשיר הזה...אני כ"כ אוהבת את זה שאני שומעת שירים של שאניה בדרך שונה מהרגיל ופתאום מבינה אותם אחרת. ואז, אז אני מבינה בדיוק את הסיבה שאני אוהבת אותה כ"כ! מי שעוד לא מכיר את השיר חייב לשמוע! אבל אל תקשיבו לו במצברוח מרומם...צריך מצברוח מיוחד בשביל זה....

הגר לי

New member
אחח...איזה שיר מצמרר...

קרה לי בדיוק אותו הדבר עם השיר no one needs to know

sharabigfan

New member
כןן זה בדיוק מה שקרה לי......

אני בפעם הראשונה ששמעתי את השיר "האם יש חיים לאחר אהבה תפס אותי מאוד חזק בלב:)))))) יכול להיות שבפעם הראשונה לא קורה כלום אבל אז נכון תלוי מה המצב רוחחחחח:) the woman in me בפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה התאהבתי בשיר ,במילים מוזיקה מה ששיר יכול לתאר הרגשה כל כך חזקה זה דבר נהדר וכומבן כי שאניה מצליחה לתאר את זה באופן יוצאת מן הכלל לכן אני כל כך מודה שיש כזאת זמרת זה פשוט נהדר וגם השיר i wont leave you lonley שיר מהמם הכול פשוט מדהים המוזיקה איך ששאניה מעבירה את השיר זמר חייב לדעת אם יש לו את זה אם הוא יודע איך להעביר את השיר הישר לליבנו The woman in me כל שיר שם מאוד חזק גם home aint where is heart anymore מהפעם הראשונה ששמעתי נדלקתי על השיר אין יום שאני לא שומעת שירים של שאניה זה פשוט נותן לי כוח השירים האלו הייתי רוצה לשמוע שיר שאין לי מושג מאיפה להביא את זה some where out there זה ממש חזק איך ששאניה שרה את זה:)) מאז שראיתי את השיר הזה בתוכנית זה לא יוצא לי מהראש :))))) והשיר גם מדהים if you wanna thouch her ask זה שיר מדהיםם :)))))))) המוזיקה שם הכוללללללללללל:))))) אני יכולה להמשיך ולהמשיך:)))))))) אין לזה סוף:))

למעלה