is it something i said?

• פותח הנושא NoaHK
  • פורסם בתאריך

NoaHK

New member
is it something i said?

היי, אני חדשה כאן... אני ממלצרת (דווקא בכיף) כבר כמה חודשים - מאז שהשתחררתי, לפני הצבא גם מלצרתי ובסה"כ אני מחשיבה את עצמי כנותנת שירות די טובה. באמת נורא איכפת לי מהלקוחות ומההנאה שלהם ואני יודעת שלבוא לאכול במקום ולקבל יחס אנטיפתי זה הורס את כל הבילוי, חוצמזה שהבוסים שלי סבבה ונורא חשוב לי לרצות אותם, פאק באישיות, ולכן אני בכלל תמיד שיא הבסדר עם כולם. בקיצור, אתמול בלילה הייתה לנו משמרת מאוד עמוסה, היו חסרים שני מלצרים -אחת שחלתה ואחד שלא הגיע, המסעדה הייתה מלאה, גם בחוץ ובקומה למעלה, כך שכל המשמרת רצנו כמו תרנוגולות ערופות ראש מקצה אחד של המסעדה לשני. זה הרקע. ועכשיו הסיפור. נכנסו שולחן של 4 - שני זוגות (נראה לי), התיישבו בשולחן שלי שלא היה נקי כי בדיוק סיימתי לפנות אותו. אז באתי לנקות אותו ולתת להם תפריטים, ואיך שאני מגיעה לשולחן אחת הבחורות (שהייתי הכי קרובה אליה) פתאום חוטפת איזה התקף, כאילו נכנס לה משהו לעין, אומרת שהיא לא יכולה לשבת כאן ורצה החוצה. חבר שלה יוצא אחריה והזוג השני נשאר שם, מבולבל, ואני בתמימות שואלת אם הם רוצים להחליף שולחן. לא רציתי ללחוץ עליהם כי אולי הם פשוט לא רצו לשבת במסעדה. בקיצור אחרי 2 דקות הם כבר לא היו שם, לא התייחסתי לזה כ"כ כי היו לי מלא דברים לעשות... לקראת הסגירה עליתי למעלה וראיתי את החבורה יושבת להם בסבבה כאילו כלום לא קרה. האפ זה משהו שאמרתי? שעשיתי? היה לי משהו בשיניים? אני פשוט תוהה מה גרם לבחורה הזאת להתקף שכזה. קרה למישהו משהו כזה?

אולי הם קמו שבגלל שהשולחן היה-

מלוכלך ואחר כך חזרו, אבל ההתקף שהיה לבחורה ככל הנראה היה אמיתי, הרי קשה לי להאמין שיש מישהו עד כדי כך לא שפוי כדי לביים איזשהו התקף כדי לברוח מהמסעדה או מהמלצרית אני בטוחה שזה ממש לא בגללך

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

איזה כיף לראות פה מלצרית, אנחנו במיעוט בזמן האחרון... אין לי מושג מה הסיפור של הלקוחות האלו, אבל סיפורים על לקוחות הזויים תמיד מתקבלים פה בברכה (טוב לדעת שגם לאחרים יש לקוחות הזויים).

NoaHK

New member
תודה...

אכן, מלצרות זה דבר מרתק. כמעט אנתרופולוגי.

אזרח111

New member
אם מלצרות זה דבר מרתק ....

אז תארי לך מה זה תמיכה טכנית, שנקודת החיכוך עם הלקוח יכולה לעבור את השעה(
), בניגוד למלצרות שזה מקצוע עם חיכוך נמוך יחסית עם לקוחות (מזמינים אוכל ואוכלים לבד)

NoaHK

New member
לפעמים אני אוכלת לאנשים מהצלחת..

סתם. זה דוחה.
אבל לראות אנשים אוכלים, ואיך הם מזמינים, ואם הם מסיימים הכל או דוחפים לילדים שלהם בכוח ומי מזמין את הסלט ומי את הסטייק.. זה מעניין.

אזרח111

New member
מי מזמין את הסטייק באמת?

(בתור אחד שאוהב לחקור ולנסות מנות בשריות חדשות בכל פעם)

NoaHK

New member
../images/Emo21.gif

האמת שאין לנו סטייק. אבל בעיקרון הרבה פעמים יש זוגות שמזמינים סלט ונגיד, כבד עוף. או איזו מנת פסטה ענקית. ואז אני ממש מנסה לא ליפול לסטיגמות של הסלט לגברת. אז אני עומדת שם ושואלת, "סלט?" ולפעמים הבחור אומר, "בשבילי", ואני מחייכת אל שניהם ואומרת להם בתיאבון.

אזרח111

New member
טוב מאוד ....

בין היתר אני גם חובב סלט מושבע ... פעם אמרו לי שהייתי צריך להיוולד ארנב :)

נון5

New member
מסכימה...

מלצרות זה דבר מרתק...רק חבל שזה גם משביז, מעייף והורס את הרגליים:)

למעלה