IS IT JUST ME

• פותח הנושא M.W
  • פורסם בתאריך

M.W

New member
IS IT JUST ME

I found out that my husband went to a streep bar and got a lap dance,I don´tthink it´s o.k and he said that it is the deference of coltures (I´m from Israel).What do you think?

הצעדן

New member
תני לנו מעט רקע:

מאיפה הוא, באיזה מדינה אתם ממוקמים ובאיזה נסיבות הוא הלך "לבלות". לא שהייתי נוהג כמוהו אבל אם הוא הלך לבדו זה שונה מאשר אם מדובר, למשל, במסיבת רווקים.

אני משלימה עם זה כבר עכשיו...

אני משלימה עם העובדה הזו כבר לפני שאני מוצאת מישהו או מתחתנת, תכונה זו טבועה במרבית הגברים בעולם (לא כולם אבל אחוז גדול), לשם כך אני לא יתפלא אם בעלי לעתיד יתנהג כך, זה טבעו של עולם להשקפתי, הכי חשוב אני חושבת זה להיות גלויים אחד עם השני, ולא לכעוס אלא להבין, יש כאלה שאוהבים לעשות את האסור, אבל שיוכחו לדעת שזה כבר לא אסור אולי הם יחזרו בהם. ואני רואה גם במו עיני בחורים נשואים מהעבודה שהולכים למועדוני חשפנות.... ומדברים על זה בהתרברבות.... אני אישית לא הייתי נפגעת אם בעלי היה הולך למועדון חשפנות בידיעתי - אולי אפילו הייתי מצטרפת אליו :), ממה שבאמת הייתי נפגעת זה שהוא יעשה את זה מאחורי הגב שלי. נקודה למחשבה.

DJNYC

New member
אני נוטה להסכים עם מורן

אין כאן נכון ולא נכון. מותר ואסור. אם את באמת חושבת שדבר כזה יכול לפגום במערכת היחסים שלכם, אולי כדאי לדבר על למה את מרגישה חוסר בטחון במערכת היחסים. עוד נקודה למחשבה.

אז ככה יקירתי ../images/Emo42.gif

ברגע שגבר מרגיש מוגבל ושאסור לו יש לו מעין דחף בלתי נשלט למרוד! החוכמה היא להבין אותו קצת כמו הילד האולטימטיבי בסבלנות ובעדינות ולהגיד לו: "ממי אני רוצה שתעשה מה שעושה לך טוב (אבל להתכוון לזה כמובן שהרי אם את באמת אוהבת אותו זה רלוונטי) ואתה יודע מה? אם זה מה שמדליק אותך בוא נלך ביחד אולי אני אוכל ללמוד משהו"
להגיע למועדון להתיישב לו על הברכיים ואפילו להנות מההופעה וכצובן לא לשכוח טיפ... תאמיני לי מנסיון מאותו ערב הוא ללכת בלעדייך למועדון חשפניות לא יהיה כיף

למעלה